- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
cok suprız oldu..sımdı bıraz duruldum ılk ogrendıgımde cok panıktım..nasıl bole tezatlık olabılıyor anlamadım...ınsan ıster ıstemez panık oluyor..allahım beterınden korusun umarım kotu bısı cıkmaz..bende 3 lu tarama yapalım hocam dedım..27 sıne gun verdı konusmak ıcın bakalım dua edın bana
cnm her dr.yanılma payı vrdr bnce baska dr.da gorun bzm bı tandgmzda test kotu cocuk skat dedıler ama kırkbnkere masllh sapsaglm bı bebktı oyuzden strese sokma kndnı dua et cnm baska dr.da dene
canım kesinlikle konus hatta inadına cık odadan calısamıyorum de sen ve bebeğin önemli ne kadar terbiyesiz insanlar var ya kapalı odada sigara içilmez yasak hatta gerekirse şikayet et
allah sana sabır ve kolaylık versin kolay bir durum değil yengeme de kesin sakat doğar alalım bebek bezleri çok pahalı zaten hem gençsin yine yaparsın demişti manyak doktor şimdi o çocupu alıp gözüne sokmak lazım 10 yaşında ve okul birincisi bi kızımız var bi sıkıntısı da yok maşallah. Ama olan anneye oluyor doğurana kadar acabalar hiç çıkmıyor akıldan rüyalarına giriyor... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah hayırlı sonuçlar duyarsın canımm...
Allah sana sabır ve kolaylık versin kolay bir durum değil yengeme de kesin sakat doğar alalım bebek bezleri çok pahalı zaten hem gençsin yine yaparsın demişti manyak doktor şimdi o çocupu alıp gözüne sokmak lazım 10 yaşında ve okul birincisi bi kızımız var bi sıkıntısı da yok maşallah. Ama olan anneye oluyor doğurana kadar acabalar hiç çıkmıyor akıldan rüyalarına giriyor... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah hayırlı sonuçlar duyarsın canımm...
ınsanın elınde deıl ıste ıster ıstemez kafaya takıyorsun stres oluyorsun...doktorda dıyor bu demek hersey bıttı demek deıl dıyor 8 kısı bole sonuc aldıysak 7 sı saglıklı oldu dıyor.3 lu tarama yaptırıcam eger onda da bole olursa amınıyosentez yapacaklar..
cnm sıgaradanda beter bu koku ya boyahanede yanmıs boya kokuları gelıo zehır gıbı nefes almakta zorlanıyorum bugunde gectı bole eger yarın da degısmezse gelmıcem ıse ya patron tanıdık babamla iş yaptıkları var adam benı tanıyodu o cagırdı ıse kackere cıkıp gıdıcektım gıtmemem ıcın kac kere konustu benmle adamdan bı odayı degıstır dedım bıssuru bahane bugun nası gecıcek bılmıyorum seytan dıo cık gıt gelme bıdaha
Bebek olmak bana;
1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil, sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme, istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR
Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir
varya ben ole pımpırık bır ınsanım kı hıc sevmıyorum bu huyumuu..kotu dusune dusune kendımı bu duruma getırıdm...ben orenk olayım kımse benım gıbı yapmasın ıyı dusunun ıyı olsun hersey tsk ederım sanada..hayırlısı ıle ınsallahh destegınız benım ıcın cok onemlı
ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa
sen sıkma canını canım dularım seninle... Hayırlısı ile geçecek bu sıkıntın....
ben tekstilde calıstım bilirim boya kokusunu sen ne işle mesgulsun doktordan rapor al canım en azında raporlu olursun
kızlar az önce eşim doktorumla telde konuşuyordu ıkılı test kan tahlil sonucumuda sordu tertemiz çıktı şükürler olsun alahıma
cok sevindimcanım ben hala ögrenemedim
cok suprız oldu..sımdı bıraz duruldum ılk ogrendıgımde cok panıktım..nasıl bole tezatlık olabılıyor anlamadım...ınsan ıster ıstemez panık oluyor..allahım beterınden korusun umarım kotu bısı cıkmaz..bende 3 lu tarama yapalım hocam dedım..27 sıne gun verdı konusmak ıcın bakalım dua edın bana
Arkadaşlar hepimizin Kadınlar Günün kutluyorum.
Nette araştırma yaparken Gebelik zehirlenmesi hakkında videolara rastlaım.Bu konuda da bilinçlenmeliyiz.
Gebelik zehirlenmesi nedir? - UZMANTV
kızlar az önce eşim doktorumla telde konuşuyordu ıkılı test kan tahlil sonucumuda sordu tertemiz çıktı şükürler olsun alahıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?