2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaşlar cinsiyet için kaçıncı haftada gidelim ya doktora?

15 16. haftada kesin gibi söylüyorlar. bekleyebilirsen 20. hafta en kesini, bekleyemezsen şimdi de kitse tahmini birşey söyler, ikna olmazsın belkilerle 16. haftanı beklersin yine de. ama doktorunun deneyimi önemli..

kızlar benim bu aralar sağ kasığım ve belim çok ağırıyor sizde de var mı böyle ağrılar

evet canım bende de var kasık ve bel ağrısı.bunun sebebide artık bebeklerimiz daha hızlı büyümeye başlıyorlar,bu yüzden rahim daha da büyüyor ve yukarı doğru çıkıyor.büyüyen rahimi taşımak için bel kaslarımızda gevşemeler oluyor.buda ağrı yapıyor.bunu engelleyemeyiz ama ağrılarımızı en aza indirmek için fırsat buldukça dinlenelim.fazla ayakta kalmayalım ve ağır iş yapmayalım.otururken ve yatarken belimizin arkasına ince küçük bir yastık koymamız iyi olur.şunu da unutmayalımki ağrılarımız dayanılmaz bir hal aldıysa doktorumuza gitmeliyiz.

15 16. haftada kesin gibi söylüyorlar. bekleyebilirsen 20. hafta en kesini, bekleyemezsen şimdi de kitse tahmini birşey söyler, ikna olmazsın belkilerle 16. haftanı beklersin yine de. ama doktorunun deneyimi önemli..

oyyy yok 20yi bekleyemem

ozaman ben 10 gün sonra gideyim inş..

kızlar bana gülmeyin kafama esti dr dan randevu aldım şimdi 10 gün önce gittim cinsiyet söylememişti dr dayanamadm burda cinsyeti kesn söyleyen başka dr var ona gidiyorum akşama inş hayırlı haberlerle gelirim

kızımla uyu seti bakıyoruz.... gidio nerde saçma sapan onları beğenio

kızlar bana gülmeyin kafama esti dr dan randevu aldım şimdi 10 gün önce gittim cinsiyet söylememişti dr dayanamadm burda cinsyeti kesn söyleyen başka dr var ona gidiyorum akşama inş hayırlı haberlerle gelirim

hadi bakalım inşalahh öğren bebişimizin cinsiyetini ....

oyyy yok 20yi bekleyemem

ozaman ben 10 gün sonra gideyim inş..

ben 12+2 iken ikili test yaptırdım o zaman söylemişti hatta resmini de yüklemiştim. Ama o dönemde kızın da erkeğinde genital bölgesi çıkıntı şeklinde olurmuş, kızsa o çıkıntıda 3 çizgi görmesi gerekirmiş...falan filan. Yani doktorunun deneyimine bağlı.

Gülünecek birşey yok bende çok merak edince (bebeği, cinsiyeti değil) gidiyorum doktora

kızlar şu tickerleri nasıl yapıyorsunuz biri anlatsın hayrına

Buradaki bilgiler yardımcı olur sana
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

Hadi bakalım inşallah öğrenirsin meraklı senii
darısı da benim başıma

kızlar şu tickerleri nasıl yapıyorsunuz biri anlatsın hayrına

canım lilypie mı ne herkesin tickerinda yazan siteye gir
tickerını oluştur kendi kullanıcı panelinden ticker bölümüne gir png. ye kadar olan kısmı kes yapıştır

ben tam anlatamadım da inşallah anlamışsındır,hepsini copy,paste yapınca olmuyor png ye kadar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Siz de çizelge yapın ki görelim kaç haftalık olduğunuzu..
Mommy istinye park ta ve forum istanbulda (ikeanın oradaki) var sırf organik ürün satan markalar. İsimleri aklımda değil ama gidince öğrenip sizlere de haber veririm.
dils3 Benim de arkadaşımın kızı bir rüküş bir rüküş. Annesi bu kime çekti bilmem diyor. Simsiz ve parlak olmayan hiç birsey giymiyor.Ama öyle böyle değil, zaten bütün kıyafetleri fosforlu renkte... Bırak beğendiğini alsın kızcağız. Uyuyacak olan uyku setinde o, zevk onun zevki....

anchusa forum bayrampaşadakini biliyorum marka adı benim de aklıma gelmedi şimdi
ama İstinye parkta nerde var ki?ben her hafta giderim oraya

fufa ben senin yazdıklarını okumakta zorlanıyorum:26:

ay yok kız görrsellerde bakıyoruz ... güzel markalar var desenleri şık çocuksu onun buldukları saçma iki kere yıkansa solar gider renkerlide çirkin... yoksa her zaman seçim onun ben 2 ye 3 e indiririm o seçer benim ki de kokoş yazın güneş gözlüksüz gezmez ve yaz kış çantasız renk renk çantaları var :) dışarı çıkarken bugün bunu alcam dio :) içindede bozuk para cüzdanı bir tane de oğlan doğurayaım bari bir kızla daha batarım ben :)

anchusa forum bayrampaşadakini biliyorum marka adı benim de aklıma gelmedi şimdi
ama İstinye parkta nerde var ki?ben her hafta giderim oraya

fufa ben senin yazdıklarını okumakta zorlanıyorum:26:

İşte hatırlasam tam söyleyeceğim sana...
Bir de nişantaşında varmış kapbula diye bir organik bebek dükkanı.
Geçen haftada ya limango kids te ya da trendyol da satılıyordu.
Bir de jojobebe nin sitesi var. Türkiyeye gönderimi var ve kargo parası pahalı değil.
Daha erken diye başlamadım ben ama başlarsam tam başlayacağım. Denk geldikçe haber veririim.

[ı]anchusa[/ı] forum bayrampaşadakini biliyorum marka adı benim de aklıma gelmedi şimdi
ama istinye parkta nerde var ki?ben her hafta giderim oraya

[ı]fufa[/ı] ben senin yazdıklarını okumakta zorlanıyorum:26:

ben bıraz yazma ozurluyum ya:))) seslı harflerı yutuyorum hep

bu da benim kokoş kızım

Eklentiler

• $CIMG0444.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 102
  • $CIMG0650.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 121
  • $CIMG0858.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:

Kuzenimin çocuğu da (3 yaşında) çantasında ayna tarak ve dudak parlatıcısı taşımaya başlamış. Hoş onun annesi de çok kokoştur.. Valla korkututor beni zamane çocukları.Çocuk dediğin çocuk gibi olsun biraz. Bebek koysun çantasına, dudak parlatıcısı koymasın ....

Nazar değmesin çok tatlı.. Ama bu fotoları profiline koy ki nette yayılmasın. Profiline gel. albüm oluştur var. Orada albüm oluşturup koy kızının fotolarını ordan girip bakalım. Öyle bir tek arkadaş listendekiler görür. Böyle bütün nete yayılıverir.

dudak parlatıcı değil canım o koyamaz ben korkuttum uzun süre sürmez oje ve ruj dan korkuo gözüne elletmez zaten... bilinç altına bunlarda ilaç var yanar sen küçüksün ü soktum sırf ellemesin merak etmesin die... hatta bir kere gel tamam sürelim oje dedim hevesle geldi sürdüm ay yanıo yandımı dedim evet anne yanıo çok acıo dedi.... katıldım gülmekten ve asla merak etmio.... büyükler anneler ablalar sürer dedim tamam dedi....

aaa proflde albüm var koymuştum ben geçen gün birkaç tane e ben şiimdi silememde ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…