2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hafif hafif bulantım geldi ama geldi ya buna şükür :) ay iyiki varsınız ya... eşim askerdeyken en yakınım siz olacaksınız başınızı çok ağrıtacağım....

hoppalaaaa, niye sevindin bulantıya şimdi, o kadar çileden sonra, söyleye söyleye getirdin bak:):)

ben bilmiorum ben oysho dagi kom u bilorum bir tek bu saydıklarından la senza gördüm ama hiç girmedim... pijama konusunda çok cahilim ya....

Evet işte ben de öyle demek istemiştim.

unnado üyeliğin varsa beni davet eder misinnn???

hoppalaaaa, niye sevindin bulantıya şimdi, o kadar çileden sonra, söyleye söyleye getirdin bak:):)

dün gece bel ağrısından duramıodum çok ağladım ve çamaşır suyu deterjan içinde kaldım koltuk falan çektim vs bişi oldu sandım ama bulantım olunca rahatladım

ben bilmiorum ben oysho dagi kom u bilorum bir tek bu saydıklarından la senza gördüm ama hiç girmedim... pijama konusunda çok cahilim ya....

Pijama çok alıyorum ben. Netten id ısmarlıyorum genelde. Yarı fiyatına geliyor ve çekme falan yapmıyor. trendyol ya da markafoni de 15 günde bir çıkıyor zaten.

Bir de şişli civarında oturanlar debenhams a uğrasın. Hem sabahlıkları hem de pijamaları çok çok kaliteli...Cevahir AVM dışında başka yerd evar mı bilemiyeceğim ama..Ben görmedim.

o zaman netten takip ediim ben genelde ayakkbı çanta yada ıvır zıvır şeyler alıyorum... hiç pijama bakmadım... gerçi ben de gecelik var hep... pijama ayağıma dolanıo sinir olup çıkarıyorum eşim üşürsün die giydirio

Sen ankara nın soğuğunda gecelikle üşümüyor musun ya???

victoria secret yeni açıldı Nışantaşına.....gidemedim daha ama gitmek çok istiyorum...mükemmel şeyler vardır kesin....

merhaba kızlar nasılsınız?çoğunuz ikili testi yaptırdınız sanırım,ikili test için kan alımı ve ultrason incelemesi aynı hafta mı oldu?doktorum 12.haftada dedi haftaya hafta başı gitmeyi düşünüyorum,bir de benim kuyruk sokumumda ve belimde ağrı oluyor sizce bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…