evet ya ben pijama alacağım gene ... benim kaynanam almıştı benimkini kızımda ay gitmiş ucuz bişi almış yıkadım ütüedim çantaya koydum üstüme bi giydim çekmiş hemde yamuk bi şekilde e benimde hiç pijamam yok hep gecelik mecbur giydim onubu sefer çıkıp en güzelinden alcağım bir kere doğuruorum dimi ama... kırmızı kurdela istedim gitmiş kesitrmiş getirmiş kenarından iplar çıkıodu... ayyyyyyyyyyyyyyy
kusura bakma anlatmam bir kere anlattım bir iki arkadaş bahsetmeyin dedi... bende sustum.... özelden anlatırım ama doğum hikayesi okumak istiyosanız mart annelerine girin ve orda 2012 annelerinin doğum hikayeleri die bir topik var orayı okuyun ben takip ediyorum ve hiç kötü bir tarafı yok....
Yani birine özelden doğumunu anlatırsan mesajı gönderdiğin insanın ismini yazdığın bölüm var ya, yanına benim ismimi de yaz ki bana da gelsin mesaj..Birden fazla kişiye aynı anda mesaj atabilme özelliği var onu dedim.Tekrar uğraşma diye.
yeni doğanda paraya acımam adı olsun markası olsun organik olsun ne kadarsa verrim ama 1 yaşında iken de bir iki ay giyeceği altı üstü bi kotada 129 vermem eşim verdirmez :) kendime alsam 200 de veririm ama o kadar hızlı büyüolarki değmio o paraya.... ama ben de ayakkabıda çok katıyım asla ucuz almam veriyorum hep 100 150giydiği de 3 5 ay...
tamam canım sezeryan ise pijama giyilir mi onu sorcaktım
Ben rahat edemem gecelikle zaten. Şimdi kırmızı kurdeleli taçlar var, eskidenmiş kurdele bağlamak.
sen benim şifonyeri gör 10 tane kırmızı tacım var hep kendim aldım o kurdeladan sonrahergün değişik takmıtım şimdi onları takarım artık ohhhhhh :)
Kızlar ben ilk aylarda giyeceği herşeyi organik almak istiyorum.Biraz daha pahalılar ama olsun.Bir de babası gibi hassas ciltli olursa herşeye alerjik reaksiyon gösterir benim bebiş.
ben pijama gecelik falan hoşuma giden bulabilirsem oysho dan almayı düşünüyorum.
Valla sen yarın doğursan tam teşekküllü hazırsın..
bak orası güzel... sabhlık varmıdır orda valla eşim askere gitmeden alacağım onları ya... hazırda dursun...
Canım dün günün nasıl geçti kayınvalde görümceler falan??? belki yazmışsındır ama göremedim......
kesinlikle katılıyorum sana.... çünkü kızımda alerji oldu hem ucuz panyeler tlumlar varya sen kumaşı kaliteli die alıosun onların boyasında kanserojen maddler varmış...beyazında bile.... bizim türk insanı beyazını alıomuş bunda boya yok die deönemli olan ayakkabı ve bebekkende giydikelri... sonuçta yalıo engel olamıosun... kendi giyimine bile dikkat ediosun
Evet bir sürü bebek ve çocuk kıyafetinin kanser riskini arttırdığını duydum ben de...
Limango kids, ve unnado da organik ürünle rindirime giriyorlar. Bir kaç ay daha geçsin onları takip edip birbirimize haber veririz.
Ayakkabı hemen alınmıyor ama değil mi? Doğunca ayakkabıyı ayakları sıcak dursun diye giydircez, ama yere basmaya başladığı an ayakkabıya da önem vermek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?