2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba arkadashlar, umarim iyisinizdir.

Dun endishelerimle ilgili soru sormushtum, bayagi bir sayfa baktim, yazdigima kimse yorum yapmamish maalesef. Bu durumda ben de gecenlerde bir arkadashin bu konuyla ilgili yaptigi yoruma katilacagim. Gercekten de sorular arada kayniyor ve ne yazik ki, yeni yazan arkadashlara karshi cok ilgisizsiniz. Cok uzuldum.

Bu arada o endishemle ilgili hastaneye gitmek zorunda kaldim.

arkadaşım ben görmedim neydi problem sıkıntın bittimi umarım iyisindir

arkadaşım ben görmedim neydi problem sıkıntın bittimi umarım iyisindir

Bitti, canim, cok shukur. Dun aksham guclu sancilar hissettim sag tarafimda. Masaj yaptim gecti, sonra oturub kalkarken agri hissetmeye bashladim. Sabah uyaninca devam ettigini gordum, hastaneye gittik, cok shukur hic bir shey yokmush, bebek te saglikli. Sag ol, ilgilenip yazdigin icin :)

demekki bu dönemde oluyor benimde bugun hem belim hemde sağ tarafım ağrıyor geçmiş olsun hemen sıkıntı yapıyoruz kendimize ahhh biz kadınlar....

demekki bu dönemde oluyor benimde bugun hem belim hemde sağ tarafım ağrıyor geçmiş olsun hemen sıkıntı yapıyoruz kendimize ahhh biz kadınlar....

Cok evhamliyiz Canim, bi de ben gecen sene bi dushuk yashadim, tam da 12 haftada, haliyle cok endishelendim. Sana da gecmish olsun canim. Ben gaz sancisindan shupheleniyordum, gecmeyince de korktum.

bu da benim kokoş kızım
canım maşallah kızın çok tatlı..

canım bende de oluyo ama normalmiş..hatta bugün bel ağrısıda eklendi...bebişlerimiz büyüyo

kızlar ben kaçtım eve gidiyorum evde de bilgisayar yok şimdiden hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın by.

eşim geldi yemek yedirdim yolladım antremana kendisi çok yoğun bir de futbol oynuo kızımla da gezmeye gideceğim ama yeni yemek yedim fazla kaçmış... biraz dinlensin midem çıkacağız... çuf çuf bindireceğim seni dedim cevaba bakın.... " yaşasınnnnnnn" eşşek nerden öğrenmiş

canım benim ilk gebeliğim ve bir aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum.inşallah sezeryana gerek kalmaz.

bende normal istiyorum ama çokta korkuyorum sezeryanında sonrasından ve ''sonda''sındanda korkuyorum inşallah normal yapabilirimde sezeryana gerek olmazz

bende normal istiyorum ama çokta korkuyorum sezeryanında sonrasından ve ''sonda''sındanda korkuyorum inşallah normal yapabilirimde sezeryana gerek olmazz

korkmaaa... ne var ki tatlım ya ben zor bir doğum yaşadım ama asla korkmuyorum... sonuçta en kötüsünü yaşasan bile hepsi geçip gidio.... bebek kucağa akıl havaya o yüzden korkmaaa!!!!!!!!!

evet normali en güzeli aslında..sezeryan kolay gibi görünsede sonrası eziyetli..inşallah herşey yolunda gider de normal bi şekilde doğum yaparız...bi avazda

kızına ve sana bayıldım tam bir cimcime

elimde keske bir sihirli degnek olsa istediğim yerlere dokunsam ve o düzeltse

onlar kendi dillerini çooktan üretmişler bile.. :) onların yanında biz, atm önündeki emekli teyze gibiyiz.:)

kızlar alışveriş sitesinden sipariş verdiğim chicconun kremleri elime ulaştı.
fotolarından anlayamamıştık, 200 ml imiş :) beni epey götürürler sanırsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…