2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben rahat edemem gecelikle zaten. Şimdi kırmızı kurdeleli taçlar var, eskidenmiş kurdele bağlamak.

tamam canım sezeryan ise pijama giyilir mi onu sorcaktım

:26: ay çok utandım ama ben hiç mesaj atmadığım için arada birileri mesaj atıo onlara cevap veriorum o kadar... müsait bir zamanda anlatırım....

Tercihker herkese gore degisiyor bende hm nin babetlerinden cok giydirdim kizima her kiyafetine gore fiyatlari 15 20 liraydi en fazla 80 vermisimdir bu zamana kadr zaten hep spor ayakkabi giyior genelde onlarda adidas puma zaten tertemiz duruyorlar valla.ikinci kiz olursa masrafimiz olmaz::)))

tamam canım sezeryan ise pijama giyilir mi onu sorcaktım

sezeryanda altı giydirmiolarmış yürüyüş için kalktığında giyiyormuşsun sanırım... benimki normal canım... ama 1 gecelik 2 pijama alın diiolar hep bana 2 tane pijama yetti kan oluo pijaman hep...

Ben rahat edemem gecelikle zaten. Şimdi kırmızı kurdeleli taçlar var, eskidenmiş kurdele bağlamak.

sen benim şifonyeri gör 10 tane kırmızı tacım var hep kendim aldım o kurdeladan sonra hergün değişik takmıtım şimdi onları takarım artık ohhhhhh :)

Kızlar ben ilk aylarda giyeceği herşeyi organik almak istiyorum.Biraz daha pahalılar ama olsun.Bir de babası gibi hassas ciltli olursa herşeye alerjik reaksiyon gösterir benim bebiş.

Canım dün günün nasıl geçti kayınvalde görümceler falan??? belki yazmışsındır ama göremedim......

ben ilk bir kaç gün pijama giydim evde çünkü kanamo çok oluo.... ped yetmio bazen... bende hep önden düğmeli bluzler bodyler giydim yada atlet tipi bodylerden giyip üstüme güzel bir hırka alıodum altımada güzel eşofman giyiodum... şıktım yani... ama ilk bi iki gün dikiş acısı ile güzellik umrunda deil... hatta anneannem beni görmeye gelecek die kalktım börek yaptım giyindim makyaj yaptım kadın o makyajı çıkar giy pijamnanı eşofmanını ve bir daha bişi yapma yorma kendini dedi nazar değer dedi acaip göz kalırmış o günden sonra giyinsemde ay annem ay annem modundaydım

Kızlar ben ilk aylarda giyeceği herşeyi organik almak istiyorum.Biraz daha pahalılar ama olsun.Bir de babası gibi hassas ciltli olursa herşeye alerjik reaksiyon gösterir benim bebiş.

kesinlikle katılıyorum sana.... çünkü kızımda alerji oldu hem ucuz panyeler tlumlar varya sen kumaşı kaliteli die alıosun onların boyasında kanserojen maddler varmış...beyazında bile.... bizim türk insanı beyazını alıomuş bunda boya yok die de önemli olan ayakkabı ve bebekkende giydikelri... sonuçta yalıo engel olamıosun... kendi giyimine bile dikkat ediosun

Evet bir sürü bebek ve çocuk kıyafetinin kanser riskini arttırdığını duydum ben de...
Limango kids, ve unnado da organik ürünle rindirime giriyorlar. Bir kaç ay daha geçsin onları takip edip birbirimize haber veririz.
Ayakkabı hemen alınmıyor ama değil mi? Doğunca ayakkabıyı ayakları sıcak dursun diye giydircez, ama yere basmaya başladığı an ayakkabıya da önem vermek lazım.

hafif hafif bulantım geldi ama geldi ya buna şükür :) ay iyiki varsınız ya... eşim askerdeyken en yakınım siz olacaksınız başınızı çok ağrıtacağım....

olurmu ayakkabı 1 yaşında ilk adım ayakkabısı alacaksın... bebekken şöyle ayakkabıya benzeyen patikler var polarları var yünlüleri var çıngıraklıları var onlardan alırsın.... sakın ayakkabı giydirme bebeğe

Oysho, la senza, dagi, id ve kom a bakmak lazım. Zamanı gelince haberdar ederiz birbirimizi. Türkiyede woman's secret ve victoria's secret in yok değil mi mağazaları? İkisinde de oluyor sabahlık ta pijama da. Ve çok sağlam oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…