tebrikler eklemişsin gibi görünüyor
ya dils3 yaptıkların çok güzel görünüyo arada tarif istesem verirmisin ? ben pek böyle şeyler bilmiyorum daa
veririm canım bende dünya kadar tarif var yarısı denenmiş yarısına sıra bile gelmedi :) kızdan fırsat buldukça yapıorum.... 1. yaş doğum günü partinizde yardımcı olurum....
çok seviniriim
ben yeni üye oldum ticker ne nasıl üye olurum
canım yazdıklarımızın altında bi resimli çizelge var orda kaç hafta ve kaçgünlük gebe olduğumuzda yazıyor.böylece herkes birbiriniz gebelik haftasını sormadan ordan görebiliyor.mesela şimdi benim yazımın altında çıkacak 13 week 4 days diye
ankarada olanlara yapar veririm bile bakın :) ben çok seviyorum.... hele kızım gördüya onları bayılıyorum o şaşkınlık haline.... anne ayyyy dio
ticker nasıl ekleniyor ben yeni üye oldum bilgim yok
şu zamana kadar öyle şeyler denemeye ben vakit bulamadım, bundan sonra evdeyim bakalım uğraşırsam başarırım herhalde :)
senin kız da ilerde senin gibi becerikli olur
dils maşallah çok tatlı bi kızın var.yaptığın kurabiyelerde çok tatlı görünüyor:)
Valla topik öğretmen dolu. Kulağını çekerler. Ben de hep uymaya çalışıyorum kızmasınlar diye imla ve yazım kurallarına...
Evet gerçekten anlaşılmıyor. Bir de yeni nesil cep telfonu mesajlarını bile sesli harfi yutup yazıyor. Bir de hızlı ve bakmadan yazıyorlar. Benim ağzım açık kalıyor. Ama sonra gel de anla... Benim bir kaç öğrencim vardı. Bir mesaj yollarlardı, arkasından onlara tel açardım ne diyorsun sen diye....:) o diil de hiç noktalama işareti kullanılmadan, haldır haldır yazılan yazıları okuyup da anlamak güç oluyor..
Gözükmüyor ama seninki...Bugn ticker yapma günü galiba bende yaptım
teşekkür ederimkurabiyelerden gönderirim ama gıda boyalı şimdi yemesek daha iyi :)
Evet gerçekten anlaşılmıyor. Bir de yeni nesil cep telfonu mesajlarını bile sesli harfi yutup yazıyor. Bir de hızlı ve bakmadan yazıyorlar. Benim ağzım açık kalıyor. Ama sonra gel de anla... Benim bir kaç öğrencim vardı. Bir mesaj yollarlardı, arkasından onlara tel açardım ne diyorsun sen diye....
Gözükmüyor ama seninki...
yaaaa nie olmamış yazılımı uygun değil diyor pfff
ankarada olanlara yapar veririm bile bakın :) ben çok seviyorum.... hele kızım gördüya onları bayılıyorum o şaşkınlık haline.... anne ayyyy dio
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
bu adresten detaylı öğrenebilirsin. Anlamazsan sor yine. Bir de konulara sayfanın sağ alt ve üstünden geçiş yapabilirsin. Yani geçmiş kaçırdığın konuşmalara. Ayrıca bir kişinin yazdığı bir bilgiyi aarıyorsan onun adına tıklayarak profilini göster seçeneğine gidersen. Orada o kişinin yazdığı cevaplan linki var. Hangi konuda hangi tarihte ne yazmış onlara da ulaşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?