dımı benım yemek yerken bulantım olunca bı ıkı yudum alınca gecıo oyuzden bazen alıoydum ..artık ıcmem soda denerim
ben de ben de ben de.... kızıma sıktıkça bir bardakta ben içiyorum....
Pekı jelıbon zararlımıdr??yada nerde zararlı sey var benım canım cekıyo galıba
geçmiş olsun, vitamin alıyormuydun sen? gece yatarken alıyorsan gündüz almaya başla. daha iyi hissedersin gün içinde.dilş maşallah cnm:)
anchusa bende çok üşüyorum cnm hemde aşırı kalın kazakla geldim işyerine..
kızlar ben meyvesuyu içiyorum...sonuçta kola içemiyoruz arada kaçamak olur ama meyvesuyunu içiyorum yani...dünde eşimden bi yudum kola çektim normalde aramam ama canım çekti okdar güzel geldiki:)arada kaçamaklardan bişi olmaz korkmayın okadar..
ay ölücem sanki akşam olsun bi an önce yaaa yere yatıp uyuyasım var okadar kötüyüm.evime gitmek istiyorum off yaa saat daha 1
haftada bir açık çay içiyorum. Şu ana kadar da 2 kere kafeinsiz kahve içtim (normalde günde 3 kupa içerdim). Ama tiksinmişim herhalde hiç keyif almadım kahvedenben hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren kola asitli içecekler hazır meyve suları çay kahve nescafe hiç ağzıma koymadım :) yaptıım en iyi şey bu...
Benim Dr. demir eksikliği yoksa çay içebilirsin dedi. Hatta 3 tane açık çay bardağında çaya kadar da limit verdi. Benim canım istemedğinden içmiyorum, ama demir değerlerin iyiyse gönlün rahat olsun...ben hamılelgım ılk zamnlrnda caydan tıksınıyordum ıcemedm hıc oyuzdn kahvaltıda falan meyvesuyu ıcıyodum.bu aralar cok açık cay ıcmeye basladım valla
Ya işte metabolizma hızlanınca sıcaklık basması lazım normalde. NEyse 3 gün sonra Dr. kontrolüm var. Dr. a sorarım...hamileliktendir ama ve önemli birşey değildir çünkü çok hamile aynı şeyi yaşıyor... kalbimiz daha çok atıp bebeğe kan pompalıyormuşuz ne bileyim vardır bir açıklaması herhalde
Pekı jelıbon zararlımıdr??yada nerde zararlı sey var benım canım cekıyo galıba
ya sana şöyle söyleyim yediğin konserve salça bile zararlı... Yediğin şeylerin miktarı önemli bir iki hafta önce kızımın jelibonundan attım bir tane ağzıma koktu kocam cips yeren yedim 5 6 tane falan... O kadarcık normal.. önemli olan günlük menü içinde bulunmasın yai... Içindeki katkı maddeleri düşün ve plasenta süzemiyor yabancı maddeleri doğrıudan o minicik bebek alıyor.... 10. Haftadan sonra yediklerimz çok öenmliymiş öncesinde önemli bir şey yok.... Ben nolur yanlış anlamayın eşimle 2 işe şarap içmiştik ve ben 2 3 haftalık hamileymişim ve öğrenince çok üzüldümama bebek o zaman korumalı oluyormuş allahın işi işte...
ya sana şöyle söyleyim yediğin konserve salça bile zararlı... yediğin şeylerin miktarı önemli bir iki hafta önce kızımın jelibonundan attım bir tane ağzıma koktu kocam cips yeren yedim 5 6 tane falan... o kadarcık normal.. önemli olan günlük menü içinde bulunmasın yai... içindeki katkı maddeleri düşün ve plasenta süzemiyor yabancı maddeleri doğrıudan o minicik bebek alıyor.... 10. haftadan sonra yediklerimz çok öenmliymiş öncesinde önemli bir şey yok.... ben nolur yanlış anlamayın eşimle 2 işe şarap içmiştik ve ben 2 3 haftalık hamileymişim ve öğrenince çok üzüldümama bebek o zaman korumalı oluyormuş allahın işi işte...
Ben 4 haftalık hamileyken içmiştim. Hem de bir kaç kere......Bir de eşimin purosunu da içmiştim bayağı o hafta, hem de şarap falan değil daha ağır şeyler.... Dr. olmaz birşey dedi. Ama tabi öğrendikten sonra ağzıam koymadım ne içki ne sigara...
[
Benim Dr. demir eksikliği yoksa çay içebilirsin dedi. Hatta 3 tane açık çay bardağında çaya kadar da limit verdi. Benim canım istemedğinden içmiyorum, ama demir değerlerin iyiyse gönlün rahat ol
KAN TAHLILI YAPTIRDIGIMDA HERSEY NORMAL CIKMISTI..BENIM DOKTOR HIC BISI DEMIO YA ONU YE BUNU ICME FALAN SORMASAM HIC BISIYE CVP VERDIGI YOK
Ben faydası olmasa bile canımız birşeyi çok istediğinde yeme/içme taraftarıyım. Her gün yapmadığın sürece bunu bir sorun olmaz. Bir de dozunda bırakmak lazım tabi..Şu ana kadar 3 kere burger king, 1 kere kentucky fried chicken yedim, 3 yudum kola içtim, 3 paket jelibon, ve bir avuç cips, özsütte de bir dilim kremalı kek yedim. Günahlarım bunlar şimdilik.. Tabi sigara ve alkolü dışında tutuyorum bu genellemenin.Onları hamileliğimizi öğrendikten sonra hemen kesmeliyiz.
ben sigarayı önceden bıraktım evlendim kaynanam görümceler gelen giden içio ve sigarayı kaçış olarak gördüm ben sigara içip geleyim diodum 10 dk kurtarıyordum ama bıraktım artık kurtuldum.... alkol çok almayız biz ama o gün alacağımız tuttu... hatta arada eşim bişiler içio evde kokuo bir yudum al istersen dio yürü git diorum
3 kerecikmi yedin hamburger ben 10 kere yedim heralde yediğim pasta vs şeylerin haddi hesabı yok... Bir 8- 10 tane kaşarlı pide yedim sanırım 2 tane jelibon yedim 2 avuç cips yedim :) benim günahlar da bunlar... Allahım sen affet
3 kerecikmi yedin hamburger ben 10 kere yedim heralde yediğim pasta vs şeylerin haddi hesabı yok... bir 8- 10 tane kaşarlı pide yedim sanırım 2 tane jelibon yedim 2 avuç cips yedim :) benim günahlar da bunlar... allahım sen affet
ben hiç sigara tiyakisi olmadım hayatımda. Ama arada bir nargileye giderdik eşimle, ya da arkadaşlar içiyorsa 1 tane tüttürürdüm... Hamileliğimin 2. Ve 4. Haftasında öyle tesadüfen içmişim sigara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?