2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Oh oh muhabbet ne güzel.. Ya benim hiç bi şeyim yok ne geceliğim ne pijamam boyum uzun tam ayak bileğiem kadar gecelik arıyorum bulamıyorum nerelerde vardır o kadar uzun gecelik ya da sabahlık.. Bebişimede hiç bişey almadım ( Burda gördükçe bende bieşyler almak istiyorum ya Annem gelsinde onla bi gideyim o dediğiniz yerlere vardır belki güzel cicişler Kaldıysa tabi

Neyse ben gidip fırınımı sileyim içi battı battı kaç aydır silmiyorum ayıpta bişe

Neyse size iyi muhabbetler akşama bakarım tekrar gerçi bn gelene kada sayfalar alıyo başını gidiyor :)

ohh yemeğimi yedim yanında da yarım ekmeğe yakın :26: iştahıma kavuştum biraz fazla oldu böyle ama olsun dimi ya

filizyavuz özelden mesaj atmıştım ihtimalde olsa cinsiyeti erkek yazabilirmisin şuan herkezin ihtimalli cinsiyeti zaten 16 cı haftaya kadar ok

afiyet olsun, bende yiyorum ama doymuyorum yeni başladı bu da

valla nie böyle olduki ya... geçen gün hamburger yedim bir xl ve bir normal bigking düşün yani ama ancak doydum bunca kusmadan sonra midem nasıl genişledi anlamıyorum....

doğummda gecelik mi alacskınız siz ben pijama alıyorum bu kezde öyle alırım.... bir de ya polar sabahlık alacağım bu sefer geçenkinde çok üşümüştüm nerden alabilirim fikriolan varmı
Ben gecelik de almıştım pijama da ikisini de rahat kullandım sezeryan olanlar da rahat kullanmabilir çünkü
dilkişler baya bi aşşağıda kalıyor lastik göbekte oluyor
ne alırsanız alın ama hastaneye mutlaka iki takım götürün benim geceliğim
kan olmuştu baya yani onu çıkardım başka bişey de götürmemişim
hast.giderken giydiğim eşofmanıla yatmak zorunda kaldıydım
:26:
tamam canım sezeryan ise pijama giyilir mi onu sorcaktım
giyilir canım dikişler çok aşağıda kalıyor zaten.
Kızlar ben ilk aylarda giyeceği herşeyi organik almak istiyorum.Biraz daha pahalılar ama olsun.Bir de babası gibi hassas ciltli olursa herşeye alerjik reaksiyon gösterir benim bebiş.
Organik her markada yok
özellikle organik bebek giysisi markası var mı?
chicco nun var sanırım bi bazen zara da bulunuyor ama her sezon değil ben orayı çok takip ettim.

ohh yemeğimi yedim yanında da yarım ekmeğe yakın :26: iştahıma kavuştum biraz fazla oldu böyle ama olsun dimi ya
Kızımın ağzıyla yazayım
açiyet oççuuunnnn
ben de okulda yedim valla benden güzel yemek yapıyolar burdaki kadınlarımız
burda karnımı doyurup eve gidiyorum hatta keşke kocamla kızımda gelip yeseler diyorum

ay çok güldüm allahta seni güldürsün... kızının da ağzını sevsinler.... ay yesinler onu....

Seninki yeni yeni dilleniyodur daha
kardeşi olunca napacak bakalım şaşkaloz

ay valla bende çok merak ediyorum ya.... kıskanır mı ki... dün kaynanam öyle dedi o şimdi onu kıskanıodur ondan böyledir dedi... ama nerden anlayacak çocuk hem kardeşi o istiyodu anne kaydeş isticem ben deip duruodu o sırada hamile kalmışım ...

mrh arkadaşlar bende eylül annesi olacağım uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak üye olabildim beni de tabloya ekler misiniz?
sat:16 aralık
ilk çocuk
beklenen doğum:21 eylül
cinsiyet daha belli değil

hoşgeldin canım aramıza.tabloyla filiz ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…