canım geçmiş olsun..hamilelikte kullanılan ağrı kesiciler var..ben çok dayanamayacak gibi olduğumda alıyorum..dişin iltihaplandıysa mecburen antibiyotik lazım ama doktoruna danış eminim onunda daha güvenilir olanını sana verecektir...selam kızlar,
sabahtan beri çok fena baş ağrısı çekiyorum ilaç alsammı sizce acaba ?
birde dişim iltihap yapmış antibiyotik kullanmam gerekiyormuşhiç de istemiyorum umarım bir zararı olmaz.
yarın bebişimizi görmeye gideceğiz, babası ilk defa görücek bakalım öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini ?
benım ense kalınlıgı 2 bıle deıl 1,6 cok guzel dedı..butun kemıgı olusmus o da ıyı dedı...bole olunca ben bu sonucu hıc beklemıyordum..o yuzden sarstı benıı..ınsallah arkadasım saolasın
canım geçmiş olsun..hamilelikte kullanılan ağrı kesiciler var..ben çok dayanamayacak gibi olduğumda alıyorum..dişin iltihaplandıysa mecburen antibiyotik lazım ama doktoruna danış eminim onunda daha güvenilir olanını sana verecektir...
işte bende o yüzden diyorum senin sonuç benimkinin yanında daha iyi duruyo...bende 3 testi bekliyorum sabırsızlıkla...
haklısın ama amniyosentezınde cok rısklerı varmıs..ınsan onada tereddut edıyor allah korusun varya suan cok karmasıgım saglıklı dusunemıyorum...cıdden zor bı durum allahım kımseye gostermesın..ben bu sebeplerden ne cınsıyetını ne ısmını ne kıyafetını ne besıgını hıc bıseyını konusamıyorum anchusa dılım varmıyor...once saglık dıyorumm ne bılım garıp bı duygu benımkı anlatamıyorumm
selam kızlar,
sabahtan beri çok fena baş ağrısı çekiyorum ilaç alsammı sizce acaba ?
birde dişim iltihap yapmış antibiyotik kullanmam gerekiyormuşhiç de istemiyorum umarım bir zararı olmaz.
yarın bebişimizi görmeye gideceğiz, babası ilk defa görücek bakalım öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini ?
Amniyosentez tecrübesiz bir insan yaptığı zaman çok riskli. O durumda en iyi Dr u bulacaksın. İnşallah gerek duymazsın ama yaptıran ve temiz sonuç alan o kadar çok insan var ki... Ben çevremde 3 kişi tanıyorum. Kötü düşünme lütfen... Kk yı karıştırırsan da dünya kadar amniyo sonucu iyi çıkan kadın bulursun....Elbette herşeyin baı sağlık ama eminim senin sağlıklı fakat annesinin yüreğini hoplatmayı seven bir bebişin var.....
ay kızlar şimdi benim oğluşummu olucak ben hala inanmıyorum 12+6 ıkılı testi yaptırdığımda dr iii yani ve kendisi söyledi ben cinsiyetini sormadan ama ben aybükeme kıskardeş istiyodum
bende şimdi aldım 2liyi fax gönderdiler,ama henüz doktoruma ulaşıpta sonucunu konuşamadım,zaten hiç bişey anlaşılmıyo bu kağıttan tamamı ingilizce ama anladığım kadarıyla çoook şükür herşey yolunda risk yok sanırım,doktorla konuşsam rahat edicemde bilmiyorm,
biochem risk +NT(biyokimya sonucu) <1:10000
double test (ikili test ) 1:7709
age risk (yaş riski) 1:894
trisomy 13/13 + NT <1:10000
sonuç böyle negatif çıkmış güzel galibaaa bilen varsa aydınlatabilirmi bu gidişle bugün doktora ulaşamıycamda merak ettim??
kızlaaar yokmu bilen bana yardım eden yaaa( bu arada ense kalınlığıda 1,2 idi
kızlar moralım cok bozuk..acıl yardımınıza ve destegınıze ıhtıyacım var..drla gorstum sımdı ıkılı testım yuksek cıkmıs rısklı dıyor...1/270 olması gerekırken benım 1/390 cıkmız..napcam ben yaa....
canım moralini bozma.benimde bir arkadaşımın yüksek çıkmıştı.ama sağlıklı tatlı bir bebişi oldu sonunda...
gayet güzel sonuçların hayırlı olsun...
ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa
dedım bende hocam yanlıs oolmasın..bızım hastane bu konuda cok ıyı dıyor...3 lu beklıycem bende kendısınede ole soyledım..bana dırek amnıyosentez dedı onu cok yadırgadım..ne kadra olsa ınsan panık oluyor kolay deıl ya..basına gelen bılır..senın ıkıncı testınde normal mıydı pekı
ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa
kızlar malesef bebegim göstermedi cinsiyetini o kadar ugrastık yok. gittim birseyler yedim geldim yine göremedik. haftaya gel dedi doktorum tekrar gidicem haftaya persembe
kızlar malesef bebegim göstermedi cinsiyetini o kadar ugrastık yok. gittim birseyler yedim geldim yine göremedik. haftaya gel dedi doktorum tekrar gidicem haftaya persembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?