ayyy çok güzelmiş nede güzel yakışır annesi minicik bebişin:) güle güle giysin inşallah[/QUOTE
teşekkür ederimmm canım ya.... tüm güzellikler yavruşlarımız için :)
kızlar günaydıııın. bugun doktora gidiyorum bakalım cinsiyeti için birşey söyleyecek mi?? merak içindeyim belli olmuş mudur sizce ne dersiniz????
eşin ve senin doğum yılını ayını ver hamile kaldığın ayı söyle bir de ben sana cinsiyet tahmininde bulunayım :)
ayyy hemen vereyim benim doğum tarihim 11.06.1984 eşiminki 25.05.1977 hamile kaldığım ay aralık ayı....şimdiden teşekkürler.
hepinize küsücem siz öğrendikçe ben ifrit oluyorum heeehadi inallah öğrenirsin ya sen yenilenme testi yapmış mıydın canım ???hani doğum yıllarına göre olan
yaptım yaptım :)) bütüünnnnn ilkel yöntemlere göre kız çıktı :) çin takvimi,yüzük, makas bıçak, yenileme hepsii :)) sadece babaannemize göre erkek bakalım insallah ögrenebilirim
kızlar günaydıııın. bugun doktora gidiyorum bakalım cinsiyeti için birşey söyleyecek mi?? merak içindeyim belli olmuş mudur sizce ne dersiniz????
aaayy çok ciciii...
Arkadaşlar Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun,ben de nasipse eylül annesi olacağım,konu açtım ama cevap veren olmadı,arkadaşlar dün ikili test için doktora gittim,12+1 günlüğüz,cinsiyeti sordum oooo çok erken dedi,ısrar ettim kız diyeyim ama değişebilir dedi,değşirse hiç şaşırmam dedi,ben erkek hissediyorum baştan beri,hala da inanamadım,sizce radyoloji doktoru yanılabilir mi,lütfen yardımcı olun arkadaşlar,ikilemde kalmak çok kötü,pişman oldum sorduğuma...
ay inşallah öğren öğren veee gel hemen bize söyle çatlatma beni :) bakalım topiğimizin yeni bebişi prenses mi yoksa yakışıklı bir prens mi :)
Canım emin olmazsa illa da söyleyin deme bence ikilemde kalmak çok zormuş,hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin....
kız çıkıo tatlım:)
hepimiz hayırlı evlat olsun da önemli olan o diyoruz ama yine de bir merak duygusu olusuyor işte bakalım çikolata mı yesem ki giderken :)
hepimiz hayırlı evlat olsun da önemli olan o diyoruz ama yine de bir merak duygusu olusuyor işte bakalım çikolata mı yesem ki giderken :)
senin 3lü taramaya az kalmıs ama tabi yaptıracaksan. o zaman herhalde gösterir. arkadasımın 16 haftalık oldu gecen gittiklerinde arkası dönükmüş bir türlü görememişler doktorda bir sonraki geldiğinde bakalım demişhadi bakalım inşallah sen öğrenebilirsinnn
Bebişin sabrını denemezzzz.....
bende artık öğrenmek istiyrm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vallahi 9 doğurdumm bennnn
ye ye bolca ye kız bebek fink atsın içerdeben kızımla yedim azıcık bir ısırık aldım benim ki öyle yatıodu pis
Teşekkür ederim canım sır değilse bunu neye göre yapıyorsun :44:
cinsiyet için 16. hafta bile erken! eğer ki dr çok deneyimli değilse ki olabilir yanlış olma ihtimali...en ideali 18 diolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?