2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de sakızla uyuyorum valla. ama sabaha genelde yutmuş olarak uyaanıyorum

ayyy. zor senin kız bu konuda gerçekten. Halbuki kayınvalidende dursa oraya bırakıp kafana göre takılırsın...

saçmalama sakız yutmak çok tehlikeliymiş

O yokken çiğne sen de....

ben de sakızla uyuyorum valla. ama sabaha genelde yutmuş olarak uyaanıyorum

ayyy. zor senin kız bu konuda gerçekten. Halbuki kayınvalidende dursa oraya bırakıp kafana göre takılırsın...

kaynanamıda götürcem eminönüne aybükede gelir arabaya koyarız ben bişilere bakarken oda aybükeye bakar aklım kızımda kalmaz zaten dedim sende gel emninönüne tamam diyo sever öyle şeyleri

saçmalama sakız yutmak çok tehlikeliymiş
valla arada yutuyorum he4p ağzımda sakız olunca. gece uyurken çıkarayım bari artık...

arkadaşlar ıkılı testin kan sonuçlarını yrn öğrenicem ultrasonda herşey ii çıktı inşalah kandada temiz çıkar dua edin benim dualarımda sizinle hep unutmayın

inşallah güzel çıkar

kaynanamıda götürcem eminönüne aybükede gelir arabaya koyarız ben bişilere bakarken oda aybükeye bakar aklım kızımda kalmaz zaten dedim sende gel emninönüne tamam diyo sever öyle şeyleri

ya benim öyle gezecek çok yerim yok siz anltıyorsunuz imrendim valla.... ben avmlerde takılıyorum....

ay kızlar şimdi benim oğluşummu olucak ben hala inanmıyorum 12+6 ıkılı testi yaptırdığımda dr iii yani ve kendisi söyledi ben cinsiyetini sormadan ama ben aybükeme kıskardeş istiyodum

ankarada da vardır bebek malzemesi satan yerler. Oralara bakarsın sen de... Hem ankarada alışveriş çok keyifli..

ulus var diyorlar ama orada kaliteli şeyler olacağına ihtimal vermiyorum ben oraları gezemem hem zor olur sapa bana göre.... kızılayda var bir iki tane yer bilfdiğim şimdi benim bir de kalite takıntım var....

yaaa kızlar ist. Ank. ohhh vallaaaaaaaa
ne güzelll,,,,
ben bu köy gibi yerdeee ne gezebiliyrmmm ne alışveriş yapabiliyrmmm
geçen gün hamile pantolonu bakayım dedm yok yok yokk
sizin yerinizde bende olmak isterdmmmm

valla boklu moklu ben bu mide ekşimesinden kurtuluyumda :)yoksa hiç bişey yiyemicem ve bebeğimi besleyemicem.ben zaten fazla çiğnemiyorum.bişey yeyince hemen arkasına 10 dk filan sakız çiğniyorum midemi rahatlatınca çıkarıyorum.

Benimkine de desem koşa koşa gelir de. Gerek yok.... Ben ya yalnız giderim ya da annem istanbula geldiğinde onunla giderim. Ablama desem o da gelir ama ancak cumartesi gelebilir. Cumartesi de tahtakale kabus gibi oluyor. En iyisi haftaiçi sabah gitmek oraya.

gerçi ben belki eskişehir e teyzeme giderim o beni bir iki yyere götürmüştü orda deli gibi alışveri yapmıştım çok ilginç şeyler vardı belki bir kaçamak yaparrım gene....

ay kızlar şimdi benim oğluşummu olucak ben hala inanmıyorum 12+6 ıkılı testi yaptırdığımda dr iii yani ve kendisi söyledi ben cinsiyetini sormadan ama ben aybükeme kıskardeş istiyodum

canım ne güzel işte hem kız çocuğun tadına bakmışsınn hemde bi oğluşun tadına bakıcaksınnnn
bende bi kızım bi oğlum olsun isterm hepppp

kızlar bebişlerinizin hareketlerini hişssedebiliyormusunuz özellikle 2.ci kez hamile olanlar ben aybükede 19uncu haftamda hıssettim bunda 2 gündür hıssediyorum eşim bile aa evet diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…