2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşllh maşllhnazar degdrcn kndıne

aman değsin ne olcak ben zaten 9 ay kusmaya odaklamıştım kendimi tecrübelerime dayanarak ama şuan çok hafif bişi var buna şükür.... kızımla oynuyorum....onu addaya götüreceğim cicikler alırız sizede gösteririm... ama öyle tulum vs olmaz olsa olsa patik olur

ben çalışıyorum şuan iş yerindeyim zaten doğru düzgün beslenemiyorum çalışan arkadaşlar siz nasıl besleniyorsunuz

sen tecrublsn o ynden sasnslsn gezın gezın fırst vrken :)bende pek yemk yıymynlrdnm bu sbh kıloma baktım 5 kılo vermısım bu gıdısle erıcem galıba((

Selam kızlar bende Eylül annesi olacağım inş. 12. haftadayız biz de. Yarın doktora gideceğim 2li test nasıl oluyor acaba?

ben çalışıyorum şuan iş yerindeyim zaten doğru düzgün beslenemiyorum çalışan arkadaşlar siz nasıl besleniyorsunuz

bnde cok beslnmyrm cnm sbh kahvaltmı yapıorum burda oglene kdr kraker falan acıknca ole atstryrm meyve alyrm yanıma gunluk yemeye clsyrm cokta beslnyrm sayılmaz

sen tecrublsn o ynden sasnslsn gezın gezın fırst vrken :)bende pek yemk yıymynlrdnm bu sbh kıloma baktım 5 kılo vermısım bu gıdısle erıcem galıba((

ah canım ya ben de öyleydim yeni yeni topluyorum....inşallah en kısa sürede sende toplarsın kendini...

bnde cok beslnmyrm cnm sbh kahvaltmı yapıorum burda oglene kdr kraker falan acıknca ole atstryrm meyve alyrm yanıma gunluk yemeye clsyrm cokta beslnyrm sayılmaz

ben o yüzden çok tereddütlüyüm acaba bebişim iyi besleniyor mu diye iş yerinde ne kadar düzenli beslenebiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…