ben aldım azıcık kilo.ben 49.5 ile hamile kaldım.ikinci ayımda tam 1.5 kilo verdim 48 'e düştüm.şimdi 51 kilo oldum.inanmıyorum şimdi farkettim 3 kilomu almışım geri.verip geri aldığım kiloyu saymazsak 1.5 kilo almış olurum.neyse doktor bana sen zayıfsın istediğin kadar ye istediğin kadar kilo alabilirsin demişti:)normalde hiç kilo alamayan biriyim ben
kızlar benim pantolonlar filan olmuyor artık .karnımda dışardan hamileliğim anlaşılacak şekilde belirmeye başladı:)
kızlar bu arada hamile kaldım kalalı eşimle ilk defa toptan alışverişe dün gittim.garibim ne kadar sevindi benimle alışverişe gitmeyiçok özlemiş.neyse marketteki görevli poşetlemeyi yaparken bende poşetlenenleri market arabasına koyum dedim.poşetin birini kaldırdım ama kaldırmaz olaydım görevli doldurmuş tek poşete patatesi filan bir ağır.karnımın içi sallandı resmen.şimdidünden beri tedirginim ya bebeğime bişey olduysa diye ama leke filan yok yani düşük filan olsaydı leke olurdu yada ben rahatsızlanırdım dimi.içinizde öyle ağır kaldıran oldumu
cnm normalsin zaten sen..
boy kaç benim 1.65 55-56-57 bu aralar gidip geliyoruz hepp
kızlar öğürtüyle sarı su kusan varmı aranızda?ok iğrenç bi tat ama ya
Boy kaç benim 1.65 55-56-57 bu aralar gidip geliyoruz hepp
Bugün LCW den bu pantolonu sipariş ettim internetten. 35TL
OXXO'da da var ama onun paçaları çok genişliyor aşağı doğru. Tarzını çok sevmedim. Cevahir'i altüst ettim ama bu tarz birşey bulamadım.
boy kaç benim 1.65 55-56-57 bu aralar gidip geliyoruz hepp
lvw den ben de 35 e kanvas aldım. hamile pant. rahat geldi. başka renginden de almayı düşünüyorum.
ama lcw nın hamile gömlekleri kötü
selam herkeze nasılsınız
benm genelde hepsı cıkıo sonunda o sarı suyu cıkrna kadr ogryrm cnm cıkıo o cıktıktan sonra rahatlıo mıdem zehır gıbı bısı yaaaa
Boyum 1.69. İnce yapılıyım evet, ama yine de dikkat ediyorum..
Sarı su ben kustum 2 hafta önce...Yediklerim çıkmıyordu ama safra çıkıyordu..Ve ağzımda iğrenç acımsı bir tat oluşuyordu. Ama o safrayı çıkarmak da rahatlatıyor mideyi.
Gaviscon diye bir şuruba başladım, o rahatlattı. Bir ne naneli sakız. Cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyorum durmadan....Artık çok nadir oluyor.
selam herkeze nasılsınız
hergün 15 kilo kaldırıyorum :)
iyiyiz canım sen ve aybükecik nasıl...
o sarı su asit işte mide onu atmazsa rahatlamıyor bende aynı dertteyim.özellikle portakal,mandalina veya asitli başka meyve yersem ogün daha çok oluyor gece yersem sabah bulantıyla uyanıyorum ve boş midemden o asiti atana kadar öğürüyorum.asitli yiyeceklerden uzak durum.muz yeyin elma yeyin.portakalın mandalinanın tadi bi ayrı hele bu dönemde nerdeyse kilo kilo yiyebilirim.ama midem izin vermiyor.
hoşgeldin...son 1 saattir çıkacağım takıldım kaldım. Neyse, yemeğimi de yiyeyim acilen çıkıp işime bakmam lazım...
o sarı su asit işte mide onu atmazsa rahatlamıyor bende aynı dertteyim.özellikle portakal,mandalina veya asitli başka meyve yersem ogün daha çok oluyor gece yersem sabah bulantıyla uyanıyorum ve boş midemden o asiti atana kadar öğürüyorum.asitli yiyeceklerden uzak durum.muz yeyin elma yeyin.portakalın mandalinanın tadi bi ayrı hele bu dönemde nerdeyse kilo kilo yiyebilirim.ama midem izin vermiyor.
bende portakal yedıgımde mıdem cok bulanıo ya cok yıyemyrm
hadi afiyet olsunnnnnnn veeeeeeee kolay gelsin canım...hoşgeldin...son 1 saattir çıkacağım takıldım kaldım. Neyse, yemeğimi de yiyeyim acilen çıkıp işime bakmam lazım...
evet tabiki kızım :)ne hergün 15 kilo ne kaldırıyorsun sen.kızınmı yoksa
saol cnm ben iyiyimde aybükem hasta oldu salya sümük gidiyo zaten çok iştahlıydı şimdi tam iştahlı olsu sabahtan beri 1 tane yumurta 4 tane zeytin 1 dilim kepek ekmeğiyle duruyo az sonra tavuk suyu çorba içiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?