2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet normali en güzeli aslında..sezeryan kolay gibi görünsede sonrası eziyetli..inşallah herşey yolunda gider de normal bi şekilde doğum yaparız...bi avazda

amiiiin inşallah bir avazda kurtuluruz canım...

korkmaaa... ne var ki tatlım ya ben zor bir doğum yaşadım ama asla korkmuyorum... sonuçta en kötüsünü yaşasan bile hepsi geçip gidio.... bebek kucağa akıl havaya o yüzden korkmaaa!!!!!!!!!

kesinlikle o kadar acıya değer normal doğum inş.herşey yolunda gider uygun pozisyonda dururda bebeklerimiz normali yapabiliriz dua edelim dilsecim.. bu arada kızınada bayıldım maşallaaah allah nazarlardan saklasın çoook güzel cici bi kız:)

Kızlar bişey sormak istiyorum dün ve bugün özel bölgemde vajinanın sol tarafına doğru ani batmalar oluyor, bunun sebebini bilen varmı hamilelikle alakalı birşeymi böle bişey yaşayan varmı.

bende de oluyor ara ara o kısma bır anlık batma canım....normaldir sanırım.....

Modasi hic gecmeyen birkac seyden biri de disi bir kadindir.
Kadınlar gününüz kutlu olsun.....

:82::118:

herkese günaydın :) veeee kadınlar günümüz kutlu olsun annişler :) bizler olmasak dünya ne olacak... yaşasın kadınlar.... yuppiiiiiiiii

Arkadaşlar Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun,ben de nasipse eylül annesi olacağım,konu açtım ama cevap veren olmadı,arkadaşlar dün ikili test için doktora gittim,12+1 günlüğüz,cinsiyeti sordum oooo çok erken dedi,ısrar ettim kız diyeyim ama değişebilir dedi,değşirse hiç şaşırmam dedi,ben erkek hissediyorum baştan beri,hala da inanamadım,sizce radyoloji doktoru yanılabilir mi,lütfen yardımcı olun arkadaşlar,ikilemde kalmak çok kötü,pişman oldum sorduğuma...

Daha cinsiyeti öğrenmek için bence çok erken....
16. hafta cinsiyet öğrenmek için en ideal haftaymış,tabi ondada bebiş gösterirseee
tabi biz anne adayları öğrenmek için sabırsızlanıyrz haklısınnn

teşekkür ederim kızlar ya benim minik bebeğim yeşiller içinde bembeyaz kalacak güzelliği çıkacak... ay hiçbir şey kalmamış var ya. yeni sezon gelmiş ama işe yaramaz ki onlar kış bebeği olacağız biz...

Haklısın canım erken ama merak işte,bir de hislerimin bu kadar kuvvetli olması beni şaşırtıyor,ikilemde bırakıyor...

Haklısın canım erken ama merak işte,bir de hislerimin bu kadar kuvvetli olması beni şaşırtıyor,ikilemde bırakıyor...

eşin ve senin doğum yılını ayını ver hamile kaldığın ayı söyle bir de ben sana cinsiyet tahmininde bulunayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…