2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bebeğimle ilgili en çok istediğim şeylerden biri içerdeki hareketlerini hissedebilmek. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri o anın gelmesini bekliyorum artık o zaman iletişime geçebiliceğimizi düşünüyorum.Ve sanırım bu haftalar en yavaş geçen haftalar 20. haftaya gelsek gerisi çabuk geçer diye düşünüyorum.

Asi gençlik. İlla ki baş kaldıracaklar, bildiklerini okuyacaklar.

Aynen öyle... Gençliği eleştirmem yaşlandığımın bir göstergesi sanırım...

Gençlik çok değişmiş cık cık cık cık :)

Gün gün gebelik sayfasında baktım da bugün benimkinin bağırsaklarında ilk kakası oluşmuş

Çok sağol canım idrar yaparken bi sıkıntım yok çok şükür.Şimdilik dayanılmıycak gibi değil aniden giriyo aniden geçiyo .Merak ettim normalmi diye ???? Sadece benmi yaşıyorum merak ettim.

Gençlik çok değişmiş cık cık cık cık :)

Gün gün gebelik sayfasında baktım da bugün benimkinin bağırsaklarında ilk kakası oluşmuş

Maşallah size baya büyüdünüz artık benimkininde ses telleri oluşuyomuş bu ara orada baya yoğun bi çalışma var

Maşallah size baya büyüdünüz artık benimkininde ses telleri oluşuyomuş bu ara orada baya yoğun bi çalışma var

Güzel sesli bi bebeğin olur inşallah çok ağlamaz :) İlk 3 ayda zaten herşey oluşuyo sonra hepsi yavaş yavaş büyüyormuş. Parmak kadarlar ama Allahın mucizesi herşeyleri tam maşallah.

Bugün LCW den bu pantolonu sipariş ettim internetten. 35TL
OXXO'da da var ama onun paçaları çok genişliyor aşağı doğru. Tarzını çok sevmedim. Cevahir'i altüst ettim ama bu tarz birşey bulamadım.

Son düzenleme:
cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ederim içim ferahladı...
Evet yapmamak lazım işte hayata da bi şekilde devam edioruz ama dikkat etmek lazım...

Benimde pantolonlarımın hiçbiri kapanmıor artık LCW ye baktım modeller iğrenç renkler çok kötü bir de oxxo ya bakayım orda hamile reyonu olduğunu hiç bilmiordum...

Hamile reyonu yok oxxoda. Sadece beli lastikli bir iki pantolon modeli var o kadar.

Güzel sesli bi bebeğin olur inşallah çok ağlamaz :) İlk 3 ayda zaten herşey oluşuyo sonra hepsi yavaş yavaş büyüyormuş. Parmak kadarlar ama Allahın mucizesi herşeyleri tam maşallah.

Amin canım inşallah :)) Mucize gibi ve hepimiz bu mucizenin birer parçasıyız maşallah sayfamızın bütün bebeklerine ve annelerine

slm kızlar.nasılsınız..hamilelik naaıl gidiyor.benimde bu hafta 2li testim var pztesi.inş.bişey çıkmaz...bişey sormAK İStiyorum doktoruma hep unutuyorum sormayı..saçlarıma ve kaşlarıma bakım yağı sürmem sakıncalımı

Bende lcw dan alıcam kıyafetleri zaten spor giyinirim genelde ama geçen gittim lcw ya bu sezon modelleri baya kötü daha önceden baktığımda güzel şeyler vardı bidahaki sezonu bekliycem ben almak için. birde sitesinde daha çok model var mağazalarda o kadar yok.Ben bikaç pantolonumu terziye götürüp hamile pantolonuna çevirttiricem özellikle kot olanları keten var lcwda ama kot yok sizde kendinize göre bulamıyosanız pantolon terziler bellerini hamile pantolonu gibi yapıyorlar bilginize

Yağların sakıncası yok diye biliyorum. Ama seni yanlış yönlendirmeyeyim. Hepimiz göbeklerimize yağ sürüyoruz. Saça da sürülebilir bence

Yağların sakıncası yok diye biliyorum. Ama seni yanlış yönlendirmeyeyim. Hepimiz göbeklerimize yağ sürüyoruz. Saça da sürülebilir bence

bende öyle tahmin ediyorum.inş.unutmazsam doktoruma sorayım...ben göbeğime acı badem sütü kullanıyorum.arkadaşım çok faydasını görmüştü.siz ne kullanıyorsunuz.

Bende tam bunu yazmıştım sitedende bakabilirsiniz diye çünkü mağazalarında iyi modeller yok şuan ve pantolonun çok güzel uygunda fiyati baya mağazasında çirkin pantolona 50 lira fiyat yazmışlar.

LCW mağazaları salı pazarı gibi karmakarışık. Aradığını bulamıyorsun. Zaten doğru düzgün model yok.

GeBe mağazasında en basit pantolonlar da 120TL'den başlıyo bildiğin ketenler. Ne yapıcaz bilmiyorum.

Selam canım iyiyiz sende iyisindir inşallah.2 li testin güzel geçer umarım bi sorun çıkmaz .Yağların bi sakıncası yok sanırım canım vücudumuza sürünce bişey olmuyosa ve hatta doktorlar öneriyosa saça sürmeninde bi olumsuz yanı olacağını sanmam.

iyyim cnm çok sağol.amin cnm inşallah testim güzel çıkar...bende öle düşünüorum ama genede ne bilim tedirgin oldum )) cvpladığın için çok sağol cnm...

bende öyle tahmin ediyorum.inş.unutmazsam doktoruma sorayım...ben göbeğime acı badem sütü kullanıyorum.arkadaşım çok faydasını görmüştü.siz ne kullanıyorsunuz.

Duştan sonra bebe yağı, bazen vücut nemlendiricisi, bazen badem yağı. Ama haftaya yağlardan alıcam. Kakao yağı falan. Onlardan sürücem

Ben lcwanınn yeni sezon modellerini beklemeyi düşünüyorum 4-5 ay giyeceğim bi pantolona 150-200 lira para vermek istemem .Şuan evlenmeden önce yine lcwdan aldığım modeli çok hoşuma gitmişti ve beli lastikli yani hamile pantolonu gibi (bunu neden aldım hiç bilmiyorum sanırım baya baya hamile pantolonu tabi o zamanlar bilmiyorum)o var onla idare ediyorum kotlarımında beli boldu şimdi tam oluyo kilo vermiştim kemer takıyodum şimdi kemersiz sıkıyo bile oonlarla idare ediyorum işte .Ama tabi çalışan bayanların işi çok daha zor bu konuda

Duştan sonra bebe yağı, bazen vücut nemlendiricisi, bazen badem yağı. Ama haftaya yağlardan alıcam. Kakao yağı falan. Onlardan sürücem

Ben yağlardan biraz çekiniyorum sürücez kıyafetlerimiz yağ olucak ve kokularıda hiç iç açıcı değil geçenlerde vazalin markasının kakaolu vücut losyonunu nemlendiricisini gördüm alsammı almasammı diye kararsız kaldım nasıl bişey acaba.Ama sanırım mecbur yağlanıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…