2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah sana sabır ve kolaylık versin kolay bir durum değil yengeme de kesin sakat doğar alalım bebek bezleri çok pahalı zaten hem gençsin yine yaparsın demişti manyak doktor şimdi o çocupu alıp gözüne sokmak lazım 10 yaşında ve okul birincisi bi kızımız var bi sıkıntısı da yok maşallah. Ama olan anneye oluyor doğurana kadar acabalar hiç çıkmıyor akıldan rüyalarına giriyor... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah hayırlı sonuçlar duyarsın canımm...

cnm her dr.yanılma payı vrdr bnce baska dr.da gorun bzm bı tandgmzda test kotu cocuk skat dedıler ama kırkbnkere masllh sapsaglm bı bebktı oyuzden strese sokma kndnı dua et cnm baska dr.da dene

ınsanın elınde deıl ıste ıster ıstemez kafaya takıyorsun stres oluyorsun...doktorda dıyor bu demek hersey bıttı demek deıl dıyor 8 kısı bole sonuc aldıysak 7 sı saglıklı oldu dıyor.3 lu tarama yaptırıcam eger onda da bole olursa amınıyosentez yapacaklar..

canım kesinlikle konus hatta inadına cık odadan calısamıyorum de sen ve bebeğin önemli ne kadar terbiyesiz insanlar var ya kapalı odada sigara içilmez yasak hatta gerekirse şikayet et

cnm sıgaradanda beter bu koku ya boyahanede yanmıs boya kokuları gelıo zehır gıbı nefes almakta zorlanıyorum bugunde gectı bole eger yarın da degısmezse gelmıcem ıse ya patron tanıdık babamla iş yaptıkları var adam benı tanıyodu o cagırdı ıse kackere cıkıp gıdıcektım gıtmemem ıcın kac kere konustu benmle adamdan bı odayı degıstır dedım bıssuru bahane bugun nası gecıcek bılmıyorum seytan dıo cık gıt gelme bıdaha

varya ben ole pımpırık bır ınsanım kı hıc sevmıyorum bu huyumuu..kotu dusune dusune kendımı bu duruma getırıdm...ben orenk olayım kımse benım gıbı yapmasın ıyı dusunun ıyı olsun hersey tsk ederım sanada..hayırlısı ıle ınsallahh destegınız benım ıcın cok onemlı

kesinlikle katılıyorum canım bende bi kaç kişiden duydum onlarada aynı seklde söyledi ama cocuk sapasaglamdı doktorlar hamile kadının psikolojisinden hiç anlamıyor

dualarımız seninle canım

ben tekstilde calıstım bilirim boya kokusunu sen ne işle mesgulsun doktordan rapor al canım en azında raporlu olursun

ne güzel anlatım dilsecim :)))

yoo öyle düşünme pimpirikli olman çok doğal, ki bu hepimizde var acaba nasıl ay şuram acıdı bebeğe bişeymi oldu felan derken hep pipirikleniyoruz, lütfen kafana takıpta stres olma şimdi bebişinde hissediyo huzursuz olmasın ufacıık o annesi, hiç bişey olmaz allahın izniyle içini ferah tuuuut

ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa

Hiç canını sıkma. Sonuçta bu sadece bir ihtimal. Birkaç hafta sonra üçlü test yaptırırsın.
Benim de ikili testim 1/280 çıkmıştı ama sonuç hatalıymış. Bir sonraki hafta başka hastanede tekrar ettirdim. Belki senin de böyle bir yanlışlık olmuştur.

ben tekstilde calıstım bilirim boya kokusunu sen ne işle mesgulsun doktordan rapor al canım en azında raporlu olursun[/QUOTE]

MUHASEBE İŞİ AMA CNM FABRIKANN IMALAT BOLUMUNDE ODAM HERTURLU KOKU BURDA SIMDI EN UFAK BI KOKUYU BILE ALIO INSAN OLE DUSUNYRM RAPOR ALICAM BIKACGN GELMEZSEM BELKI DGSTRRLER ODAYI

ben tekstilde calıstım bilirim boya kokusunu sen ne işle mesgulsun doktordan rapor al canım en azında raporlu olursun

MUHASEBE İŞİ AMA CNM FABRIKANN IMALAT BOLUMUNDE ODAM HERTURLU KOKU BURDA SIMDI EN UFAK BI KOKUYU BILE ALIO INSAN OLE DUSUNYRM RAPOR ALICAM BIKACGN GELMEZSEM BELKI DGSTRRLER ODAYI[/QUOTE]

kan raporlarımda sorun cıkmıs de doktorum rapor verdi belki akıllanırlar hatta direk doktorunla konus fikir edin patronun sorarsa da cat cat söylersin

Spor yapmaya alışık bünye her zaman spora ihtiyaç duyuyo bence.
Bende çocukuluğumdan beri sürekli spor yapıyordum ama son 1,5yıldır sadece yürüyüş yapıyorum. Artık daha fazlasına ihtiyacım var ama vaktim yok. Her gün okul+açık lise+yüksekokul derslerine giriyorum. Sabahtan akşama kadar okuldayım yani. Vaktim olsa kesin spor salonuna yazılırım

kızlar az önce eşim doktorumla telde konuşuyordu ıkılı test kan tahlil sonucumuda sordu tertemiz çıktı şükürler olsun alahıma

sadece ihtimal bu sonuçlar. olumsuz sonuç çıkıp sağlıklı bebekler doğuranları çok görüyoruz. moralini yüksek tutmaya çalış. insan ister istemez etkileniyor elbette. Rabbim korur bebeğini. Allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah. dualarım seninle...

ay hazırlandık bekliyoruz ama eşim henüz gelemedi. Geçmişi okumadım telefondan girdim aksam bakarıminşallah. Kendimize dikkat dim Bebeklere de kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…