merhaba arkadaşlar.. kaınlar günümüz kutlu olsun.. uzun zamandır giremedim bi çok arkadaşımız cinsiyeti ögrenmiş tarama testlerimiz güzel çıkmış.. benimde öyle oldu.. kızım oluyormuş.. eylülüm geliyor yani.. şimdiden ne alsam ne yapsam modundayım.. :))
ayrıca görümcem ada koydu yoksa ben seviyordum o ismi.... hatta erkek olursa arda koyalım dedim eşim arda turanı sevmiyormuş o yüzden olmaz dedi...
Adaya alternatif eylül ve asya yı düşündük. Erkekte de denizden vaz geçersek yalın ya da tuna olabilir dedik. Tabi doğumum ekimde olursa ekim de güzel bir erkek ismi..
Ben öyle çok alingirli isimleri sevmiyorum. İsim anlaşılır olmalı. Basit olmalı, farklı diye abuk subuk siismler konulmamalı. Bir de bizim gibi uzun dönem yurtdışında yaşamak zorunda kalırsa ğ içermesin diye düşünüyorum. Yoksa ismi kabusu olur çocuğun. yoksa erkekte çağıl ismini seviyorum. Ama hem ç hem ğ var..
Arda ben de önerdim eşim asla dedi. Tiki ismi olmasın diyor Arda, berke falan olmazmış...
merhaba arkadaşlar.. kaınlar günümüz kutlu olsun.. uzun zamandır giremedim bi çok arkadaşımız cinsiyeti ögrenmiş tarama testlerimiz güzel çıkmış.. benimde öyle oldu.. kızım oluyormuş.. eylülüm geliyor yani.. şimdiden ne alsam ne yapsam modundayım.. :))
Dr lar 40 haftaya gore tarih veriyor satindan hesaplayinca 40 hafta ama bebekler 38 deen sonra gelirler genelde tabi kizim gibi 42 haftada gelebilir:)ama genelde erken dogarlar.sen eylul 20 den sonra bekle.
Alya serra -alya vera arasindayim.alya vera ya aloe vera derlermi diye endiseliyim ama gonlum alya veradan yana gibi.kizimla da gayet uyumlu oluyor.
Adaya alternatif eylül ve asya yı düşündük. Erkekte de denizden vaz geçersek yalın ya da tuna olabilir dedik. Tabi doğumum ekimde olursa ekim de güzel bir erkek ismi..
Ben öyle çok alingirli isimleri sevmiyorum. İsim anlaşılır olmalı. Basit olmalı, farklı diye abuk subuk siismler konulmamalı. Bir de bizim gibi uzun dönem yurtdışında yaşamak zorunda kalırsa ğ içermesin diye düşünüyorum. Yoksa ismi kabusu olur çocuğun. yoksa erkekte çağıl ismini seviyorum. Ama hem ç hem ğ var..
Arda ben de önerdim eşim asla dedi. Tiki ismi olmasın diyor Arda, berke falan olmazmış...
Anchusa hamileliğim söz konusu değilken bile kız için Asya ve Eylül erkek için Yalın isimleri eşimle favorimizdi :))
bende serra ve sare isimleri arsında gelgitler yaşıyorum ama sare olsun istiorum babamız pek yanaşmıyo. bakarsın adaş olur bebelerimiz bu arada benzetmene de çok güldüm nerdn aklına geldi yahu
YA biz büyüklerle ya da eş dostla tartışmayacağız isim konusunu. Hatta kızdırırlarsa bnufus cüzdanını çıkarttıktan sonra görürsünüz bile derim kayınvalideme(Karışma potansiyeli yüksek). Zaten zor bir iş isim bulmak. Bir de her kafadan bir ses çıkınca kafan iyice karışıyor.Eşinle bile ortak sevdiğin isim bulma konusunda zorluk yaşayabiliyorsun. HErkesi memnun etmek mümkün değil.Aynen katılıyorum canım farklı diye moda diye çook isim türedi.. Artık isim koyma telaşımız gelsin de hayırlısıyla isimlerini koyarız inşaALLAh bende ilk önce hayat olsun dedim herkes cıııksss olmaz dedi bende istemedimsonra erva dedim onada cıksss dediler dedim tamam kimseye sormuyorum :)
Anchusa hamileliğim söz konusu değilken bile kız için Asya ve Eylül erkek için Yalın isimleri eşimle favorimizdi :))
anıl nasıl ya kızlar :26:
Valla canim soylerken tinisi sanki andiriyor gibi geldi ondan taktim:)sare olmasin ya sara hastaligi gibi geiyor kulgima:)serra arapca manasi cok guzel aslinda.vera da arapca takvada en usutun olma anlamini cok sevdim bilmiyorum.once manasina bakiyorum osmanlica arapca sozlukten:)klasik isim sevmeyeyenlerdenim.
Kızlar ya dün yatarken sol bacağm bayaa bi ağırdı hatta uykudan da uyandırdı şimdide karnımın sol tarafaı acıyo ağrıyo.. Eşofmanım biraz sıktı ondan mıdır yoksa bişey mi vardır ya rahatsız ediyor ağrı beni
Kızlar ya dün yatarken sol bacağm bayaa bi ağırdı hatta uykudan da uyandırdı şimdide karnımın sol tarafaı acıyo ağrıyo.. Eşofmanım biraz sıktı ondan mıdır yoksa bişey mi vardır ya rahatsız ediyor ağrı beni
Tuhaf sancılar bana da giriyor. Ama dr. lar normal diyor bu tarz ağrılara. Dar şeyler giymemeye çalış.yumuşak taytlar iyi oluyor evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?