2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhabalar kızlar...
İştahsızlığı devam eden varmı...Sanki bişi yese çıkaracak gibi halsiz güçsüz olan..

benimki geçti ama senin haftanda bende öyleydim dayan bir iki hafta daha bak geçip gidiyor....

bulantımın geçtiğini kimseye söylemeyi düşünmüyorum ya çok mu haince olur bu??? yani beni bunaltsınlar istemiyorum sonuçta bu aralar belim ve başım ağrıyor ve zaten ev işi kızın işi çok yoruluyorum...

Oh maşaALLAH Benimde azalıyor yavaş yavaşta işte acıkınca kötü oluyorum

acıkınca bende öyleee... dün dışardaydık kızımla ay bir acıktım ama nasıl bayılcak gibi oldum koca avm yi talan ettik kızımla ana kucağı banyo seti herşeyi baktım hatta bir dükkanla anlaştım kızımın alışverişini yaptıım istediğim üürünleri sipariş vercem benim için getirtçekler.... hemen yemek için attım kendimi bir yere yedim yedim yedim doydum kızımda doydu

yok 42. haftaya kadar dogum olabiliyor zaten 40 hafta hesaplanınca tam 9 ay 10 gün oluyor.9 ay 20- 9 ay 25 günde dogan cocuklarda var

benimki geçti ama senin haftanda bende öyleydim dayan bir iki hafta daha bak geçip gidiyor....

Ya şükür iyiyim diyorum hani bişeyim yok çok şükür çalışıyorum dolaşabiliyorum bugünüme şükür.
Yediğimide çıkarmıyorum...Akşam öğürdüm baya ama yediklerim çıkmıyo kızlar afedersiniz sarı su geliyo??Ben anlamadım bu işten bişi.
Sadece iştahsızlık yesem çıkacak gibi boğazımda bi yumru hali.
ama kahvaltıda yemeğe başlayınca gayet güzel yiyebiliyorum

Son düzenleme:

arda zaten cok anlamlı bir isim degil sopa , asa demek bana göre birsey ifade etmiyor. ben erkekte tuna dan yanayım. aras ismini cok begeniyorum ama o da at kılı anlamındaymıs. anlamları cok önemli dalga gecilmesin sonra

Dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır .
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir !
Ne kadar üzsen de
10 dakka sonra seni affeden zarif bir türdür,
yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan,
kucağına yatıran,
öpüp koklayan tek varlıktır,
meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye
muhallebinin içine ciğer katarak
çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için
elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı çocuklarıyla bozmuş,
göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan,
sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık,ütü, vb yaparken bile
otomatik olarak çene çalan,
kendi kendine konuşan,
anne ne diyon dediğinizde
'sen kendi işine bak,
bi de senle uğraşmayayım şeklinde asortik cevaplar verendir,
"Yemek uzmanı, düzen insanı,
bilgili, kültürlü - her şeyi bilen şahsiyettir.
Yavrularını yol tarafından değil,
kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir
lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir.
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde,
"amaaan ben sana daha güzelini bulurum"
diyebilen komik bir karakterdir,
''Oğlum/kızım aradım yoktun.
Ben de mesaj atayım dedim sana.
Gelince ara beni emi aslan evladım.
Kara börülcem benim öptüm annen''
şeklinde mesajlar atabilen tedirgin insandır.
ama...ama
dünyanın en güzel kucağına sahip,
en güzel kokan,harikulade bir varlıktır.
Olmadık yerlerde
"iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen
ve benim hatırıma
benimle freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayan,
aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.
Evde biryere uzandığınız an
orada temizlik yapacağı tutan,
temizlik konusunda kayışı kopardığından
temizlikçi gelecek diye evi temizleyen
balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,
Mutfakta yaşayan,
evde herkesi idare eden bi tür canlıdır,
İyiliğin,
merhametin,
acaaip bir şefkatin,
sadakatin,
sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz kişidir !!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce,
çocuğu mezun olunca,
çocuğu gol atınca,
çocuğu hasta olunca,
çocuğu askere gidince,
asmalı kabağı seyredince,
dolar yükselince
velhasıl buna benzer bissürrü şeye ağlayabilen,
bu yazıyı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,
ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.

son kiiii üç dört;
uzakta dursa da yakın hissedilen,
canı hep istenen,
asla vazgeçilmeyen,
dizinin dibinde olmak istenen,
evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği,
ıslak - kuru ama heeeep duygulu
en önemlisi; sağı solu oynamayan tek kadın.

Merhabalar kızlar...
İştahsızlığı devam eden varmı...Sanki bişi yese çıkaracak gibi halsiz güçsüz olan..

benim bulantım gitti kızlar ya sabah çok hafif birşey oldu o da açlıktanmış yedim geçti gitti...
Bende de genel bir iştahsızlık var ama yemek yemessem bulantım oluyor. O yüzden acıkmasam da, istemesem de zorluyorum kendimi yemek için...

Valla ben ne zaman süperim bulantım yok desem ertesi günü çok fena oluyorum. Herkes çok rahat bir hamilelik geçiriyorsun biz hiç böyle değildik deyip nazar değdiriyorlar. Ben o yüzden artık iyiysem de çok iyiyim demiyorum. Eh işte deyip geçiştiriyorum.

Sen galiba 10. haftadasın benim de o aralar öyleydi. Sonra düzeliyor zamanla. Birşey yemek istemiyordum sanki midem boğazımda gibi geziyordum.

e tatlım işte midenden acı su yani safrayı çıkarıyorsun çünkü midende yediğin ne varsa bebeğe geçiyor artık ve sen ancak o kadarını çıkarıyorsun... kusura bakma ama ben mercimek çorbası yedim sonra acıkınca köfte yedim ve kustuğumda köfte değil çorbayı kustum köfte nereye gitti

Bebek olmak bana;
1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil, sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme, istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR

Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir

Sen galiba 10. haftadasın benim de o aralar öyleydi. Sonra düzeliyor zamanla. Birşey yemek istemiyordum sanki midem boğazımda gibi geziyordum.

aman aman kötü hamilelik geçirmiyorum hatta iyi bile sayılırım ama sanki hasta olur ya insanlar halsiz bitkin midesini üşütür gibi öyle oluyorum

ya bende olan en önemli belirtiyi söyleyim size bakın.... ya göbek deliğimin içinden birşeyi çekiyor sanki bebek böyle nasıl bir acı anlatamam ara ara geliyor ve çok canım yanıyor.... bel ağrısı falan standart zaten...

bebiş köfteyimi hüpletti diosun annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…