2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

allah herkesin gönlüne göre versin... ben kızımın yalnızlık çekmesini istemiyorum kız kardeşi olsun belki ileride gene yaparım oda erkek olur... ama bu erkek olursa tövbe bir daha çocuk yapmam
ama allah en hayırlısını verecek hepimize öyle düşünmek lazım....

benimde bi kızım var 1 buçuk yaşında ama tabi en önemlisi sağlıklı olması ALLAH gönlüne göre versin canım

Amin canım hepimizin kalbine göre versin İnşAllah,ne bileyim canım hislerim erkek diyor hala,rüyamda asker,silah,bıçak,salatalık gördüm oğlum olmuş adını Selçuk koymuşum Hatta,kızımda eti sevmiyordum,bunda resmen ete aşerdim,karnım hala fazla çıkmadı,bebeğim ultrasyonda taklalar atıyor,neredeyse 3 haftadır kasıklarımda kıpırdıyor,ne bileyim canım belirtilere göre erkek 10 gün sonra sanırım kesinleştirir kendi doktorum...

ben ailede erkek çocuk görmedim eşimde kız çocuk görmemiş, doğal olarak ben kız o erkek istiyo.
noolcak bende çok merak ediyorum

allah hayırlısını versinde... cinsiyet en son şey... hem ben erkek çocuktan korkuyorum çok yaramaz oluolarmış ya ben uslu kızıma alıştım

kız büyük konusma valla belli mi olur. benim daha ilk cocuk oldugu icin rahat rahat konusuyorum tabi :)))

ben ailede erkek çocuk görmedim eşimde kız çocuk görmemiş, doğal olarak ben kız o erkek istiyo.
noolcak bende çok merak ediyorum

allah hayırlısını versinde... cinsiyet en son şey... hem ben erkek çocuktan korkuyorum çok yaramaz oluolarmış ya ben uslu kızıma alıştım

Yaa not kısmında ğ kullanmışım bi daha uğaşamam canım ne zaman isterse uğraşııp yaparım böle de güzel

gelen giden isim düsünüyor musunuz diye soruyor sonrada aklımdakileri söyleyince ay o isimden tanıdık var cok yaramaz, ay bu isimden arkadasta var çok aglıyor bu gidişle isim bulamam ben

aynen bize de öyle oluyo ama karar verdik kimseye danışmıycaz artık kendi aramızda bi isim belirliycez

bende sesin gibi düşünüyorum gördüklerim hep yaramazdı

ben alıştım uslu çocuğa hem kız olursa ablasından örnek alır erkek olursa ablasını kendine benzetir ayyyyyy
ya zaten eylülde doğsun bu bahara kadar takılırız evde sonra kızımı baleye götüreceğim yaşı geçecek, öbürü ile otururuz orada artık
hem kızım sosyal bir şeylere başlamalı diye düşünüyorum ya

gelen giden isim düsünüyor musunuz diye soruyor sonrada aklımdakileri söyleyince ay o isimden tanıdık var cok yaramaz, ay bu isimden arkadasta var çok aglıyor bu gidişle isim bulamam ben

Benimde bulduğum isimleri pek beğenmiyolar ama kız olursa "Ayşe Reyyan" erkek olursa "İbrahim Tarık" diyorum bakalım eşimde daha çok var diyor ama kızo lursa ayşe kesin olacak da reyyan değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…