Amin sağol. Tüm ölmüşlerimiz inşallah.
Bebeği daha öğrendiğimden beri benim elim karnımda :) senin de beklemen normal tabi. Karnına vuran bebek de olabilir gaz dabunu birkaç hafta sonra ayırdedebilicez sanırım
Asi gençlik. İlla ki baş kaldıracaklar, bildiklerini okuyacaklar.
Aynen öyle... Gençliği eleştirmem yaşlandığımın bir göstergesi sanırım...
İdrar yaparken yanma batma oluyorsa iltihaplanma olabilir ama normal zamanlar için bilgim yok.
Gebelikte her şey normal diye geçicez artık. Belki rahmin genişlerken sancısı oraya vuruyrdue. Ama dayanamayacak kadar olursa doktora git tabi.
Gençlik çok değişmiş cık cık cık cık :)
Gün gün gebelik sayfasında baktım da bugün benimkinin bağırsaklarında ilk kakası oluşmuş
Maşallah size baya büyüdünüz artık benimkininde ses telleri oluşuyomuş bu ara orada baya yoğun bi çalışma var
cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ederim içim ferahladı...
Evet yapmamak lazım işte hayata da bi şekilde devam edioruz ama dikkat etmek lazım...
Benimde pantolonlarımın hiçbiri kapanmıor artık LCW ye baktım modeller iğrenç renkler çok kötü bir de oxxo ya bakayım orda hamile reyonu olduğunu hiç bilmiordum...
Güzel sesli bi bebeğin olur inşallah çok ağlamaz :) İlk 3 ayda zaten herşey oluşuyo sonra hepsi yavaş yavaş büyüyormuş. Parmak kadarlar ama Allahın mucizesi herşeyleri tam maşallah.
Yağların sakıncası yok diye biliyorum. Ama seni yanlış yönlendirmeyeyim. Hepimiz göbeklerimize yağ sürüyoruz. Saça da sürülebilir bence
Eki Görüntüle 362578 Bugün LCW den bu pantolonu sipariş ettim internetten. 35TL
OXXO'da da var ama onun paçaları çok genişliyor aşağı doğru. Tarzını çok sevmedim. Cevahir'i altüst ettim ama bu tarz birşey bulamadım.
Bende lcw dan alıcam kıyafetleri zaten spor giyinirim genelde ama geçen gittim lcw ya bu sezon modelleri baya kötü daha önceden baktığımda güzel şeyler vardı bidahaki sezonu bekliycem ben almak için. birde sitesinde daha çok model var mağazalarda o kadar yok.Ben bikaç pantolonumu terziye götürüp hamile pantolonuna çevirttiricem özellikle kot olanları keten var lcwda ama kot yok sizde kendinize göre bulamıyosanız pantolon terziler bellerini hamile pantolonu gibi yapıyorlar bilginize
slm kızlar.nasılsınız..hamilelik naaıl gidiyor.benimde bu hafta 2li testim var pztesi.inş.bişey çıkmaz...bişey sormAK İStiyorum doktoruma hep unutuyorum sormayı..saçlarıma ve kaşlarıma bakım yağı sürmem sakıncalımı
Selam canım iyiyiz sende iyisindir inşallah.2 li testin güzel geçer umarım bi sorun çıkmaz .Yağların bi sakıncası yok sanırım canım vücudumuza sürünce bişey olmuyosa ve hatta doktorlar öneriyosa saça sürmeninde bi olumsuz yanı olacağını sanmam.
bende öyle tahmin ediyorum.inş.unutmazsam doktoruma sorayım...ben göbeğime acı badem sütü kullanıyorum.arkadaşım çok faydasını görmüştü.siz ne kullanıyorsunuz.
LCW mağazaları salı pazarı gibi karmakarışık. Aradığını bulamıyorsun. Zaten doğru düzgün model yok.
GeBe mağazasında en basit pantolonlar da 120TL'den başlıyo bildiğin ketenler. Ne yapıcaz bilmiyorum.
Duştan sonra bebe yağı, bazen vücut nemlendiricisi, bazen badem yağı. Ama haftaya yağlardan alıcam. Kakao yağı falan. Onlardan sürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?