2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben geldimmm :)

Dilse ya aldığın cici ço güzel.. Bende almak istiyorum dedim dün eşime bende bieşeler almak istiyorum dedi taamam al ama fazla alma dedim oleyyy haftaya cinsiyet öğrenrim inşallah ona göre alacam :) Bu arada dilse ya albüme baktım kızın çok şirin maşaALLAH pastalarda süper :) bende koyacam pastalarımın resmini koyunca derim :)

Evet canım nette ben de yaptım geçenlerde bunu kız çıkmıştı ,zaten hislerim ve rüyalarım dışındaki tüm takvimler kız diyor

koy koy paslaşırız artık hep beraber ya bende pasta fotosu çokta hatta süslenmiş yemek garnitür tabakları onları bulamadım henüz... eşim pc ye format attırdı o zaman koymuş bir yere seninde daha güzel cicilerin olsun inşallah.... kızım içinde teşekkür ederim :) allah sana da gönlüne göre versin...

evet canım 3 lüyüde yaptırcamm
mart 19 da randevum varrrr
Sabırsızlanıyrmm,20 gündür bebişimi görmedim çok özledimmmm
bendekide şans ya eminim benimkide poposunu dönermiş

hoşgeldin canımm.. sen kaç haftalık oldun ticker yapmamıssın henüz

Canım ben 15 haftalığım ne biliyim uğraşmadım :) nası yapcam madem göze batıyo bende yapam :)

evet canım 3 lüyüde yaptırcamm
mart 19 da randevum varrrr
Sabırsızlanıyrmm,20 gündür bebişimi görmedim çok özledimmmm
bendekide şans ya eminim benimkide poposunu dönermiş

yok yok öyle düsünme çikolata ye giderken :)) hep öyle diyorlar ama bende yicem bakalım bugun işe yarayacak mı simdi bir tane stick cikolata yiyorum gitmeden yine yicem :))

ay beni uyku tutmadı kalktım dilse sabah yanıma geldi bende yatıcam dedi çıktı yattı yatış o yatış hala uyuo ev bir sessiz ya bende karnımda ki sıpayı dooyurmaya kalktım kalkış o kalkış

canım banada erkek gibi ama eğer göbek kordonu değilse dedi birde belden aşağısını ayrı çekmiş 2 tane çöp bacak arasında uzun bişey var ama göbek kordonuda olabilir diye kendimi güvendirmiyorum çünki ona alışınca zor oluyo en iyisi kendini ikisinede hazırlamak değilmiiiiiiii

Canım 7 yaşında bir kızım var,eşim hep erkek çocuk istiyordu,benim için çok önemli değil açıkcası,ama istiyorumki eşim sevinsin,ama en önemlisi sağlıklı olması tabi...

bendensin sen benim de kızım 2 yaşında ve eşim erkek istiyo sanırım ama benim de bir tarafım kız istiyo gibi karışık durumlar yani...

Evet canım ikisine de hazırlamak en iyisi ama bunu becermekte iş,benim hislerim erkek konusunda çok baskın olduğu için,sanırım beni bu şekilde yönlendiriyor,ilk çocukta rahattık,ne dedilerse önemli değil dedik,ikinci olunca illa olmayanı istiyormuş insan,yani ben böyleyim bilmiyorum...

ya kızlar bu resimler nasıl ekleniyo bide ben bebişimin resmini atayım sizler ne diyceksiniz kızmı erkekmi

benimde bi kızım var 1 buçuk yaşında ama tabi en önemlisi sağlıklı olması ALLAH gönlüne göre versin canım

bendensin sen benim de kızım 2 yaşında ve eşim erkek istiyo sanırım ama benim de bir tarafım kız istiyo gibi karışık durumlar yani...

ben tek kızım,iki abim var, çok zorluk çektim,hep kızkardeşim olsun istedim,ama eşim erkek çocuk düşkünü sanırım bütün amacım onu mutlu etmek...

ben ailede erkek çocuk görmedim eşimde kız çocuk görmemiş, doğal olarak ben kız o erkek istiyo.
noolcak bende çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…