2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm benim hamileliğimin başından bu zamana kdr hep ekşi yedim turşu manyağı olmuştum resmen ekmeğin üstüne sirke sıkıp yedim ama ıkılı testte dr erkek dedi

ankarada mısın o zaman ben sana acur turşusu verebilirim tatlım :) organizasyon şirketlerinde oluyor kapı süsleri mevlüt eşyaları oda süsleme vs ...

valla aynı hissediyorum.bebek bu bağırsak oynaması filan değil.anne olunca insan hissediyor.bu bebekti diyorum hemen.canım zayıfsan hissedebilirsin.ben zayıfım 51 kiloyum yağ filanda yokya karnımda hissediyorum.

kızlar eylül topiğindeyiz ama bazılarımız agustos annesi olucak mesela ben agustos annesi olucam ama burada başladım doğuma gideceğim günde buraya yazıcam doğum hikayemide buraya yazıcam

ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım??? ve değerin 1/390 mı çıktı.... dr mu dedi riskl die

eşimle konuştuk işten çıkmış dışarı çıkalım dedi gerçi çok halim yok ama çıkalım kızımın boyama kitabı ve defteri bitmiş sabah anne bu bitti yeni boya defteri alalım dedi

başka dotora gitseydin hemen önemli olan baş ölçümü diyolar ama bilmiyorum kii sen aklına kötü şeyler getirme dua et bizde ederiz

ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa

ya tamam da değerin o kadar da kötü değil ki... sonuçta 24/1 çıkanlar bile sağlam doğurmuş... daha dur bunun 3 lü testi var... ayrıca neden kendini bu kadar strese sokuyorsun.... yukarıda allah var bir test ile belli olmaz o....kızdım doktor a... sigara kullanıyor musun yada yaşın 35 üstümü<??? öyle birşey yoksa hiç korkma yaaa

başka dotora gitseydin hemen önemli olan baş ölçümü diyolar ama bilmiyorum kii sen aklına kötü şeyler getirme dua et bizde ederiz

beynımden vurulmusa dondum ne kotuyum anltamam...cok uzgunum cokkk..korkuyorummmmm..bunu soyleyen prof yaa sanmıyorum yanılsın..

almanyada ki iş hayatı ile ilgili bir kurs

yani mecbursun o halde kolay gelsin canım evine geldin işte uzat ayaklarını dinlen.... valla sizler erkenden pırt pırt doğurcaksınız... ben ve benim gibi evde oturanlarda çatım hala açılmadı bebek başını doğum pozisyonuna sokmamış deyip merdiven in çık egzersizi yapacağız hahaha

aşağıdaki bayanlar okumaya mı geldiniz ben gidiyorum madem muhabbet duraladı....

beynımden vurulmusa dondum ne kotuyum anltamam...cok uzgunum cokkk..korkuyorummmmm..bunu soyleyen prof yaa sanmıyorum yanılsın..

cnm her dr.yanılma payı vrdr bnce baska dr.da gorun bzm bı tandgmzda test kotu cocuk skat dedıler ama kırkbnkere masllh sapsaglm bı bebktı oyuzden strese sokma kndnı dua et cnm baska dr.da dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…