bu da benim kokoş kızım
kızlara merhaba
2 li tarama testini kacıncı haftanızda oldunuz.kan verıcez bır de ultrason dı mı.pekı ultrason vajınal mı karından mı ....
kızlara merhaba
2 li tarama testini kacıncı haftanızda oldunuz.kan verıcez bır de ultrason dı mı.pekı ultrason vajınal mı karından mı ....
Merhaba kızlar. Bugün eşimi memleketine yolcu ettim. Pazara kadar bekarım :)
Annesinin sene mevlüdünü yapacaklar. Beni götürmedi hem okul var hem uçağa binmek istemedim.
Bugün sağlık ocağında aile hekimine göründüm. Toplam 1,5 kilo almışım. Tansiyonum da normal çıktıBebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Sadece bazen karnımın alt kısmında bi pinpon topu oturuyo sonra gidiyo dedim. O bebeğin kafası zaten bu haftada bunu hissetmen beklenir dedi sevindim. :)
Gece yatakta ellerimizi karnıma koyup, hadi kızım gel diye bebeğin gelmesini bekliyoruz eşimle deli gibi. Gelmeyince söyleniyoruz; Ah bu gençlik hiç laf dinlemiyo. Ana babayı hiç takmıyo geyiği yapıyoruzZavallıcık duysa ne saçmalıyo bu manyaklar diyecek.
Merhabalar hanımlar umarım herkez iyidir bazı arkadaşlarımız cinsiyetlerini öğrenmişler hayırlı olsun. Şu kan yenilemeye göre yapılan testte benim kız çıktı çin takviminde de kız çıkmıştı bende kız hissediyorum ama bakalım 16. haftayı bekleyeceğim ben sanırım.Kesin olsun istiyorum çünkü sonradan değişince daha kötü olur diye düşünüyorum.Sanırım bebeklerimiz artık yukarı doğru çıkmaya ve hızla büyümeye başladılar çoğunluğumuz bel ve kasık ağrılarından şikayet ediyoruz .Benim göbeğim de çıkıyo gibi birde göbeğimin alt sağ ve sol taraflarınada ağrı giriyo bazen.Bulantılarımda hafifledi aç olmadığım sürece sorun yok ama sabah çok aç kalkarsam çıkarıyorum ve 2 saatte bi acıkıyorum sanırım artık kilo almaya başlarız böle 2 saatte bi yersek.
Merhaba kızlar. Bugün eşimi memleketine yolcu ettim. Pazara kadar bekarım :)
Annesinin sene mevlüdünü yapacaklar. Beni götürmedi hem okul var hem uçağa binmek istemedim.
Bugün sağlık ocağında aile hekimine göründüm. Toplam 1,5 kilo almışım. Tansiyonum da normal çıktıBebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Sadece bazen karnımın alt kısmında bi pinpon topu oturuyo sonra gidiyo dedim. O bebeğin kafası zaten bu haftada bunu hissetmen beklenir dedi sevindim. :)
Gece yatakta ellerimizi karnıma koyup, hadi kızım gel diye bebeğin gelmesini bekliyoruz eşimle deli gibi. Gelmeyince söyleniyoruz; Ah bu gençlik hiç laf dinlemiyo. Ana babayı hiç takmıyo geyiği yapıyoruzZavallıcık duysa ne saçmalıyo bu manyaklar diyecek.
Selam
Bugün patates yemeği yaptım ama yiyemedim midem almadıçorbayla spagetti yedim Cipse dadandım birde zararlı ama bulantımı da kesiyor
Kızlar az önce eşimin gömleklerini ütüledim askıya uzanayım derken(eşimin gardrop kısmı çok yüksek) karnım bi anda ağrıdı hemen geri çekildim ama çok endişelendim şu an. bişey olmuşmudur??
Şu ara miden ne alıyosa onu ye en azından güçsüz düşme canım ama cipse çok dadanma az yersen vücut tolere edebilir belki ama çoğu zararlı .Bende yoğurtlu makarna yapıyorum şuan onu yiycem eşim yok bu gece canım yemek yapmak istemedi yalnız yemeyi hiç sevmiyorum zaten.
Kızlar az önce eşimin gömleklerini ütüledim askıya uzanayım derken(eşimin gardrop kısmı çok yüksek) karnım bi anda ağrıdı hemen geri çekildim ama çok endişelendim şu an. bişey olmuşmudur??
Asi gençlik. İlla ki baş kaldıracaklar, bildiklerini okuyacaklar.Merhaba kızlar. Bugün eşimi memleketine yolcu ettim. Pazara kadar bekarım :)
Aynen öyle... Gençliği eleştirmem yaşlandığımın bir göstergesi sanırım...onlar kendi dillerini çooktan üretmişler bile.. :) onların yanında biz, atm önündeki emekli teyze gibiyiz.:)
kızlar alışveriş sitesinden sipariş verdiğim chicconun kremleri elime ulaştı.
fotolarından anlayamamıştık, 200 ml imiş :) beni epey götürürler sanırsam :)
Hoşgeldinşu bulantılar geçsinde kilo alırsak alalım napalım hayırlı olsun kız demek
Canım benim allah kavuştursun eşinlecanım senin hissetme vaktin geliyo bebeği yavaş yavaş normal elin karnında onu beklemen ya bana ne demeli bende hissedermiyim diye bekliyorum ama tık yok. Dün karnımın alt tarafına bişey vurdu kaçtı gibi oldu hafiften içten ama büyük ihtimal başka bişeydir erken çünkü benim için.Bu arada allah rahmet eylesin canım nur içinde yatsın kayınvaliden.
Kızlar bişey sormak istiyorum dün ve bugün özel bölgemde vajinanın sol tarafına doğru ani batmalar oluyor, bunun sebebini bilen varmı hamilelikle alakalı birşeymi böle bişey yaşayan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?