2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aaa proflde albüm var koymuştum ben geçen gün birkaç tane e ben şiimdi silememde ne olcak

Bu kadardan olmaz birsey ama ben genel olarak dikkat et diye söyledim. Biz eski topiğimizde profilimize foto ekliyorduk. Sonra arkadaşlarımıza söylüyorduk foto ekledim girin bakın diye. Öyle bakıyorduk...

benimki 11+6 haftalık

sağ kasık ağrısı çok normal canım.... bu ara olacak çünkü çok hızlı büyümeye başladı annesi artık doğduu andaki halinin minik versiyonunda sadece oluşan yerleri büyüo ve buda hızlı oluo ve senin kasların bağların gevşio gerilio ve ağrı oluo dinlendikçe geçer daha hafif atlatırsın....

Bu kadardan olmaz birsey ama ben genel olarak dikkat et diye söyledim. Biz eski topiğimizde profilimize foto ekliyorduk. Sonra arkadaşlarımıza söylüyorduk foto ekledim girin bakın diye. Öyle bakıyorduk...

teşekkür ederim ya ben daha pek bilmiorum kızımda 2009 eylül anelerine girer yazar çıakrdım öyle muhabbetim yoktu... şimdi öğreniorum profilide yeniledim zaten....

Valla topik öğretmen dolu. Kulağını çekerler. Ben de hep uymaya çalışıyorum kızmasınlar diye imla ve yazım kurallarına...

beni kessinler o zaman ben ğ kullanmam gerçi telefondan girdiim için nete üşendiimden yapıorum alışkanlık olmuş... öğretmenlerim bana kızmayın lütfen

ben dinlenemiyorum ki masa başı çalışıyorum ve günde 8 saat oturuyorum arada kalkıp bir tur atıyorum ama onunda pek faydası yok tabi

bebekc olmuş tickerın

dils3 sen de benim gibisin mutfakta.... Ben de öyle mıncık mıncık uğraşırım. Fotolarına bakrım. Çok güzeller....

kızlar ben kucağıma minder oyuyorum ve laptopuda minderin üstüne koyup yazıyorum.ama böyle yaptığımda kasıklarımdaki sancı artıyor.sizdede oluyormu.pc zarar veriyor galiba

bebekc olmuş tickerın

dils3 sen de benim gibisin mutfakta.... Ben de öyle mıncık mıncık uğraşırım. Fotolarına bakrım. Çok güzeller....

aaa bende bakmak istiyorum fotolara.direk bakabiliyormuyuz birşey yapmamız gereklimi

ya dils3 yaptıkların çok güzel görünüyo arada tarif istesem verirmisin ? ben pek böyle şeyler bilmiyorum daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…