yapıştırırken hata yapmışsındır çizelgeni. png. ye kadar olan link yapıştırılacak. HEpsini koyarsan olmaz..
Merhaba arkadashlar, umarim iyisinizdir.
Dun endishelerimle ilgili soru sormushtum, bayagi bir sayfa baktim, yazdigima kimse yorum yapmamish maalesef. Bu durumda ben de gecenlerde bir arkadashin bu konuyla ilgili yaptigi yoruma katilacagim. Gercekten de sorular arada kayniyor ve ne yazik ki, yeni yazan arkadashlara karshi cok ilgisizsiniz. Cok uzuldum.
Bu arada o endishemle ilgili hastaneye gitmek zorunda kaldim.
arkadaşım ben görmedim neydi problem sıkıntın bittimi umarım iyisindir
canım tickeri buldum kopyaladım ama profilde çizelgeyi bulamadım oraya yapıştırmam gerekiyor değil mi tam olarak profilde nasıl bulurum bi tarif eder misin[/Q
sana gönderdiğim linkte 5. adımda anlatmışl onu da... çizelge yazısının karşısında boşluk var oraya
Bitti, canim, cok shukur. Dun aksham guclu sancilar hissettim sag tarafimda. Masaj yaptim gecti, sonra oturub kalkarken agri hissetmeye bashladim. Sabah uyaninca devam ettigini gordum, hastaneye gittik, cok shukur hic bir shey yokmush, bebek te saglikli. Sag ol, ilgilenip yazdigin icin :)
demekki bu dönemde oluyor benimde bugun hem belim hemde sağ tarafım ağrıyor geçmiş olsun hemen sıkıntı yapıyoruz kendimize ahhh biz kadınlar....
canım tickeri buldum kopyaladım ama profilde çizelgeyi bulamadım oraya yapıştırmam gerekiyor değil mi tam olarak profilde nasıl bulurum bi tarif eder misin[/Q
sana gönderdiğim linkte 5. adımda anlatmışl onu da... çizelge yazısının karşısında boşluk var oraya
yaptım bakalım olmuş mu
canım maşallah kızın çok tatlı..bu da benim kokoş kızım
Bitti, canim, cok shukur. Dun aksham guclu sancilar hissettim sag tarafimda. Masaj yaptim gecti, sonra oturub kalkarken agri hissetmeye bashladim. Sabah uyaninca devam ettigini gordum, hastaneye gittik, cok shukur hic bir shey yokmush, bebek te saglikli. Sag ol, ilgilenip yazdigin icin :)
yaptım bakalım olmuş mu
tebriklerrr:):)
canım benim ilk gebeliğim ve bir aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum.inşallah sezeryana gerek kalmaz.
bende normal istiyorum ama çokta korkuyorum sezeryanında sonrasından ve ''sonda''sındanda korkuyoruminşallah normal yapabilirimde sezeryana gerek olmazz
evet normali en güzeli aslında..sezeryan kolay gibi görünsede sonrası eziyetli..inşallah herşey yolunda gider de normal bi şekilde doğum yaparız...bi avazdabende normal istiyorum ama çokta korkuyorum sezeryanında sonrasından ve ''sonda''sındanda korkuyoruminşallah normal yapabilirimde sezeryana gerek olmazz
evet normali en güzeli aslında..sezeryan kolay gibi görünsede sonrası eziyetli..inşallah herşey yolunda gider de normal bi şekilde doğum yaparız...bi avazda
Evet gerçekten anlaşılmıyor. Bir de yeni nesil cep telfonu mesajlarını bile sesli harfi yutup yazıyor. Bir de hızlı ve bakmadan yazıyorlar. Benim ağzım açık kalıyor. Ama sonra gel de anla... Benim bir kaç öğrencim vardı. Bir mesaj yollarlardı, arkasından onlara tel açardım ne diyorsun sen diye....
Gözükmüyor ama seninki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?