ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa
beynımden vurulmusa dondum ne kotuyum anltamam...cok uzgunum cokkk..korkuyorummmmm..bunu soyleyen prof yaa sanmıyorum yanılsın..
ya tamam da değerin o kadar da kötü değil ki... Sonuçta 24/1 çıkanlar bile sağlam doğurmuş... Daha dur bunun 3 lü testi var... Ayrıca neden kendini bu kadar strese sokuyorsun.... Yukarıda allah var bir test ile belli olmaz o....kızdım doktor a... Sigara kullanıyor musun yada yaşın 35 üstümü<??? öyle birşey yoksa hiç korkma yaaa
eşimle konuştuk işten çıkmış dışarı çıkalım dedi gerçi çok halim yok ama çıkalım kızımın boyama kitabı ve defteri bitmiş sabah anne bu bitti yeni boya defteri alalım dedi
yani mecbursun o halde kolay gelsin canım evine geldin işte uzat ayaklarını dinlen.... valla sizler erkenden pırt pırt doğurcaksınız... ben ve benim gibi evde oturanlarda çatım hala açılmadı bebek başını doğum pozisyonuna sokmamış deyip merdiven in çık egzersizi yapacağız hahaha
sıgara kullanmıyorumm ve 29 yasındayımm..bana dırek lap dıye rısklı amıyosentez yapcaz dedı yaa..nasıl uzgunum anlatamam cok korkuyorumm
aklımda valla alacağım.dils sakızı unutma:)
tabi hamilelere yürüme o yüzden tavsiye edilir. Doğum zamanı da yürüme yapılırsa bebek baskı yapar ve kanala girer başı ama süre çok yakın ve açılma yoksa merdiven in çık ta bir yöntem.( normal doğum isteyenler tabiki). O yüzden hamileLik boyunca sistemli düzenli yürümek gerek ben havalar düzelsin kızımla hergün parka yürüyeceğim hem bana hem ona aktivitevala kurs nisanda bitiyor nisan mayıs türkiyedeyim hazirandan sonra bende evde olabilirim belki
bak onu bilmiyordum yürüdükçe catın acılıyormu
aklımda valla alacağım.
tabi hamilelere yürüme o yüzden tavsiye edilir. Doğum zamanı da yürüme yapılırsa bebek baskı yapar ve kanala girer başı ama süre çok yakın ve açılma yoksa merdiven in çık ta bir yöntem.( normal doğum isteyenler tabiki). O yüzden hamileLik boyunca sistemli düzenli yürümek gerek ben havalar düzelsin kızımla hergün parka yürüyeceğim hem bana hem ona aktivite
Benim yürüyüşler sabah evden işe akşam işten eve işte hep otryrm ole arada bı ayaktayım
önemli olan kaç dakka yürücez
önemli olan kaç dakka yürücez
benim bildiği saati yok ama kalkıpta 3 4 saatte yürüme çok yorulursun belin ağrır... ama günde sabitleyip 1 saat falan yürümek iyi olur... zaten vücudun sana yeter der yürürken...
nekdr yurummz gerekıo acaba bnm gunıcınde toplam 40 dk.sayılır sabah 20dk. Aksam 20dk.
bende hemen hemen 40 dkka yürüyorum artık zamanla 1 saate cıkartırız
bence boş yere kendini üzme 3 lü taramayı bekle.hem ultrason ölçüleri oldukça iyi.kan değerinde çok yüksek değil.bazı doktorlar hastayı panikletmeye bayılıyor.bence korkulacak çok bişey görünmüyor.hatta ultrason ölçüleri iyi ise çoğu doktor kan testi yaptırmıyor bile.o nedende rahat ol.
cok suprız oldu..sımdı bıraz duruldum ılk ogrendıgımde cok panıktım..nasıl bole tezatlık olabılıyor anlamadım...ınsan ıster ıstemez panık oluyor..allahım beterınden korusun umarım kotu bısı cıkmaz..bende 3 lu tarama yapalım hocam dedım..27 sıne gun verdı konusmak ıcın bakalım dua edın bana
cok suprız oldu..sımdı bıraz duruldum ılk ogrendıgımde cok panıktım..nasıl bole tezatlık olabılıyor anlamadım...ınsan ıster ıstemez panık oluyor..allahım beterınden korusun umarım kotu bısı cıkmaz..bende 3 lu tarama yapalım hocam dedım..27 sıne gun verdı konusmak ıcın bakalım dua edın bana
benım bu gıdısle artıcak kızlar dun patronumla konustum odamdakı kokular benı cok etlıyo dıe odamı degstırın dedım guya bugun gelıcektı konuscaktık paryada ıhtıyacım var ama gercekten bu kokular bebegımın gelısımını etkılıyorsa nası calısırımkı burda offf sıkıntı basıyo ya ısyerınde ne yesem cıkıo yada aksam evde cok kotu oluyorum ama haftasonları ıyıym hıc bıseyım yok napıcamı sasırdım ya dam umursamıyo pek((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?