Kızlar kola içmek cok zararlımıdır şimdi??
bebiş köfteyimi hüpletti diosun annesi:)
benim aile hekimim kola meyve suyu vs şekerli şeyler içme dedi zararı vardır herhalde
vücut onu almış mercimek çorbası çıktıbazen oluo bu ya geçen hamburger patates yedim kocişimin kolasından sadece bir yudum aldım ama o kola çıktı gerisi durdu valla... o nasıl oluo biliyorum...demekki boşuna bebekler akıllı demiyorlar... şmdi de artık onun bizim yedikleimize çok ihtiyacı var ve allah kusmamızı kesti gerçi ben kızımda 9 ay kustum bunda geçti gitti....aman maşallah diin nazar değmesin
meyvesuyu cok ıcıyrm(bugunde yemegn yannda bı ıkı yudum aldım kola ısn cok zararı yoktur (
Gitmeden birşey sorayım...
Cebime indirdiğim bir hamilelik uygulaması var. Onda bu haftadan itibaren ateş basmalarınız başlayacak.Kalın giyinmek size zulüm gelecek diyor. Ben de maşallah 2 tane hırkayla dolaşıyorum evde, ayağımda ev botları, kalın eşofmanlar falan. Ben niye hala çok üşüyorum yaaaa? Evde soğuk değil. Kombiyi gece bile kapatmıyoruz. Benim gibi olan var mı?
gitmeden birşey sorayım...
Cebime indirdiğim bir hamilelik uygulaması var. Onda bu haftadan itibaren ateş basmalarınız başlayacak.kalın giyinmek size zulüm gelecek diyor. Ben de maşallah 2 tane hırkayla dolaşıyorum evde, ayağımda ev botları, kalın eşofmanlar falan. Ben niye hala çok üşüyorum yaaaa? Evde soğuk değil. Kombiyi gece bile kapatmıyoruz. Benim gibi olan var mı?
Gitmeden birşey sorayım...
Cebime indirdiğim bir hamilelik uygulaması var. Onda bu haftadan itibaren ateş basmalarınız başlayacak.Kalın giyinmek size zulüm gelecek diyor. Ben de maşallah 2 tane hırkayla dolaşıyorum evde, ayağımda ev botları, kalın eşofmanlar falan. Ben niye hala çok üşüyorum yaaaa? Evde soğuk değil. Kombiyi gece bile kapatmıyoruz. Benim gibi olan var mı?
meyvesuyu cok ıcıyrm(bugunde yemegn yannda bı ıkı yudum aldım kola ısn cok zararı yoktur (
benimde meyve suyu çekiyo canım bi yudum içiyorum ama. kolayı da eşim içirmiyo bende fazla istemiyorum.
BENDE ICMIYIM EN IYISI NAPALIM BEBIS ICIN ICMEYIM NOLCAKKI
kola cok fazla seker iceriyor cnm ya vücudumuzun bu kadar yapay bir şekere hiç ihtiyacı yok içebiliyorsa asitli en faydalı içecek soda onu dene. En azından mineralleri yerinde
Kan değerlerin normal çıktı..kansızlık olabilir canım.... baktırdın mı.... çünkü bende hep oluo ve ciddi kansızlık var....
bende oleyım cnm kat kat gıynrum patıkler yun coraplar ama hıc ısınmıyorum hele ayaklarım hep buz gibi:44::44:
içme canım, çok çok canım çekmediği sürece bi yudum bile almıyorum ben.
katı meyve sıkacağında evde yapmaya çalışıyorum meyve suyunu.
ben hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren kola asitli içecekler hazır meyve suları çay kahve nescafe hiç ağzıma koymadım :) yaptıım en iyi şey bu...
Kızlar kola içmeyin hem gazlı bir bebeğiniz olur hem de kafein bağımlısı olur.
Meyve suyu da içmeyin. HEm içinde katkı maddeleri var, hem de çok kalorili, gereksiz yere kilo aldırır onlar da
YA ben bir tek ayran, su ve gazın kaçmış soda içiyorum. Zor ama yapacak birşey yok. 1 sene dişimizi sıkacağız.
Hı çok canım isterse eşimin kolasından bir yudum alıyorum o kadar....ama asla bir bardak bititrmiyorum.
Kan değerlerin normal çıktı..
iyi yalnız değilmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?