maşallah bebişine...hımmm.benim ki de hep boyunu söylerdi,gr mını söylemezdi.dün 100 gr olduğunu öğrendik
maşallah bebişine...sağlıklı sıhhatli olsunlarda...
evet normali en güzeli aslında..sezeryan kolay gibi görünsede sonrası eziyetli..inşallah herşey yolunda gider de normal bi şekilde doğum yaparız...bi avazda
korkmaaa... ne var ki tatlım ya ben zor bir doğum yaşadım ama asla korkmuyorum... sonuçta en kötüsünü yaşasan bile hepsi geçip gidio.... bebek kucağa akıl havayao yüzden korkmaaa!!!!!!!!!
Herkeseee Günaydınlarrr Kızlarrrr
Kızlar bişey sormak istiyorum dün ve bugün özel bölgemde vajinanın sol tarafına doğru ani batmalar oluyor, bunun sebebini bilen varmı hamilelikle alakalı birşeymi böle bişey yaşayan varmı.
Günaydın canımmmHerkeseee Günaydınlarrr Kızlarrrr
Arkadaşlar Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun,ben de nasipse eylül annesi olacağım,konu açtım ama cevap veren olmadı,arkadaşlar dün ikili test için doktora gittim,12+1 günlüğüz,cinsiyeti sordum oooo çok erken dedi,ısrar ettim kız diyeyim ama değişebilir dedi,değşirse hiç şaşırmam dedi,ben erkek hissediyorum baştan beri,hala da inanamadım,sizce radyoloji doktoru yanılabilir mi,lütfen yardımcı olun arkadaşlar,ikilemde kalmak çok kötü,pişman oldum sorduğuma...
Haklısın canım erken ama merak işte,bir de hislerimin bu kadar kuvvetli olması beni şaşırtıyor,ikilemde bırakıyor...Daha cinsiyeti öğrenmek için bence çok erken....
16. hafta cinsiyet öğrenmek için en ideal haftaymış,tabi ondada bebiş gösterirseee
tabi biz anne adayları öğrenmek için sabırsızlanıyrz haklısınnn
Haklısın canım erken ama merak işte,bir de hislerimin bu kadar kuvvetli olması beni şaşırtıyor,ikilemde bırakıyor...
ayyy çok güzelmiş nede güzel yakışır annesi minicik bebişin:) güle güle giysin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?