2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa

bence boş yere kendini üzme 3 lü taramayı bekle.hem ultrason ölçüleri oldukça iyi.kan değerinde çok yüksek değil.bazı doktorlar hastayı panikletmeye bayılıyor.bence korkulacak çok bişey görünmüyor.hatta ultrason ölçüleri iyi ise çoğu doktor kan testi yaptırmıyor bile.o nedende rahat ol.

beynımden vurulmusa dondum ne kotuyum anltamam...cok uzgunum cokkk..korkuyorummmmm..bunu soyleyen prof yaa sanmıyorum yanılsın..

canım kendini sıkma demek kolay tabi aynı sıkıntıyı haftaya bende yaşıyacagım daha yaptırmadan korkuyorum ama sonuçta bu bir yüzde olma ihtimali yani kötü birşey olmayabilirde

sıgara kullanmıyorumm ve 29 yasındayımm..bana dırek lap dıye rısklı amıyosentez yapcaz dedı yaa..nasıl uzgunum anlatamam cok korkuyorumm

vala kurs nisanda bitiyor nisan mayıs türkiyedeyim hazirandan sonra bende evde olabilirim belki
bak onu bilmiyordum yürüdükçe catın acılıyormu

sıgara kullanmıyorumm ve 29 yasındayımm..bana dırek lap dıye rısklı amıyosentez yapcaz dedı yaa..nasıl uzgunum anlatamam cok korkuyorumm

sakın yaptırma amniyosentez.biliyorsunki bunların çoğu düşükle sonuçlanıyor.bizler doktor değiliz ama çevremizde bi çok kişiden duyuyoruz yaşananları görüyoruz.senin ölçümlerin normal kan değerinde az bişey yüksek.yaptırma lütfen üçlü taramayı bekle.çok kafana takılıyorsada başka doktora git.

dils sakızı unutma:)
aklımda valla alacağım.

vala kurs nisanda bitiyor nisan mayıs türkiyedeyim hazirandan sonra bende evde olabilirim belki
bak onu bilmiyordum yürüdükçe catın acılıyormu
tabi hamilelere yürüme o yüzden tavsiye edilir. Doğum zamanı da yürüme yapılırsa bebek baskı yapar ve kanala girer başı ama süre çok yakın ve açılma yoksa merdiven in çık ta bir yöntem.( normal doğum isteyenler tabiki). O yüzden hamileLik boyunca sistemli düzenli yürümek gerek ben havalar düzelsin kızımla hergün parka yürüyeceğim hem bana hem ona aktivite

Son düzenleme:

bende düşünüyorum yürümeyi işte havalar bi ısınsa

Benim yürüyüşler sabah evden işe akşam işten eve işte hep otryrm ole arada bı ayaktayım

benim bildiği saati yok ama kalkıpta 3 4 saatte yürüme çok yorulursun belin ağrır... ama günde sabitleyip 1 saat falan yürümek iyi olur... zaten vücudun sana yeter der yürürken...

nekdr yurummz gerekıo acaba bnm gunıcınde toplam 40 dk.sayılır sabah 20dk. Aksam 20dk.

bende hemen hemen 40 dkka yürüyorum artık zamanla 1 saate cıkartırız

Kızlr komşum geldi sağolsun turşu getirmiş ama çok iyi değil dedi biraz kartlamış ama olsun turşu turşudur :))

Dilse canım ya yakın olsa gelip alırdım sağolasın akşam eşim getircek artık :)

Arkadaşım moralini yüksek tut benim yengeme de aynısını dediler sakın ha amiyosentez yaptırma bi kaç tane daha doktora git pat diye o yapılmaz hem çok riskli o. Allah hayırlı sağlıklı eyler inşaALLAH du bakalım. ama bence başka doktora muhakak git...

Allah şifa versin sabr versin..

bende hemen hemen 40 dkka yürüyorum artık zamanla 1 saate cıkartırız

benım bu gıdısle artıcak kızlar dun patronumla konustum odamdakı kokular benı cok etlıyo dıe odamı degstırın dedım guya bugun gelıcektı konuscaktık paryada ıhtıyacım var ama gercekten bu kokular bebegımın gelısımını etkılıyorsa nası calısırımkı burda offf sıkıntı basıyo ya ısyerınde ne yesem cıkıo yada aksam evde cok kotu oluyorum ama haftasonları ıyıym hıc bıseyım yok napıcamı sasırdım ya dam umursamıyo pek((

cok suprız oldu..sımdı bıraz duruldum ılk ogrendıgımde cok panıktım..nasıl bole tezatlık olabılıyor anlamadım...ınsan ıster ıstemez panık oluyor..allahım beterınden korusun umarım kotu bısı cıkmaz..bende 3 lu tarama yapalım hocam dedım..27 sıne gun verdı konusmak ıcın bakalım dua edın bana

sen sıkma canını canım dularım seninle... hayırlısı ile geçecek bu sıkıntın....

ıns cnm hersey gusel cıkar dualrmz senınle

canım kesinlikle konus hatta inadına cık odadan calısamıyorum de sen ve bebeğin önemli ne kadar terbiyesiz insanlar var ya kapalı odada sigara içilmez yasak hatta gerekirse şikayet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…