ya siz böyle dedikçe ben sinir oldum benim eşim sakızdan nefret eder ilk evlendiğimizde bir kere gördü dövecekti ebni at sana onu ağzından dedim diye bağırdı falan.... o yüzden evime sakız girmiyor... geçen dedim sakız alsana bana tamam dedi ama almıyor....
kızlar bebişlerinizin hareketlerini hişssedebiliyormusunuz özellikle 2.ci kez hamile olanlar ben aybükede 19uncu haftamda hıssettim bunda 2 gündür hıssediyorum eşim bile aa evet diyo
canım ne güzel işte hem kız çocuğun tadına bakmışsınn hemde bi oğluşun tadına bakıcaksınnnn
bende bi kızım bi oğlum olsun isterm hepppp
canım seni anlıyorum ama bu özel bi durum senin ve bebeğinin sağlığı için.sakız çiğnemeyi bende sevmem ama şimdi eşimide alıştırdım.karşılıklı çiğniyoruz.neyse gelelim senin eşine bence konuş anlayışlı olsun.hem onun yanında cakkıdı cakkıdı çiğnemezsin oda sinir olmaz.o akmıyorsa sen al sakız.niye onun almasını bekliyorsun.
arkadaşlar ıkılı testin kan sonuçlarını yrn öğrenicem ultrasonda herşey ii çıktı inşalah kandada temiz çıkar dua edin benim dualarımda sizinle hep unutmayın
ulus var diyorlar ama orada kaliteli şeyler olacağına ihtimal vermiyorum ben oraları gezemem hem zor olur sapa bana göre.... kızılayda var bir iki tane yer bilfdiğim şimdi benim bir de kalite takıntım var....
bende hissediyorum:) ben kaç gün önce hissettim ve aynen devam ediyor ufaklık...
benim ikili taramamın kan sonucuda yarın belli olacak ultrasonda hiç bir sorun yoktu.inşallah kanlarımızda temiz çıkar canım.
kızlar bebişlerinizin hareketlerini hişssedebiliyormusunuz özellikle 2.ci kez hamile olanlar ben aybükede 19uncu haftamda hıssettim bunda 2 gündür hıssediyorum eşim bile aa evet diyo
Bizim de alacağımız şeyler mevlüt şekeeri süsleri, bebek şekerleri bebek sepetleri kapı süsleri ıvır zıvır... Ben süslerini oradan alıp çikolata ve şekerlerini de iyi bir pastaneden alıp kendim yapıacm öyle şeyleri... Kapı süsüsnü de kendim yapmak istiyorum keçeden. Zaten pelitten bile alsak süslerini eminönünden alıp kendileri dolduruyorlar içlerini...Böyle ıvız zıvırı kaliteli alsan da birsey değişmiyor.
Bir de eminönünde her kaliteden şeyi bulabiliyorsun. Yani 3 liraya da bebek tulumu satılıyor, 50 liraya da...Her bütçeye uygun şey var diye duymuştum.Hatta iyi markalar da satılıyor ve daha makul fiyata...
merhaba güzel anneler nasılsınız bugun bende kurstan geldim pert olmus bir şekilde
eli ayağı düzgün sağlıklı olsun en önemlisi bu ama kıza çok adapte olmuştum ismi bile hazırdı aysima olcaktı şimdi erkek boğaçhan yada taha koycaz ama aysimada ayın 24ü ne kadar ümidim var
canım benim ilk bebişim olucak nasıl bi, hisstir bilmiyrm ama
2 haftadır karnımın altında seyirme gibi bi şey hisssediyrmm pıtır pıtır fare gibii
Ardından kaşınıyooo
Bebiş değildir demiiii????
Çünkü çok erken olduğunu düşünüyrmmm
aaa o zaman ben önyargılarımı kırıp ankaranın altını üstüne getiririm bahar gelince.... ben mevlüt bişeyi bakmam bu sefer istemiyorum yapmak falan.... kızımda tanımadıım dünya dolusu yaşlı kadın gelinleri torunları doldu evime bir de demezler mi uyuyo diyorum olsun getir duayı dinlesinler diyor.... ben ordamı emzircem ... odama gidiyorum hepsi arkamdan... nefret etmiştim..... biri annemin iğne oyası mevlüt örtümü ipekten sigara ile yaktı falan... ben tövbe bu sefer yapmayacağım hatta mümkünse bebeğide 2 3 aydan sonra görmeye gelsinler o uykusuzlukla çekemem kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?