2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya dils3 yaptıkların çok güzel görünüyo arada tarif istesem verirmisin ? ben pek böyle şeyler bilmiyorum daa

veririm canım bende dünya kadar tarif var yarısı denenmiş yarısına sıra bile gelmedi :) kızdan fırsat buldukça yapıorum.... 1. yaş doğum günü partinizde yardımcı olurum....

ben yeni üye oldum ticker ne nasıl üye olurum

canım yazdıklarımızın altında bi resimli çizelge var orda kaç hafta ve kaçgünlük gebe olduğumuzda yazıyor.böylece herkes birbiriniz gebelik haftasını sormadan ordan görebiliyor.mesela şimdi benim yazımın altında çıkacak 13 week 4 days diye

gördüm canım e peki ben nasıl nasıl ekleyecem adresi falan varsa yolla bana ben de ekleyeyim

ankarada olanlara yapar veririm bile bakın :) ben çok seviyorum.... hele kızım gördüya onları bayılıyorum o şaşkınlık haline.... anne ayyyy dio

şu zamana kadar öyle şeyler denemeye ben vakit bulamadım, bundan sonra evdeyim bakalım uğraşırsam başarırım herhalde :)
senin kız da ilerde senin gibi becerikli olur

ticker nasıl ekleniyor ben yeni üye oldum bilgim yok

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

bu adresten detaylı öğrenebilirsin. Anlamazsan sor yine. Bir de konulara sayfanın sağ alt ve üstünden geçiş yapabilirsin. Yani geçmiş kaçırdığın konuşmalara. Ayrıca bir kişinin yazdığı bir bilgiyi aarıyorsan onun adına tıklayarak profilini göster seçeneğine gidersen. Orada o kişinin yazdığı cevaplan linki var. Hangi konuda hangi tarihte ne yazmış onlara da ulaşabilirsin.

dils maşallah çok tatlı bi kızın var.yaptığın kurabiyelerde çok tatlı görünüyor:)

:) o diil de hiç noktalama işareti kullanılmadan, haldır haldır yazılan yazıları okuyup da anlamak güç oluyor..
Evet gerçekten anlaşılmıyor. Bir de yeni nesil cep telfonu mesajlarını bile sesli harfi yutup yazıyor. Bir de hızlı ve bakmadan yazıyorlar. Benim ağzım açık kalıyor. Ama sonra gel de anla... Benim bir kaç öğrencim vardı. Bir mesaj yollarlardı, arkasından onlara tel açardım ne diyorsun sen diye....
Bugn ticker yapma günü galiba bende yaptım
Gözükmüyor ama seninki...

yaaaa nie olmamış yazılımı uygun değil diyor pfff

ankarada olanlara yapar veririm bile bakın :) ben çok seviyorum.... hele kızım gördüya onları bayılıyorum o şaşkınlık haline.... anne ayyyy dio

maşallah çok tatlı bir kızın var annesi

canım tickeri buldum kopyaladım ama profilde çizelgeyi bulamadım oraya yapıştırmam gerekiyor değil mi tam olarak profilde nasıl bulurum bi tarif eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…