2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm normalsin zaten sen..
boy kaç benim 1.65 55-56-57 bu aralar gidip geliyoruz hepp
kızlar öğürtüyle sarı su kusan varmı aranızda?ok iğrenç bi tat ama ya

hergün 15 kilo kaldırıyorum :)

Boy kaç benim 1.65 55-56-57 bu aralar gidip geliyoruz hepp

benm genelde hepsı cıkıo sonunda o sarı suyu cıkrna kadr ogryrm cnm cıkıo o cıktıktan sonra rahatlıo mıdem zehır gıbı bısı yaaaa

Bugün LCW den bu pantolonu sipariş ettim internetten. 35TL
OXXO'da da var ama onun paçaları çok genişliyor aşağı doğru. Tarzını çok sevmedim. Cevahir'i altüst ettim ama bu tarz birşey bulamadım.

lvw den ben de 35 e kanvas aldım. hamile pant. rahat geldi. başka renginden de almayı düşünüyorum.
ama lcw nın hamile gömlekleri kötü

boy kaç benim 1.65 55-56-57 bu aralar gidip geliyoruz hepp

Boyum 1.69. İnce yapılıyım evet, ama yine de dikkat ediyorum..
Sarı su ben kustum 2 hafta önce...Yediklerim çıkmıyordu ama safra çıkıyordu..Ve ağzımda iğrenç acımsı bir tat oluşuyordu. Ama o safrayı çıkarmak da rahatlatıyor mideyi.
Gaviscon diye bir şuruba başladım, o rahatlattı. Bir ne naneli sakız. Cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyorum durmadan....Artık çok nadir oluyor.

Son düzenleme:
lvw den ben de 35 e kanvas aldım. hamile pant. rahat geldi. başka renginden de almayı düşünüyorum.
ama lcw nın hamile gömlekleri kötü

ben şu üstünde bebek desenleri girl boy vs olanlar varya o body lerden alacağım.... pantolon var evde 2 tane şiimdiilik yeter yazlık ta var hep

benm genelde hepsı cıkıo sonunda o sarı suyu cıkrna kadr ogryrm cnm cıkıo o cıktıktan sonra rahatlıo mıdem zehır gıbı bısı yaaaa

o sarı su asit işte mide onu atmazsa rahatlamıyor bende aynı dertteyim.özellikle portakal,mandalina veya asitli başka meyve yersem ogün daha çok oluyor gece yersem sabah bulantıyla uyanıyorum ve boş midemden o asiti atana kadar öğürüyorum.asitli yiyeceklerden uzak durum.muz yeyin elma yeyin.portakalın mandalinanın tadi bi ayrı hele bu dönemde nerdeyse kilo kilo yiyebilirim.ama midem izin vermiyor.

ahh ahhh 52-53 lerdeydim kilo nedir bilmezdim nasıl olduysa çıktım işte 55-56 lara:)
ama yine zayıfım inceyim kilom yok.balık etli falan değilim.
bana doktorum bulantı ilacı vermedi vermiyorum dedi kraker yiyin dio:)

ya herkese dokunan bana birşey yapmıyor herkese iyi gelen bana kötü geliyor..... ben portakal yiyorum hergün... ve onu yediğimde hiç kusmadım... benim diğer yediklerim doknuyor... hiç portakal kusmadım.... ama ben tarhana çorbası yiymiyorum

bende portakal yedıgımde mıdem cok bulanıo ya cok yıyemyrm

Tarhana çorbası benim midemide mafediyor dils
az önce yemekte vardı yedim ama eminimki mafedecek..
şimdiden acı acı gelmeye başladı boğazıma..

Son düzenleme:
hoşgeldin...son 1 saattir çıkacağım takıldım kaldım. Neyse, yemeğimi de yiyeyim acilen çıkıp işime bakmam lazım...
hadi afiyet olsunnnnnnn veeeeeeee kolay gelsin canım...

ne hergün 15 kilo ne kaldırıyorsun sen.kızınmı yoksa
evet tabiki kızım :)

ah kıyamam ben kuzum ya bizde geçen hafta atlattık babası grip bulaştırmış sütünü bile bitiremiyordu... burnu tıkalıydı falan... tavuk suyu çorba iyi valla limonlu limonlu ii gider... geçmiş olsun aybükeciğe... sen de dikkat et sana da bulaşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…