Arkadaşlar cinsiyet için kaçıncı haftada gidelim ya doktora?
kızlar benim bu aralar sağ kasığım ve belim çok ağırıyor sizde de var mı böyle ağrılar
15 16. haftada kesin gibi söylüyorlar. bekleyebilirsen 20. hafta en kesini, bekleyemezsen şimdi de kitse tahmini birşey söyler, ikna olmazsın belkilerle 16. haftanı beklersin yine de. ama doktorunun deneyimi önemli..
kızlar bana gülmeyin kafama esti dr dan randevu aldım şimdi 10 gün önce gittim cinsiyet söylememişti dr dayanamadm burda cinsyeti kesn söyleyen başka dr var ona gidiyorum akşama inş hayırlı haberlerle gelirim
oyyy yok 20yi bekleyemem
ozaman ben 10 gün sonra gideyim inş..
kızlar bana gülmeyin kafama esti dr dan randevu aldım şimdi 10 gün önce gittim cinsiyet söylememişti dr dayanamadm burda cinsyeti kesn söyleyen başka dr var ona gidiyorum akşama inş hayırlı haberlerle gelirim
kızlar şu tickerleri nasıl yapıyorsunuz biri anlatsın hayrına
Hadi bakalım inşallah öğrenirsin meraklı seniikızlar bana gülmeyin kafama esti dr dan randevu aldım şimdi 10 gün önce gittim cinsiyet söylememişti dr dayanamadm burda cinsyeti kesn söyleyen başka dr var ona gidiyorum akşama inş hayırlı haberlerle gelirim
kızlar şu tickerleri nasıl yapıyorsunuz biri anlatsın hayrına
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Siz de çizelge yapın ki görelim kaç haftalık olduğunuzu..
Mommy istinye park ta ve forum istanbulda (ikeanın oradaki) var sırf organik ürün satan markalar. İsimleri aklımda değil ama gidince öğrenip sizlere de haber veririm.
dils3 Benim de arkadaşımın kızı bir rüküş bir rüküş. Annesi bu kime çekti bilmem diyor. Simsiz ve parlak olmayan hiç birsey giymiyor.Ama öyle böyle değil, zaten bütün kıyafetleri fosforlu renkte... Bırak beğendiğini alsın kızcağız. Uyuyacak olan uyku setinde o, zevk onun zevki....
anchusa forum bayrampaşadakini biliyorum marka adı benim de aklıma gelmedi şimdi
ama İstinye parkta nerde var ki?ben her hafta giderim oraya
fufa ben senin yazdıklarını okumakta zorlanıyorum:26:
[ı]anchusa[/ı] forum bayrampaşadakini biliyorum marka adı benim de aklıma gelmedi şimdi
ama istinye parkta nerde var ki?ben her hafta giderim oraya
[ı]fufa[/ı] ben senin yazdıklarını okumakta zorlanıyorum:26:
ay yok kız görrsellerde bakıyoruz ... güzel markalar var desenleri şık çocuksu onun buldukları saçma iki kere yıkansa solar giderrenkerlide çirkin... yoksa her zaman seçim onun ben 2 ye 3 e indiririm o seçer benim ki de kokoş yazın güneş gözlüksüz gezmez ve yaz kış çantasız renk renk çantaları var :) dışarı çıkarken bugün bunu alcam dio :) içindede bozuk para cüzdanı bir tane de oğlan doğurayaım bari bir kızla daha batarım ben :)
Kuzenimin çocuğu da (3 yaşında) çantasında ayna tarak ve dudak parlatıcısı taşımaya başlamış. Hoş onun annesi de çok kokoştur.. Valla korkututor beni zamane çocukları.Çocuk dediğin çocuk gibi olsun biraz. Bebek koysun çantasına, dudak parlatıcısı koymasın ....
Nazar değmesin çok tatlı.. Ama bu fotoları profiline koy ki nette yayılmasın. Profiline gel. albüm oluştur var. Orada albüm oluşturup koy kızının fotolarını ordan girip bakalım. Öyle bir tek arkadaş listendekiler görür. Böyle bütün nete yayılıverir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?