Ben geldim kızlar :)
Ya 15 haftalık oldum bugüne kadar canım bişey çekmedi hiç bugün canım acaip acur turşusu istiyor evde ne kadar salatalık turşusu varsa yedim hepsini komuşlara sorudm kimsede yokmuş sonrab iri aradı bende var gönderiyim diye eşimede söledim akşam al diye ya duramıyorum acaip oldum ben acaba kızım mı olacak kihayırlı sağlıkı sıhhatli olsun da
Dilse ya kızılayda bebiş malzemeleri nerde vardır kapı süsleri felan biliyo msun bende almak istiyorum ufak tefek bişeler tabi eşim bişey demezse
Bu arada ya kıtaferlerim olmamaya başlıyo ya kilo alıyorum zaten ne yesem yarıyodu ofpuduk oldum yaneneyse bebiş sağlıklı olsunda doğumdan sonra azimle veririm ben kilolalarım
Ben geldim kızlar :)
Ya 15 haftalık oldum bugüne kadar canım bişey çekmedi hiç bugün canım acaip acur turşusu istiyor evde ne kadar salatalık turşusu varsa yedim hepsini komuşlara sorudm kimsede yokmuş sonrab iri aradı bende var gönderiyim diye eşimede söledim akşam al diye ya duramıyorum acaip oldum ben acaba kızım mı olacak kihayırlı sağlıkı sıhhatli olsun da
Dilse ya kızılayda bebiş malzemeleri nerde vardır kapı süsleri felan biliyo msun bende almak istiyorum ufak tefek bişeler tabi eşim bişey demezse
Bu arada ya kıtaferlerim olmamaya başlıyo ya kilo alıyorum zaten ne yesem yarıyodu ofpuduk oldum yaneneyse bebiş sağlıklı olsunda doğumdan sonra azimle veririm ben kilolalarım
canım benim ilk bebişim olucak nasıl bi, hisstir bilmiyrm ama
2 haftadır karnımın altında seyirme gibi bi şey hisssediyrmm pıtır pıtır fare gibii
Ardından kaşınıyooo
Bebiş değildir demiiii????
Çünkü çok erken olduğunu düşünüyrmmm
hoşgeldin saol iyiyiz sen nasılsın
kızlar moralım cok bozuk..acıl yardımınıza ve destegınıze ıhtıyacım var..drla gorstum sımdı ıkılı testım yuksek cıkmıs rısklı dıyor...1/270 olması gerekırken benım 1/390 cıkmız..napcam ben yaa....
biraz daha iyiyim eskiye oranla ama yorgun :26:
biraz daha iyiyim eskiye oranla ama yorgun :26:
Selam filiz, senin de kasıkların ağrıyor mu bu aralar? BEnim ara ara bir kasılma gibi bir şey oluyor.
ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım??? Ve değerin 1/390 mı çıktı.... Dr mu dedi riskl die
kızlar moralım cok bozuk..acıl yardımınıza ve destegınıze ıhtıyacım var..drla gorstum sımdı ıkılı testım yuksek cıkmıs rısklı dıyor...1/270 olması gerekırken benım 1/390 cıkmız..napcam ben yaa....
ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa
başka dotora gitseydin hemen önemli olan baş ölçümü diyolar ama bilmiyorum kii sen aklına kötü şeyler getirme dua et bizde ederiz
ne kursuna gidiyosun canım
ne kursu ki canım ??
almanyada ki iş hayatı ile ilgili bir kurs
beynımden vurulmusa dondum ne kotuyum anltamam...cok uzgunum cokkk..korkuyorummmmm..bunu soyleyen prof yaa sanmıyorum yanılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?