2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm ben acı badem sütü kullanıyorum.öyle çok kötü kokmuyor..gece yatarken sürüyorum ben.emiyor zaten..

cnm ben acı badem sütü kullanıyorum.öyle çok kötü kokmuyor..gece yatarken sürüyorum ben.emiyor zaten..
acı badem sütü baya nemlendiriyormu canım farkediyormusun öyleyse bende deneyim bu aylarda bunlarla idare etsek göbek iyice çıkınca kakao yağı kullanıcam en etkilisi oymuş sanırsam

acı badem sütü baya nemlendiriyormu canım farkediyormusun öyleyse bende deneyim bu aylarda bunlarla idare etsek göbek iyice çıkınca kakao yağı kullanıcam en etkilisi oymuş sanırsam

evt cnm güzel bir nemlendirici.banada arkadaşım tavsiye etmişti.ondan aldım hoşuma gitti.bende karnım çıkınca kakao yağına geçerim artık..

bune lokum bir kız yarabbim.....maşallah.....çok tatlı......

kızına ve sana bayıldım tam bir cimcime

elimde keske bir sihirli degnek olsa istediğim yerlere dokunsam ve o düzeltse

bayildim kizina. masallah . cok guzel bir kiz ya. bayildimmm.

teşekkür ederizzz teyzeleriii inşallah sizlerinde tatlı mı tatlı şeker mi şeker çitlenbik mi çitlenbik bebişleri olur

bekarlığın tadını çıkar tatlım... ben daha gitmedim aile hekimine.... benim ki sağolsun telefon edip soruyor bilgileri...

Selam
Bugün patates yemeği yaptım ama yiyemedim midem almadıçorbayla spagetti yedimCipse dadandım birde zararlı ama bulantımı da kesiyor
salçalı yapıysan ondandır... makarna ve yoğurrt mükemmel oluo kızımmmmmm hem karnın doyuo hem de bebeğe kalsiyum gidio :) cips geçen bende yedim pringles ayyyy bak hatırlattın gene valla benimde bulantımı bir tek o kesmişti o dönem

evettt hızla yukarı çıkıo ve bel ağrıları başlıo ve tuvalet ihtiyacımız azalacak mide yanması daha sık olacak.... belki bir de baş ağrısı....

birşey olmamıştır canım o kadardan ben her gün kızımı kucağıma alıorum 15 kilo.... olsa bana olur... allaha emanet onlar canım beniim...

kim yalnız yemeyi severki... allahtan kızım var yalnız değilim artık...

Gençlik çok değişmiş cık cık cık cık :)

Gün gün gebelik sayfasında baktım da bugün benimkinin bağırsaklarında ilk kakası oluşmuş
ayyy o kakayı doğunca göreceksin siyahhhhhhhhh yapış yapış.........

acı badem sütü mü bak onu duymamıştım.... kakao yağı bende aldım...

Son düzenleme:

Bunu öğrendiğim ii oldu ama basenler de genişlerse kotların belini yaptırsam da giyemem Gebe gibi mağazalar çok pahalı ben 2 eşofmanla çıkarcam herhalde yazı bu gidişle

Dils çok saol kuzum evet Allah'a emanetler...

Kizlar ebru hamile giyimin online sitesine bakin gecen indirim vardi.belki isinize yarar.

kızlar bugün çok güzel birgün geçirdik kızım ile gezdik oyun oynadık ona bir sürü şey aldık yemek yedik. Ve tabiki cuf cuf a bindik :) bebeğe de bir tane tulum aldim ay ama çok sevimli ya yarın koyarım fotoğrafi mutlaka.

Günaydın hanımlar...
Bu aralar erkenciyim gecelerde kabuslar görüyorum rüyamda ağlıyorum ya da konuşuyorum eşim uyandırıyor ben eğer tam ayılamazsam rüyaya kaldığm yerden devam ediyorum

Ben anneler günü sevgililer günü bilmem babalar gününe karşıym sevmiyorum bana göre hergün özel herkes özel bir güne kısılıp kalıp o güne hediye almak saçma geliyor ne zaman istersem gönlüm ne zaman isterse o zaman hediyelerini eksik etmiyorum zaten :)

Bu düşüncelerime karşın 8 Mart KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun... Cennet anaların ayakları altındadır... Değerimizi bilen evlatlar yetiştirmek dileğiyle :)

günaydın :) senin de kadınlar günün kutlu olsun
kabuslarla benimde başım dertte, deliksiz uyuyamıyorum geceleri bunalıyorum.

günaydııın....bende abuk sabuk rüyalar görüyorum...bazen bu yüzden uykum kaçıyo...

senin ve tüm bayanların kadınlar gününü kutlarım... tabi kendiminkini de...

14+3 günlük hamişler bebekleriniz kaç gr ,ben dün doktora gittim 100 gr olmuş bebişim,doktor teyzemiz çok güzel gelişiyor dedi.ama cinsiyetini öğrenemedik maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…