Hiç canını sıkma. Sonuçta bu sadece bir ihtimal. Birkaç hafta sonra üçlü test yaptırırsın.
Benim de ikili testim 1/280 çıkmıştı ama sonuç hatalıymış. Bir sonraki hafta başka hastanede tekrar ettirdim. Belki senin de böyle bir yanlışlık olmuştur.
çok sevindim :) maaşallah. darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına
Ben yapmam mevlüt benim yerime annem yapar evinde. Burda yapsam zaten kim gelecek ki?aaa o zaman ben önyargılarımı kırıp ankaranın altını üstüne getiririm bahar gelince.... ben mevlüt bişeyi bakmam bu sefer istemiyorum yapmak falan.... kızımda tanımadıım dünya dolusu yaşlı kadın gelinleri torunları doldu evime bir de demezler mi uyuyo diyorum olsun getir duayı dinlesinler diyor.... ben ordamı emzircem ... odama gidiyorum hepsi arkamdan... nefret etmiştim..... biri annemin iğne oyası mevlüt örtümü ipekten sigara ile yaktı falan... ben tövbe bu sefer yapmayacağım hatta mümkünse bebeğide 2 3 aydan sonra görmeye gelsinler o uykusuzlukla çekemem kimseyi
kızlar moralım cok bozuk..acıl yardımınıza ve destegınıze ıhtıyacım var..drla gorstum sımdı ıkılı testım yuksek cıkmıs rısklı dıyor...1/270 olması gerekırken benım 1/390 cıkmız..napcam ben yaa....
sen hala burda mısın ???
beynımden vurulmusa dondum ne kotuyum anltamam...cok uzgunum cokkk..korkuyorummmmm..bunu soyleyen prof yaa sanmıyorum yanılsın..
emotionsıgara kullanmıyorumm ve 29 yasındayımm..bana dırek lap dıye rısklı amıyosentez yapcaz dedı yaa..nasıl uzgunum anlatamam cok korkuyorumm
sadece ihtimal bu sonuçlar. olumsuz sonuç çıkıp sağlıklı bebekler doğuranları çok görüyoruz. moralini yüksek tutmaya çalış. insan ister istemez etkileniyor elbette. Rabbim korur bebeğini. Allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah. dualarım seninle...
gözün aydın canım.....allah bekleyen herkeze güzel haberler almayı nasip etsin....
aybukem hadi geçmiş olsun :) Sen atlattın darısı bize inşallah benim 4 günün var daha
ayy anchusa yaa ne kotuyum anlatamam sana...sakın omaya calısıyorum ama elınde dıel ınsanın..ılk duydugumda baya bı etkılendım ara ara nobetlerım gelmıyor deıl(beklıyordum heralde ne bılım..aslında hep kotu tarafından bakarım olayların amaa..tamda adamıyım tamda ben yanı 27 sıne randevu verdı konusıcaz bı kadar verıcez ben o gune kadar kendımı yemezsem ıyı allahtan hayırlısı artık umarım gonlume gore verır...
kızlar az önce eşim doktorumla telde konuşuyordu ıkılı test kan tahlil sonucumuda sordu tertemiz çıktı şükürler olsun alahıma
teşekkür ederim inş sende güzel sonuçlar alırsın herkez güzel sonuçlar alır haberlerini verir burda
gozunuz aydın arkadasım...senın adına mutlu oldum
canım teşekkür ederim sende moralini fazla bozma sana sadece şöle bir örnek vereyim arkadaşım aynı senin gibiydi ultrasonda bebiş normal heşeyiyle ama kan tatlili riskli dendi doktor 3lü istedi ii çıktı tahlil sonucu kendinide bebişide üzme
ınsanın elınde deıl ıste ıster ıstemez kafaya takıyorsun stres oluyorsun...doktorda dıyor bu demek hersey bıttı demek deıl dıyor 8 kısı bole sonuc aldıysak 7 sı saglıklı oldu dıyor.3 lu tarama yaptırıcam eger onda da bole olursa amınıyosentez yapacaklar..
canım hemen moralini bozma..için rahat edecekse başka bi doktora göster..3 lü test yapmadan aminosentez yaptırma...inşallah hayırlı haberlerini alırız...benim doktorumda ense kalınlığını ölçtü 2 çıktı normal dedi..kan testi yapmadı bile..bende 3 lü testin zamanını bekliyorum...güzel haberler alırız inşallah..Allaha emanet bebişlerimiz...
Dr. un amniyosentez istedi diye yadırgama. Üçlü pozitif çıksa bile içine kurt düştü bir kere. KEsin emin olmak için direk amniyosentez demiştir. Benim ablam da bana dedi amniyosentezle emin ol diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?