2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hamburger yedim dedimde içinde soğan turu sos vs bişi yok penyir köfte

HEpimiz yapmışız bunları..Bu kadardan olmaz birşey.O zaman bebek bile değildi ki zigottu...

geçmiş olsun, vitamin alıyormuydun sen? gece yatarken alıyorsan gündüz almaya başla. daha iyi hissedersin gün içinde...
cnm eleviti sabah içiyorum günde 1 kere...
bu arada sağlık ocağı tahlillerim temiz çıkmış annem almış bi sorun yok demişler...
pasta hazır tatlılar zararlımı arada yiyorum ben napalım..ama çok nadir tabi..
kızlar ben sigarayı 2 akşamda 1 içiyorum 1 tane yada bi kaç nefes...

anchusa senin kızın olcak kızın :)

yok bir zararları. Çok kalorili oldukları için ben tüketimimi azaltmaya çalışıyorum.Bir de dışarıda yapılanların içinde katkı maddeleri olduğundan evde tüketmek tabi daha sağlıklı.Ama arada bir yeniyorsa bence hiç bir sakıncası yoktur. Senin de kilo fazlan yoktu.
Hiç kilo aldın mı?
Ben almadım henüz.

Son düzenleme:

hayır cnm hala 56 57 arası gidip geliyorum almadım henüz...
3 ayı böyle kapatırım inşallah bende.
kilo alan varmı kızlar?

inşallah...çok merak ediyorum suratı kime benzeyecek, nasıl birşey olacak....

dur az daha büyüsün şanslıysan bebeğin yüzünü gösterir sana :) biz gördük dilsenin yüzünü ayy doğunca aynı öyleydi:) ay o nasıl bir duyguydu yaa :) manyak gibi uyumam gereken en değerli satleri onu beşiğin başında izliyordum bide video ya alıyordum çoğunda hiç kıpırdamıyor bir ikisinde oynadı sadece

kilo alan varmı kızlar?

53.5 / 53.8 arasındayım ben de...Tuzlu birşeyler yediysem ertesi gün hoooppp 54 oluyorum...
Ama hafif göbek oluştu ben de. Rahim büyüdüğü için sanırım.

kustum ben ne bulantı ne başka birşey kendimi banyoya zor attım ya

kilo alan varmı kızlar?

ben aldım azıcık kilo.ben 49.5 ile hamile kaldım.ikinci ayımda tam 1.5 kilo verdim 48 'e düştüm.şimdi 51 kilo oldum.inanmıyorum şimdi farkettim 3 kilomu almışım geri.verip geri aldığım kiloyu saymazsak 1.5 kilo almış olurum.neyse doktor bana sen zayıfsın istediğin kadar ye istediğin kadar kilo alabilirsin demişti:)normalde hiç kilo alamayan biriyim ben

selaaaaam arkadaşlar ve sevgili bebişler hepimiz iyiyiz inşallah

kızlar benim pantolonlar filan olmuyor artık .karnımda dışardan hamileliğim anlaşılacak şekilde belirmeye başladı:)

kızlar bu arada hamile kaldım kalalı eşimle ilk defa toptan alışverişe dün gittim.garibim ne kadar sevindi benimle alışverişe gitmeyiçok özlemiş.neyse marketteki görevli poşetlemeyi yaparken bende poşetlenenleri market arabasına koyum dedim.poşetin birini kaldırdım ama kaldırmaz olaydım görevli doldurmuş tek poşete patatesi filan bir ağır.karnımın içi sallandı resmen.şimdidünden beri tedirginim ya bebeğime bişey olduysa diye ama leke filan yok yani düşük filan olsaydı leke olurdu yada ben rahatsızlanırdım dimi.içinizde öyle ağır kaldıran oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…