maşllh maşllhnazar degdrcn kndıne
ilk sayfada bı tablo varya cnm o tablodn bhsedıo arkds
hoşgeldinnnn hayırlı olsun bebiş canım
yeni gördüm walla bende varmışım tabloda
peki tabloya eklenmek için ne yapmalıyım
aman değsin ne olcak ben zaten 9 ay kusmaya odaklamıştım kendimi tecrübelerime dayanarak ama şuan çok hafif bişi var buna şükür.... kızımla oynuyorum....onu addaya götüreceğim cicikler alırız sizede gösteririm... ama öyle tulum vs olmaz olsa olsa patik olur
Selam kızlar bende Eylül annesi olacağım inş. 12. haftadayız biz de. Yarın doktora gideceğim 2li test nasıl oluyor acaba?
ben çalışıyorum şuan iş yerindeyim zaten doğru düzgün beslenemiyorum çalışan arkadaşlar siz nasıl besleniyorsunuz
Selam kızlar bende Eylül annesi olacağım inş. 12. haftadayız biz de. Yarın doktora gideceğim 2li test nasıl oluyor acaba?[/QUOT
bende yarın doktora gidecem ikili test için senin tam olarak kaç ben 11+6 dayım
sen tecrublsn o ynden sasnslsn gezın gezın fırst vrken :)bende pek yemk yıymynlrdnm bu sbh kıloma baktım 5 kılo vermısım bu gıdısle erıcem galıba((
bnde cok beslnmyrm cnm sbh kahvaltmı yapıorum burda oglene kdr kraker falan acıknca ole atstryrm meyve alyrm yanıma gunluk yemeye clsyrm cokta beslnyrm sayılmaz
ah canım ya ben de öyleydim yeni yeni topluyorum....inşallah en kısa sürede sende toplarsın kendini...
kızlar ilk doğumu olupda normal doğuramam sezeryanla doğum yaparım diyen varmı aranızda
sadece kan alıyorlar senden bide ultrasonda ense kalınlığı ölçüyor doktor sonuçları 3 gün sonra geliyor
ah canım ya ben de öyleydim yeni yeni topluyorum....inşallah en kısa sürede sende toplarsın kendini...
benim ikinci ve ben gene normal düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?