ben bıraz yazma ozurluyum ya:))) seslı harflerı yutuyorum hep
senin kaç haftalık tatlım ben kaçırdım sanırım....
aaa proflde albüm var koymuştum ben geçen gün birkaç tane e ben şiimdi silememde ne olcak
benimki 11+6 haftalık
Bu kadardan olmaz birsey ama ben genel olarak dikkat et diye söyledim. Biz eski topiğimizde profilimize foto ekliyorduk. Sonra arkadaşlarımıza söylüyorduk foto ekledim girin bakın diye. Öyle bakıyorduk...
Valla topik öğretmen dolu. Kulağını çekerler. Ben de hep uymaya çalışıyorum kızmasınlar diye imla ve yazım kurallarına...
Valla topik öğretmen dolu. Kulağını çekerler. Ben de hep uymaya çalışıyorum kızmasınlar diye imla ve yazım kurallarına...
sağ kasık ağrısı çok normal canım.... bu ara olacak çünkü çok hızlı büyümeye başladı annesi artık doğduu andaki halinin minik versiyonunda sadece oluşan yerleri büyüo ve buda hızlı oluo ve senin kasların bağların gevşio gerilio ve ağrı oluo dinlendikçe geçer daha hafif atlatırsın....
Ben biraz daha çalışayım sonra yine gelirim...
bebekc olmuş tickerın
dils3 sen de benim gibisin mutfakta.... Ben de öyle mıncık mıncık uğraşırım. Fotolarına bakrım. Çok güzeller....
paticim çok teşekkür ederim sonunda benimde bi tickerim oldu.
aaa bende bakmak istiyorum fotolara.direk bakabiliyormuyuz birşey yapmamız gereklimi
bakalım ticker ekleyebilmişmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?