Ben yağlardan biraz çekiniyorum sürücez kıyafetlerimiz yağ olucak ve kokularıda hiç iç açıcı değil geçenlerde vazalin markasının kakaolu vücut losyonunu nemlendiricisini gördüm alsammı almasammı diye kararsız kaldım nasıl bişey acaba.Ama sanırım mecbur yağlanıcaz.
acı badem sütü baya nemlendiriyormu canım farkediyormusun öyleyse bende deneyim bu aylarda bunlarla idare etsek göbek iyice çıkınca kakao yağı kullanıcam en etkilisi oymuş sanırsamcnm ben acı badem sütü kullanıyorum.öyle çok kötü kokmuyor..gece yatarken sürüyorum ben.emiyor zaten..
acı badem sütü baya nemlendiriyormu canım farkediyormusun öyleyse bende deneyim bu aylarda bunlarla idare etsek göbek iyice çıkınca kakao yağı kullanıcam en etkilisi oymuş sanırsam
bune lokum bir kız yarabbim.....maşallah.....çok tatlı......
kızına ve sana bayıldım tam bir cimcime
elimde keske bir sihirli degnek olsa istediğim yerlere dokunsam ve o düzeltse
bayildim kizina. masallah . cok guzel bir kiz ya. bayildimmm.
bekarlığın tadını çıkar tatlım... ben daha gitmedim aile hekimine.... benim ki sağolsun telefon edip soruyor bilgileri...Merhaba kızlar. Bugün eşimi memleketine yolcu ettim. Pazara kadar bekarım :)
Annesinin sene mevlüdünü yapacaklar. Beni götürmedi hem okul var hem uçağa binmek istemedim.
Bugün sağlık ocağında aile hekimine göründüm. Toplam 1,5 kilo almışım. Tansiyonum da normal çıktıBebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Sadece bazen karnımın alt kısmında bi pinpon topu oturuyo sonra gidiyo dedim. O bebeğin kafası zaten bu haftada bunu hissetmen beklenir dedi sevindim. :)
Gece yatakta ellerimizi karnıma koyup, hadi kızım gel diye bebeğin gelmesini bekliyoruz eşimle deli gibi. Gelmeyince söyleniyoruz; Ah bu gençlik hiç laf dinlemiyo. Ana babayı hiç takmıyo geyiği yapıyoruzZavallıcık duysa ne saçmalıyo bu manyaklar diyecek.
salçalı yapıysan ondandır... makarna ve yoğurrt mükemmel oluo kızımmmmmm hem karnın doyuo hem de bebeğe kalsiyum gidio :) cips geçen bende yedim pringles ayyyy bak hatırlattın gene valla benimde bulantımı bir tek o kesmişti o dönemSelam
Bugün patates yemeği yaptım ama yiyemedim midem almadıçorbayla spagetti yedim Cipse dadandım birde zararlı ama bulantımı da kesiyor
evettt hızla yukarı çıkıo ve bel ağrıları başlıo ve tuvalet ihtiyacımız azalacak mide yanması daha sık olacak.... belki bir de baş ağrısı....Merhabalar hanımlar umarım herkez iyidir bazı arkadaşlarımız cinsiyetlerini öğrenmişler hayırlı olsun. Şu kan yenilemeye göre yapılan testte benim kız çıktı çin takviminde de kız çıkmıştı bende kız hissediyorum ama bakalım 16. haftayı bekleyeceğim ben sanırım.Kesin olsun istiyorum çünkü sonradan değişince daha kötü olur diye düşünüyorum.Sanırım bebeklerimiz artık yukarı doğru çıkmaya ve hızla büyümeye başladılar çoğunluğumuz bel ve kasık ağrılarından şikayet ediyoruz .Benim göbeğim de çıkıyo gibi birde göbeğimin alt sağ ve sol taraflarınada ağrı giriyo bazen.Bulantılarımda hafifledi aç olmadığım sürece sorun yok ama sabah çok aç kalkarsam çıkarıyorum ve 2 saatte bi acıkıyorum sanırım artık kilo almaya başlarız böle 2 saatte bi yersek.
birşey olmamıştır canım o kadardan ben her gün kızımı kucağıma alıorum 15 kilo.... olsa bana olur... allaha emanet onlar canım beniim...Kızlar az önce eşimin gömleklerini ütüledim askıya uzanayım derken(eşimin gardrop kısmı çok yüksek) karnım bi anda ağrıdı hemen geri çekildim ama çok endişelendim şu an. bişey olmuşmudur??
kim yalnız yemeyi severki... allahtan kızım var yalnız değilim artık...Şu ara miden ne alıyosa onu ye en azından güçsüz düşme canım ama cipse çok dadanma az yersen vücut tolere edebilir belki ama çoğu zararlı .Bende yoğurtlu makarna yapıyorum şuan onu yiycem eşim yok bu gece canım yemek yapmak istemedi yalnız yemeyi hiç sevmiyorum zaten.
ayyy o kakayı doğunca göreceksin siyahhhhhhhhh yapış yapış.........Gençlik çok değişmiş cık cık cık cık :)
Gün gün gebelik sayfasında baktım da bugün benimkinin bağırsaklarında ilk kakası oluşmuş
acı badem sütü mü bak onu duymamıştım.... kakao yağı bende aldım...acı badem sütü baya nemlendiriyormu canım farkediyormusun öyleyse bende deneyim bu aylarda bunlarla idare etsek göbek iyice çıkınca kakao yağı kullanıcam en etkilisi oymuş sanırsam
Bende lcw dan alıcam kıyafetleri zaten spor giyinirim genelde ama geçen gittim lcw ya bu sezon modelleri baya kötü daha önceden baktığımda güzel şeyler vardı bidahaki sezonu bekliycem ben almak için. birde sitesinde daha çok model var mağazalarda o kadar yok.Ben bikaç pantolonumu terziye götürüp hamile pantolonuna çevirttiricem özellikle kot olanları keten var lcwda ama kot yok sizde kendinize göre bulamıyosanız pantolon terziler bellerini hamile pantolonu gibi yapıyorlar bilginize
gittim dr a ve öğrendim sonundaa tatlı bi kızım olucakmış 12 cm boyu varmış gr mını söylemedi
gittim dr a ve öğrendim sonundaa tatlı bi kızım olucakmış 12 cm boyu varmış gr mını söylemedi
Hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin kızın canım.
Günaydın hanımlar...
Bu aralar erkenciyim gecelerde kabuslar görüyorum rüyamda ağlıyorum ya da konuşuyorum eşim uyandırıyor ben eğer tam ayılamazsam rüyaya kaldığm yerden devam ediyorum
Ben anneler günü sevgililer günü bilmem babalar gününe karşıym sevmiyorum bana göre hergün özel herkes özel bir güne kısılıp kalıp o güne hediye almak saçma geliyor ne zaman istersem gönlüm ne zaman isterse o zaman hediyelerini eksik etmiyorum zaten :)
Bu düşüncelerime karşın 8 Mart KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun... Cennet anaların ayakları altındadır... Değerimizi bilen evlatlar yetiştirmek dileğiyle :)
Günaydın hanımlar...
Bu aralar erkenciyim gecelerde kabuslar görüyorum rüyamda ağlıyorum ya da konuşuyorum eşim uyandırıyor ben eğer tam ayılamazsam rüyaya kaldığm yerden devam ediyorum
Ben anneler günü sevgililer günü bilmem babalar gününe karşıym sevmiyorum bana göre hergün özel herkes özel bir güne kısılıp kalıp o güne hediye almak saçma geliyor ne zaman istersem gönlüm ne zaman isterse o zaman hediyelerini eksik etmiyorum zaten :)
Bu düşüncelerime karşın 8 Mart KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun... Cennet anaların ayakları altındadır... Değerimizi bilen evlatlar yetiştirmek dileğiyle :)
14+3 günlük hamişler bebekleriniz kaç gr ,ben dün doktora gittim 100 gr olmuş bebişim,doktor teyzemiz çok güzel gelişiyor dedi.ama cinsiyetini öğrenemedik maalesef
benim doktorum hiç gr söylemiyo..boyunu ölçüyo..normal diyoo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?