- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
ohh yemeğimi yedim yanında da yarım ekmeğe yakın :26: iştahıma kavuştum biraz fazla oldu böyle ama olsun dimi ya
afiyet olsun, bende yiyorum ama doymuyorum yeni başladı bu da
Ben gecelik de almıştım pijama da ikisini de rahat kullandım sezeryan olanlar da rahat kullanmabilir çünküdoğummda gecelik mi alacskınız siz ben pijama alıyorum bu kezde öyle alırım.... bir de ya polar sabahlık alacağım bu sefer geçenkinde çok üşümüştüm nerden alabilirim fikriolan varmı
giyilir canım dikişler çok aşağıda kalıyor zaten.tamam canım sezeryan ise pijama giyilir mi onu sorcaktım
Organik her markada yokKızlar ben ilk aylarda giyeceği herşeyi organik almak istiyorum.Biraz daha pahalılar ama olsun.Bir de babası gibi hassas ciltli olursa herşeye alerjik reaksiyon gösterir benim bebiş.
Kızımın ağzıyla yazayımohh yemeğimi yedim yanında da yarım ekmeğe yakın :26: iştahıma kavuştum biraz fazla oldu böyle ama olsun dimi ya
Ben gecelik de almıştım pijama da ikisini de rahat kullandım sezeryan olanlar da rahat kullanmabilir çünkü
dilkişler baya bi aşşağıda kalıyor lastik göbekte oluyor
ne alırsanız alın ama hastaneye mutlaka iki takım götürün benim geceliğim
kan olmuştu baya yani onu çıkardım başka bişey de götürmemişim
hast.giderken giydiğim eşofmanıla yatmak zorunda kaldıydım:26:
giyilir canım dikişler çok aşağıda kalıyor zaten.
Organik her markada yok
özellikle organik bebek giysisi markası var mı?
chicco nun var sanırım bi bazen zara da bulunuyor ama her sezon değil ben orayı çok takip ettim.
Kızımın ağzıyla yazayım
açiyet oççuuunnnn
ben de okulda yedim valla benden güzel yemek yapıyolar burdaki kadınlarımız
burda karnımı doyurup eve gidiyorum hatta keşke kocamla kızımda gelip yeseler diyorum
ay çok güldüm allahta seni güldürsün... kızının da ağzını sevsinler.... ay yesinler onu....
Seninki yeni yeni dilleniyodur daha
kardeşi olunca napacak bakalım şaşkaloz
selam eylül anneleri nasılsınız bakalım
mrh arkadaşlar bende eylül annesi olacağım uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak üye olabildim beni de tabloya ekler misiniz?
sat:16 aralık
ilk çocuk
beklenen doğum:21 eylül
cinsiyet daha belli değil
mrh arkadaşlar bende eylül annesi olacağım uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak üye olabildim beni de tabloya ekler misiniz?
ilk çocuk
ilk çocuk
kızlar ne tablosu benim niye haberim yok uzun zamandır burdayım ama
:44:
ohh yemeğimi yedim yanında da yarım ekmeğe yakın :26: iştahıma kavuştum biraz fazla oldu böyle ama olsun dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?