ben o yüzden çok tereddütlüyüm acaba bebişim iyi besleniyor mu diye iş yerinde ne kadar düzenli beslenebiliriz ki
Tşk ederm canm Rabbim herkese hayrlısını versin
Selam kızlar bende Eylül annesi olacağım inş. 12. haftadayız biz de. Yarın doktora gideceğim 2li test nasıl oluyor acaba?[/QUOT
bende yarın doktora gidecem ikili test için senin tam olarak kaç ben 11+6 dayım
benmki 11+4 bugün
açıkcası ben cok yemk yıymme ragmen bebşmn gelişimi iymişbnde cok uzuluodm yıyemyrm bbegm gelısmıck dıe ama sukur bebıs beslıomus kendı bı sekılde.işyernde anca kendın dıkkt etcen cnm bn gunluk ycgm meyvesı falan tasyrm yanmda yemk yıymyrm meyveyle beslnmye calısyrm genelde ben
inşş canım ya normal doğum çok güzel bence keşke bende normal doğum yapabilseydimcanım benim ilk gebeliğim ve bir aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum.inşallah sezeryana gerek kalmaz.
maşallah sana normal doğum yapabilenlere imreniyorum biliyomusunbenim ikinci ve ben gene normal düşünüyorum...
bende normal dogum dusunuyrm ıns.bı avazda kurtlurz hepımızz
benmki 11+4 bugün
hemen hemen aynı sayılırız bu arada ben cinsiyetini çok merak ediyorum
tam dende sana sormuştum ama cevabını aldım peki normal doğum çok mu zor
hemen hemen aynı sayılırız bu arada ben cinsiyetini çok merak ediyorum
Valla ben herşeyini merak ediyorm sağlığı cinsiyeti büyüdü mü falan 1 aydan beri gitmeyince :) İnş herşey yolundadır
açıkcası ben cok yemk yıymme ragmen bebşmn gelişimi iymişbnde cok uzuluodm yıyemyrm bbegm gelısmıck dıe ama sukur bebıs beslıomus kendı bı sekılde.işyernde anca kendın dıkkt etcen cnm bn gunluk ycgm meyvesı falan tasyrm yanmda yemk yıymyrm meyveyle beslnmye calısyrm genelde ben
inşş canım ya normal doğum çok güzel bence keşke bende normal doğum yapabilseydim
maşallah sana normal doğum yapabilenlere imreniyorum biliyomusun
inş canım kolay bi doğumun olur
senin kaç haftalık canım cinsiyeti belli mi ben çok merak ediyorum bebişimi
çok guzel ve kullnslı bısı ozllkle bızler ıcın ılk bebek enazndn yıkrken rhtlıkla cıbı cıbı yptrrz bebislermızı :))
kızlar benim bu aralar sağ kasığım ve belim çok ağırıyor sizde de var mı böyle ağrılar
kızlar benim bu aralar sağ kasığım ve belim çok ağırıyor sizde de var mı böyle ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?