ahh ahhh 52-53 lerdeydim kilo nedir bilmezdim nasıl olduysa çıktım işte 55-56 lara:)
ama yine zayıfım inceyim kilom yok.balık etli falan değilim.
bana doktorum bulantı ilacı vermedi vermiyorum dedi kraker yiyin dio:)
ya herkese dokunan bana birşey yapmıyor herkese iyi gelen bana kötü geliyor..... ben portakal yiyorum hergün... ve onu yediğimde hiç kusmadım... benim diğer yediklerim doknuyor... hiç portakal kusmadım.... ama ben tarhana çorbası yiymiyorum
iyiyiz canım sen nasılsın ??
bende portakal yedıgımde mıdem cok bulanıo ya cok yıyemyrm
elma ve portakal yiyince bende bulanıyorum ama sularını içince bişey olmuyo
portakalı kusmuyorsun zaten sadece 10 saat sonra filan asit yapıyor mide.onuda çıkarmayınca rahat etmiyor insan.evet tarhanayı bende çok severim bide hamilelikte çok faydalı ama oda mideyi ekşitiyor.içemiyorum.
iyiyim çok teşekür ederim senin bebişin cinsiyeti belli oldumu kacırmışım ben o haberi
kbu ayın 24 ünde dr kontrolum var cinsiyedide o zaman netlik kazanıcak şimdilik erkek deişmezse eminönüne gidicektim bebekşekerleri süsleri falan ama gitmiycem annem moda bahariyede oturuyo eşimle bahariyedeyiz boğanın orda bişr mağza açılmış dedim gişrelim bişde ne görim dükkanın%80 i yenidoğan bebekle ilgili mevlud kulahları poşetler içinde hazır şeker malzemeleri süper lohusa şerbet plastik bardaklar süslemeleri eminönünden 1 yada 2lira fark var herşeyi aynı dükkan içinden alıyorsun ama yine de gezmek için şeytan dürtüyo
Ya portakal suyu ve ananas beni mahvediyor kızlar....
Tarhanayı farketmemiştim siz söyleyene kadar ama dün yaptım ve içtikten 1 saat sonra midem kötü oldu. Demek ondanmış...Zaten pide, pizza, tost, makarna yiye yiye karbonhidrat kafalı birşey doğuracağım bu gidişle.
kızlar yemeklerden sonra ağzınıza şekersiz bi sakız alın çiğneyin mide ekşimesini nerdeyse yok ediyor.geçen eşimin midesi ekşiyordu onada verdim yemekten sonra bi sakız işe yaradı.şimdi hemen midesinde ekşime başladığı anda sakız alıyor ağzına.banada hamile bi arkadaşım söylemişti.kız 9 ay boyu sakızla durdum diyor.biraz acıktırıyor ama sizde cakkıdı cakkıdı çiğnemezsiniz.kibar kibar çiğneyin:)
kızlar yemeklerden sonra ağzınıza şekersiz bi sakız alın çiğneyin mide ekşimesini nerdeyse yok ediyor.geçen eşimin midesi ekşiyordu onada verdim yemekten sonra bi sakız işe yaradı.şimdi hemen midesinde ekşime başladığı anda sakız alıyor ağzına.banada hamile bi arkadaşım söylemişti.kız 9 ay boyu sakızla durdum diyor.biraz acıktırıyor ama sizde cakkıdı cakkıdı çiğnemezsiniz.kibar kibar çiğneyin:)
Dilsecim
kızının fotograflarına baktımmmmmm
Bayıldımmmmmmmmmmm
Çok tatlı maşallahhhh
Kız çocuğu ya pekte cilveliymiş annesiiii
Ne mutlu sanaaaa
Allah bitane daha b, kız çocuğu nasip ettsinn sanaa ço yakışmışsınızz
Ben eminönüne gidip kesin bir karıştırırım. Onun zevki ayrı... Ama mayıs haziran gibi.....
naneli sakız benim için de çözüm oldu. hatta canım tatlı istyince de karpuzlu sakız çiğneyip çeşni yapıyorum....
Ya portakal suyu ve ananas beni mahvediyor kızlar....
Tarhanayı farketmemiştim siz söyleyene kadar ama dün yaptım ve içtikten 1 saat sonra midem kötü oldu. Demek ondanmış...Zaten pide, pizza, tost, makarna yiye yiye karbonhidrat kafalı birşey doğuracağım bu gidişle.
ben de sakızla uyuyorum valla. ama sabaha genelde yutmuş olarak uyaanıyorumAy canım aklıma ne geldi sakız çiğne falan yazınca sennn
Arkadaşm hamileyken gece bile sakızla uyuyrmuş mide yanması olduğu içinn
Babaneside ona kızıpppp:
Çıkar kız şu sakızı ağzından çocuğun boklu olcak diyip duruyrduuuu
eskilere göre çocuk öyle olurmuşşş
bende işte dayanamıyom karıştırırm gibime geliyo üstelik eşime diyom gitmeyiz sen dayanamazsın hastane çıkışı eminönündeyiz diyo aybükem zor işte kaynanamlarda durmuyo yemek yemiyo geçen pazartesi ıkılı testim vardı ssat 5 te gittik kaynanamlara öğleden beri aç kimse yedirememiş annem gelsin annem yediricek benim kızımın yemesi problem ben olmayınca babamdan yiyo ananeyle birlikte napıcam bilmiyorum
arkadaşlar ıkılı testin kan sonuçlarını yrn öğrenicem ultrasonda herşey ii çıktı inşalah kandada temiz çıkar dua edin benim dualarımda sizinle hep unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?