Merhabalar kızlar...
İştahsızlığı devam eden varmı...Sanki bişi yese çıkaracak gibi halsiz güçsüz olan..
benim bulantım gitti kızlar ya sabah çok hafif birşey oldu o da açlıktanmış yedim geçti gitti...
Oh maşaALLAHBenimde azalıyor yavaş yavaşta işte acıkınca kötü oluyorum
b&g store da markafonide indiirmde ama bebek şeyleri yok baktım... Çocuk giysileri koymuşlar
Ya benim doğum eylül sonu olacağı için hep çok geriden geliyorum.Bir açıdan iyi de oluyor çünkü ne yaşayacağıma dair sizin sayenizde bilgilenmiş oluyorum. Benim bildiğim bu verilen tarihten önce doğum yapabiliriz ama sonrasında pek olmuyor değil mi? Yani günü geldiğinde bebek gelmezse ya sezeryanla ya suni sancı verip doğurtuyorlar. Yanlış mı biliyorum. Bu verilen tarih 40 haftanın bitimine denk gelmiyor mu?
benimki geçti ama senin haftanda bende öyleydim dayan bir iki hafta daha bak geçip gidiyor....
Adaya alternatif eylül ve asya yı düşündük. Erkekte de denizden vaz geçersek yalın ya da tuna olabilir dedik. Tabi doğumum ekimde olursa ekim de güzel bir erkek ismi..
Ben öyle çok alingirli isimleri sevmiyorum. İsim anlaşılır olmalı. Basit olmalı, farklı diye abuk subuk siismler konulmamalı. Bir de bizim gibi uzun dönem yurtdışında yaşamak zorunda kalırsa ğ içermesin diye düşünüyorum. Yoksa ismi kabusu olur çocuğun. yoksa erkekte çağıl ismini seviyorum. Ama hem ç hem ğ var..
Arda ben de önerdim eşim asla dedi. Tiki ismi olmasın diyor Arda, berke falan olmazmış...
Merhabalar kızlar...
İştahsızlığı devam eden varmı...Sanki bişi yese çıkaracak gibi halsiz güçsüz olan..
Bende de genel bir iştahsızlık var ama yemek yemessem bulantım oluyor. O yüzden acıkmasam da, istemesem de zorluyorum kendimi yemek için...benim bulantım gitti kızlar ya sabah çok hafif birşey oldu o da açlıktanmış yedim geçti gitti...
bulantımın geçtiğini kimseye söylemeyi düşünmüyorum ya çok mu haince olur bu??? yani beni bunaltsınlar istemiyorum sonuçta bu aralar belim ve başım ağrıyor ve zaten ev işi kızın işi çok yoruluyorum...
Ya şükür iyiyim diyorum hani bişeyim yok çok şükür çalışıyorum dolaşabiliyorum bugünüme şükür.
Yediğimide çıkarmıyorum...Akşam öğürdüm baya ama yediklerim çıkmıyo kızlar afedersiniz sarı su geliyo??Ben anlamadım bu işten bişi.
Sadece iştahsızlık yesem çıkacak gibi boğazımda bi yumru hali.
ama kahvaltıda yemeğe başlayınca gayet güzel yiyebiliyorum
Ya şükür iyiyim diyorum hani bişeyim yok çok şükür çalışıyorum dolaşabiliyorum bugünüme şükür.
Yediğimide çıkarmıyorum...Akşam öğürdüm baya ama yediklerim çıkmıyo kızlar afedersiniz sarı su geliyo??Ben anlamadım bu işten bişi.
Sadece iştahsızlık yesem çıkacak gibi boğazımda bi yumru hali.
ama kahvaltıda yemeğe başlayınca gayet güzel yiyebiliyorum
benimki geçti ama senin haftanda bende öyleydim dayan bir iki hafta daha bak geçip gidiyor....
Sen galiba 10. haftadasın benim de o aralar öyleydi. Sonra düzeliyor zamanla. Birşey yemek istemiyordum sanki midem boğazımda gibi geziyordum.
vaaay dilse seni alkışlıyorum yaşasınn kadınlar günü sana uğurlu geldi insallah tekrarlamazyaşasın yemek yemek
teşekkür edeirm
e tatlım işte midenden acı su yani safrayı çıkarıyorsun çünkü midende yediğin ne varsa bebeğe geçiyor artık ve sen ancak o kadarını çıkarıyorsun... kusura bakma ama ben mercimek çorbası yedim sonra acıkınca köfte yedim ve kustuğumda köfte değil çorbayı kustum köfte nereye gitti
kızlar yarım saate kadar çıkıyorum insallah ögrenirim cinsiyeti gelince yazarım zaten hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?