2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırlı olsunnnnnnnnnnnn kızınnnnnnnn

ayrıca görümcem ada koydu yoksa ben seviyordum o ismi.... hatta erkek olursa arda koyalım dedim eşim arda turanı sevmiyormuş o yüzden olmaz dedi...

Adaya alternatif eylül ve asya yı düşündük. Erkekte de denizden vaz geçersek yalın ya da tuna olabilir dedik. Tabi doğumum ekimde olursa ekim de güzel bir erkek ismi..

Ben öyle çok alingirli isimleri sevmiyorum. İsim anlaşılır olmalı. Basit olmalı, farklı diye abuk subuk siismler konulmamalı. Bir de bizim gibi uzun dönem yurtdışında yaşamak zorunda kalırsa ğ içermesin diye düşünüyorum. Yoksa ismi kabusu olur çocuğun. yoksa erkekte çağıl ismini seviyorum. Ama hem ç hem ğ var..
Arda ben de önerdim eşim asla dedi. Tiki ismi olmasın diyor Arda, berke falan olmazmış...

Erkek olursa kesin iki isimli olacak uysun ya da uymasın. Ama kız olursa ya sadece ayşe ya da ikinci bi isim daha bakacaz.. Çocuklara verdiğimiz isimlerden sorumluyuz çocuğun anne babasının üzerindeki haklardan biri verdiğimiz isimler. Anlam bakımından önemli olmalı. Ve isim o ismi taşıyıp bilinen kişilerin özelliklerii alabalir. Hz. Ayşe gibi bir kızım olsun istedğimden kız olursa %99 ayşe ama bakalım artık herkesin kendi takdiri :)

Bende eski modası geçmeyen isimlri sevenlerdenim sırf değişik olsun diye anlamsız isim vermekten pek hoşlanmıyorum...

Ben normal dogum istedigim icin 42 ye kadar bekledim gelmeyince suni sanciyla dogum baslatildi ama olmadi acil sezeryan oldum.ben bekledim 2 hafta daha yani:)

yok isimde a harfi olmalı dio isim anilistleri çok şanlı çok başarılı olurlarmış.... a harfi istiyorum ama yok bulamıyorum... arda yı eledik... şöyle sade güzel isim yok ya....

Ne güzel. Darısı başımıza. Eylül de çok sevdiğim bir isim...

Dr lar 40 haftaya gore tarih veriyor satindan hesaplayinca 40 hafta ama bebekler 38 deen sonra gelirler genelde tabi kizim gibi 42 haftada gelebilir:)ama genelde erken dogarlar.sen eylul 20 den sonra bekle.

Dr. da senin gibi dedi. 15 eylülden sonra bekleyeceğiz dedi. bebeklerin %5 i verilen tarihte gelir dedi hatta...
Oh senin kız karnında pek bir rahattı herhalde..Benim yeğenim de 9 ay 10 günü tamamladı. Artık Dr. seni sezeryanla almak zorunda kalacağız diye tehdit edince gelmeye karar verdi.

Alya serra -alya vera arasindayim.alya vera ya aloe vera derlermi diye endiseliyim ama gonlum alya veradan yana gibi.kizimla da gayet uyumlu oluyor.

bende serra ve sare isimleri arsında gelgitler yaşıyorum ama sare olsun istiorum babamız pek yanaşmıyo. bakarsın adaş olur bebelerimiz bu arada benzetmene de çok güldüm nerdn aklına geldi yahu

Aynen katılıyorum canım farklı diye moda diye çook isim türedi.. Artık isim koyma telaşımız gelsin de hayırlısıyla isimlerini koyarız inşaALLAh bende ilk önce hayat olsun dedim herkes cıııksss olmaz dedi bende istemedim sonra erva dedim onada cıksss dediler dedim tamam kimseye sormuyorum :)

Anchusa hamileliğim söz konusu değilken bile kız için Asya ve Eylül erkek için Yalın isimleri eşimle favorimizdi :))

bende serra ve sare isimleri arsında gelgitler yaşıyorum ama sare olsun istiorum babamız pek yanaşmıyo. bakarsın adaş olur bebelerimiz bu arada benzetmene de çok güldüm nerdn aklına geldi yahu

Valla canim soylerken tinisi sanki andiriyor gibi geldi ondan taktim:)sare olmasin ya sara hastaligi gibi geiyor kulgima:)serra arapca manasi cok guzel aslinda.vera da arapca takvada en usutun olma anlamini cok sevdim bilmiyorum.once manasina bakiyorum osmanlica arapca sozlukten:)klasik isim sevmeyeyenlerdenim.

YA biz büyüklerle ya da eş dostla tartışmayacağız isim konusunu. Hatta kızdırırlarsa bnufus cüzdanını çıkarttıktan sonra görürsünüz bile derim kayınvalideme(Karışma potansiyeli yüksek). Zaten zor bir iş isim bulmak. Bir de her kafadan bir ses çıkınca kafan iyice karışıyor.Eşinle bile ortak sevdiğin isim bulma konusunda zorluk yaşayabiliyorsun. HErkesi memnun etmek mümkün değil.

Anchusa hamileliğim söz konusu değilken bile kız için Asya ve Eylül erkek için Yalın isimleri eşimle favorimizdi :))

İkimizde aynı isimleri koyarsak adaş olurlar işte ne güzel....Zaten bizim topik eylül topiği olduğundan en az 5 tane eylül bekliyorum ben. Diğer isimlerin de tutması güzel bir tesadüf olmuş.

Kızlar ya dün yatarken sol bacağm bayaa bi ağırdı hatta uykudan da uyandırdı şimdide karnımın sol tarafaı acıyo ağrıyo.. Eşofmanım biraz sıktı ondan mıdır yoksa bişey mi vardır ya rahatsız ediyor ağrı beni

sare de arapça bi isim bildiğim kadarıyla hanım sahabilerden birininadı hımm veranın anlamıda çok güzelmiş ya ama bizim şivede vera kurak yerler için kullanılır. araştırmak için çook zamanımız var zaten büyük ihtimalle bu başta düşündüklerimiz yerine son anda konuştuklarımız olur gibi geliyo bi çok arkadaşımda öyle oldu çünkü

Tuhaf sancılar bana da giriyor. Ama dr. lar normal diyor bu tarz ağrılara. Dar şeyler giymemeye çalış.yumuşak taytlar iyi oluyor evde.

tatlım bu ağrıları genelde normal olarak değerlendiriyor doktorlar.... ters bir hareket yapmışsındır kramp falan girdiyse zorladıysan olmuş olabilir... vs vs

Tuhaf sancılar bana da giriyor. Ama dr. lar normal diyor bu tarz ağrılara. Dar şeyler giymemeye çalış.yumuşak taytlar iyi oluyor evde.

Ne biliyim canım ya öyle sıcak tutuyor diye alttan tayt üstüne eşofman giyiyorum çok üşüyen bir tipim O mu sıktı anlamadım ki neyse ben gidip bişeler yiyim midem bulanmaya başladı.. Hadi öptüm hepinizi iyi muhabbetler...

Merhabalar kızlar...
İştahsızlığı devam eden varmı...Sanki bişi yese çıkaracak gibi halsiz güçsüz olan..

benim bulantım gitti kızlar ya sabah çok hafif birşey oldu o da açlıktanmış yedim geçti gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…