ben de sakızla uyuyorum valla. ama sabaha genelde yutmuş olarak uyaanıyorum
ayyy. zor senin kız bu konuda gerçekten. Halbuki kayınvalidende dursa oraya bırakıp kafana göre takılırsın...
ya siz böyle dedikçe ben sinir oldum benim eşim sakızdan nefret eder ilk evlendiğimizde bir kere gördü dövecekti ebni at sana onu ağzından dedim diye bağırdı falan.... o yüzden evime sakız girmiyor... geçen dedim sakız alsana bana tamam dedi ama almıyor....
arkadaşlar ıkılı testin kan sonuçlarını yrn öğrenicem ultrasonda herşey ii çıktı inşalah kandada temiz çıkar dua edin benim dualarımda sizinle hep unutmayın
O yokken çiğne sen de....
ayyy. zor senin kız bu konuda gerçekten. Halbuki kayınvalidende dursa oraya bırakıp kafana göre takılırsın...
valla arada yutuyorum he4p ağzımda sakız olunca. gece uyurken çıkarayım bari artık...saçmalama sakız yutmak çok tehlikeliymiş
arkadaşlar ıkılı testin kan sonuçlarını yrn öğrenicem ultrasonda herşey ii çıktı inşalah kandada temiz çıkar dua edin benim dualarımda sizinle hep unutmayın
kaynanamıda götürcem eminönüne aybükede gelir arabaya koyarız ben bişilere bakarken oda aybükeye bakar aklım kızımda kalmaz zaten dedim sende gel emninönüne tamam diyo sever öyle şeyleri
canım sen içini ferah tut ense ölçümü iyise kanda normal çıkıyo geneldeeee
bizimde dualarımız seninleee
ya benim öyle gezecek çok yerim yok siz anltıyorsunuz imrendim valla.... ben avmlerde takılıyorum....
ya benim öyle gezecek çok yerim yok siz anltıyorsunuz imrendim valla.... ben avmlerde takılıyorum....
gel istanbula gezdirelim seni cnm
ankarada da vardır bebek malzemesi satan yerler. Oralara bakarsın sen de... Hem ankarada alışveriş çok keyifli..
Ay canım aklıma ne geldi sakız çiğne falan yazınca sennn
Arkadaşm hamileyken gece bile sakızla uyuyrmuş mide yanması olduğu içinn
Babaneside ona kızıpppp:
Çıkar kız şu sakızı ağzından çocuğun boklu olcak diyip duruyrduuuu
eskilere göre çocuk öyle olurmuşşş
kaynanamıda götürcem eminönüne aybükede gelir arabaya koyarız ben bişilere bakarken oda aybükeye bakar aklım kızımda kalmaz zaten dedim sende gel emninönüne tamam diyo sever öyle şeyleri
ay kızlar şimdi benim oğluşummu olucak ben hala inanmıyorum 12+6 ıkılı testi yaptırdığımda dr iii yani ve kendisi söyledi ben cinsiyetini sormadan ama ben aybükeme kıskardeş istiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?