2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydıııın. bugun doktora gidiyorum bakalım cinsiyeti için birşey söyleyecek mi?? merak içindeyim belli olmuş mudur sizce ne dersiniz????

kızlar günaydıııın. bugun doktora gidiyorum bakalım cinsiyeti için birşey söyleyecek mi?? merak içindeyim belli olmuş mudur sizce ne dersiniz????

hepinize küsücem siz öğrendikçe ben ifrit oluyorum heee hadi inallah öğrenirsin ya sen yenilenme testi yapmış mıydın canım ???hani doğum yıllarına göre olan

eşin ve senin doğum yılını ayını ver hamile kaldığın ayı söyle bir de ben sana cinsiyet tahmininde bulunayım :)

ayyy hemen vereyim benim doğum tarihim 11.06.1984 eşiminki 25.05.1977 hamile kaldığım ay aralık ayı....şimdiden teşekkürler.

hepinize küsücem siz öğrendikçe ben ifrit oluyorum heee hadi inallah öğrenirsin ya sen yenilenme testi yapmış mıydın canım ???hani doğum yıllarına göre olan

yaptım yaptım :)) bütüünnnnn ilkel yöntemlere göre kız çıktı :) çin takvimi,yüzük, makas bıçak, yenileme hepsii :)) sadece babaannemize göre erkek bakalım insallah ögrenebilirim

yaptım yaptım :)) bütüünnnnn ilkel yöntemlere göre kız çıktı :) çin takvimi,yüzük, makas bıçak, yenileme hepsii :)) sadece babaannemize göre erkek bakalım insallah ögrenebilirim

ay inşallah öğren öğren veee gel hemen bize söyle çatlatma beni :) bakalım topiğimizin yeni bebişi prenses mi yoksa yakışıklı bir prens mi :)

Canım emin olmazsa illa da söyleyin deme bence ikilemde kalmak çok zormuş,hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin....

bu daaa teyzeleriii bebeğimin ilk cicisi
Eki Görüntüle 362939
aaayy çok ciciii...güle güle giyinsin....

canım senin hftna göre daha çok erken..bizde çok merak ediyoruz cinsiytini ama doktorlar söylemiyo..söylese bile yanılma payı oldukça fazla...beklicez napalım..

ay inşallah öğren öğren veee gel hemen bize söyle çatlatma beni :) bakalım topiğimizin yeni bebişi prenses mi yoksa yakışıklı bir prens mi :)

hepimiz hayırlı evlat olsun da önemli olan o diyoruz ama yine de bir merak duygusu olusuyor işte bakalım çikolata mı yesem ki giderken :)

hadi bakalım inşallah sen öğrenebilirsinnn
Bebişin sabrını denemezzzz.....
bende artık öğrenmek istiyrm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vallahi 9 doğurdumm bennnn

Canım emin olmazsa illa da söyleyin deme bence ikilemde kalmak çok zormuş,hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin....

cinsiyet için 16. hafta bile erken! eğer ki dr çok deneyimli değilse ki olabilir yanlış olma ihtimali...en ideali 18 diolar...

hepimiz hayırlı evlat olsun da önemli olan o diyoruz ama yine de bir merak duygusu olusuyor işte bakalım çikolata mı yesem ki giderken :)

ye ye bolca ye kız bebek fink atsın içerde ben kızımla yedim azıcık bir ısırık aldım benim ki öyle yatıodu pis

hadi bakalım inşallah sen öğrenebilirsinnn
Bebişin sabrını denemezzzz.....
bende artık öğrenmek istiyrm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vallahi 9 doğurdumm bennnn
senin 3lü taramaya az kalmıs ama tabi yaptıracaksan. o zaman herhalde gösterir. arkadasımın 16 haftalık oldu gecen gittiklerinde arkası dönükmüş bir türlü görememişler doktorda bir sonraki geldiğinde bakalım demiş

Teşekkür ederim canım sır değilse bunu neye göre yapıyorsun :44:

kadın 3 yılda bir erkek 4 yılda bir yenileyniomuş ve doğum yılından itibaren sayıosun kim en son yenilenmişse çocuun cinsiyeti o oluomuş... daha yanılma olmadı bakalım bizlerde de tutacakmı yoksa kocamannnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrr tesadüf mü???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…