ben alıştım uslu çocuğa hem kız olursa ablasından örnek alır erkek olursa ablasını kendine benzetir ayyyyyy
ya zaten eylülde doğsun bu bahara kadar takılırız evde sonra kızımı baleye götüreceğim yaşı geçecek, öbürü ile otururuz orada artık
hem kızım sosyal bir şeylere başlamalı diye düşünüyorum ya
Selam kızlar...
Kadınlar gününüz kutlu olsun...
Geçmişe şöyle bir göz attım. Cinsiyet öğrenmeyen, ikili test bile yaptırmayan bir ben kaldım sanırım...Gidicem bu gidişle ekim annelerine ben
Bir arkadaş saçına ve kaşına bakım yağı sürüp süremeyeceğini sormuş. Ben düzenli kullanıyorum...Saçıma kullandığım saç bakım yağının sitesinde hamileler güvenle kullanabilir diyor. Doktora da saç maskelerini sormuştum. Hiç bir sakıncası yok demişti.. Hamilelikte zaten bütün vitaminleri bebek emdiği için bakıma ekstra önem veriyorum..
Dils tulum çok şekermiş. Kadife galiba değil mi? Ben hiç birşey bulamadım. Hoş öyle çok da bakmadım ama. Belli mağazalara girip çıktım..
Bu arada dün pijama muhabbeti yapmıştım. Trendyolda id. nin pijamaları inidirmde. Son gün galiba bugün haberiniz olsun.
Ben iki gündür yine inanılmaz su içmeye başladım. Dün 4.5 litre bitirdim. Bugün yine elimd eşişeyle geziyorum.. Midem bulanmasa daha çok içeceğim de bulantı yapınca bu kadarla kalıyorum...
erkek olursa doruk nasıl sizce gerçi daha kesin değil....
Selam kızlar...
Geçmişe şöyle bir göz attım. Cinsiyet öğrenmeyen, ikili test bile yaptırmayan bir ben kaldım sanırım...Gidicem bu gidişle ekim annelerine ben
Bir arkadaş saçına ve kaşına bakım yağı sürüp süremeyeceğini sormuş. Ben düzenli kullanıyorum...Saçıma kullandığım saç bakım yağının sitesinde hamileler güvenle kullanabilir diyor. Doktora da saç maskelerini sormuştum. Hiç bir sakıncası yok demişti.. Hamilelikte zaten bütün vitaminleri bebek emdiği için bakıma ekstra önem veriyorum..
Dils tulum çok şekermiş. Kadife galiba değil mi? Ben hiç birşey bulamadım. Hoş öyle çok da bakmadım ama. Belli mağazalara girip çıktım..
Bu arada dün pijama muhabbeti yapmıştım. Trendyolda id. nin pijamaları inidirmde. Son gün galiba bugün haberiniz olsun.
Ben iki gündür yine inanılmaz su içmeye başladım. Dün 4.5 litre bitirdim. Bugün yine elimd eşişeyle geziyorum.. Midem bulanmasa daha çok içeceğim de bulantı yapınca bu kadarla kalıyorum...
ekim annelerine gitme biz sana alıştık burda :) hem cinsiyet ögrenemeyen çok kişi var burda daha meselaa benn :))) suya gelince bende aynen öyleyim eşim bazen kzıyor abartma fazlası da zarar verecek bünyene diye. bugun hiç dogru düzgün içmedim doktora gidicem yollarda beni zora sokmasın diye :)
Kuzenim ogretmen doruk ismiyle cocuklar cok dalga. Geciyormus argo kelimeler falan doruk ismini duyunca hep bu gelir aklima:)ayyy ben isim bulamadim daha esim bu ara serra ismini soylluyor alya serra nasil sizce.erkek olursa kutay olcak.
Tesekkurler,seninde kutlu olsun kadinlar gunun.ayyy gitme bi yere alistik birbirimize ne guzel.gelmim oraya:)suya limon damlatip iciyorum ben cok icince midem bulaniyor.Selam kızlar...
Benimde bir kızım var 21 aylık. Bu da kız büyük ihtimalle.benimde bi kızım var 1 buçuk yaşında ama tabi en önemlisi sağlıklı olması ALLAH gönlüne göre versin canım
Benim kız olursa ada, erkek olursa deniz olacak. Kararımızı daha 4 haftalık hamileyken verdik biz.
ayşe ismini ben de severim çok. Eski bir isim ama melodisi çok güzel. Reyyan benim kulağımı tırmaladı biraz. Zor bir isim.
bence doruk da güzel bir isim
alya serra da gayet güzel.
Ben tek isim koymaktan yanayım.
Benim kız olursa ada, erkek olursa deniz olacak. Kararımızı daha 4 haftalık hamileyken verdik biz.
ayşe ismini ben de severim çok. Eski bir isim ama melodisi çok güzel. Reyyan benim kulağımı tırmaladı biraz. Zor bir isim.
bence doruk da güzel bir isim
alya serra da gayet güzel.
Ben tek isim koymaktan yanayım.
bende tek isim düsünenlerdenim ben kızlık soyadımı da kullanıyorum. eğer kızım olursa ve ilerde kullanmak isterse hem 2 isim hem 2 soyadı cok olur :) gelecegi görmek lazım biraz :) saka bir yana cocuklara her döneminde zor bence 2 isim
yok ben bir de iki isim olunca kim neyi severse onu söylüyor çocuk ismini bilmiyor ya.... bana hep ters gelmiştir....
Tesekkurler,seninde kutlu olsun kadinlar gunun.ayyy gitme bi yere alistik birbirimize ne guzel.gelmim oraya:)suya limon damlatip iciyorum ben cok icince midem bulaniyor.
ah canım ya gidersen valla küserim sen bu tarihlere bakma herkes o tarihte doğuracağını sanmasın kimi 1 ay önce kimi 2 hafta sonra doğuracakhatta sen hala doğurmadınmı diyeceğimiz günler gelecek yada aaa o doğumdamı şimdi vs dilse demişti dersin...su olayı da ben de öyleyim püf ya tuvalet ihtiyacı azalacağı zaman su ihtiyacım arttı gece bille kalkıp gidiorum....
ekim annelerine gitme biz sana alıştık burda :) hem cinsiyet ögrenemeyen çok kişi var burda daha meselaa benn :))) suya gelince bende aynen öyleyim eşim bazen kzıyor abartma fazlası da zarar verecek bünyene diye. bugun hiç dogru düzgün içmedim doktora gidicem yollarda beni zora sokmasın diye :)
verilen tarihi geçen de olur.... 42 ye kadar yolu var herşey yolunda ise tarih geçebilir...b&g store da markafonide indiirmde ama bebek şeyleri yok baktım... Çocuk giysileri koymuşlar
Ya benim doğum eylül sonu olacağı için hep çok geriden geliyorum.Bir açıdan iyi de oluyor çünkü ne yaşayacağıma dair sizin sayenizde bilgilenmiş oluyorum. Benim bildiğim bu verilen tarihten önce doğum yapabiliriz ama sonrasında pek olmuyor değil mi? Yani günü geldiğinde bebek gelmezse ya sezeryanla ya suni sancı verip doğurtuyorlar. Yanlış mı biliyorum. Bu verilen tarih 40 haftanın bitimine denk gelmiyor mu?
b&g store da markafonide indiirmde ama bebek şeyleri yok baktım... Çocuk giysileri koymuşlar
Ya benim doğum eylül sonu olacağı için hep çok geriden geliyorum.Bir açıdan iyi de oluyor çünkü ne yaşayacağıma dair sizin sayenizde bilgilenmiş oluyorum. Benim bildiğim bu verilen tarihten önce doğum yapabiliriz ama sonrasında pek olmuyor değil mi? Yani günü geldiğinde bebek gelmezse ya sezeryanla ya suni sancı verip doğurtuyorlar. Yanlış mı biliyorum. Bu verilen tarih 40 haftanın bitimine denk gelmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?