2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım geçmiş olsun..hamilelikte kullanılan ağrı kesiciler var..ben çok dayanamayacak gibi olduğumda alıyorum..dişin iltihaplandıysa mecburen antibiyotik lazım ama doktoruna danış eminim onunda daha güvenilir olanını sana verecektir...
benım ense kalınlıgı 2 bıle deıl 1,6 cok guzel dedı..butun kemıgı olusmus o da ıyı dedı...bole olunca ben bu sonucu hıc beklemıyordum..o yuzden sarstı benıı..ınsallah arkadasım saolasın

işte bende o yüzden diyorum senin sonuç benimkinin yanında daha iyi duruyo...bende 3 testi bekliyorum sabırsızlıkla...

hep beraber ıyı oluruz ınsallahh

Amniyosentez tecrübesiz bir insan yaptığı zaman çok riskli. O durumda en iyi Dr u bulacaksın. İnşallah gerek duymazsın ama yaptıran ve temiz sonuç alan o kadar çok insan var ki... Ben çevremde 3 kişi tanıyorum. Kötü düşünme lütfen... Kk yı karıştırırsan da dünya kadar amniyo sonucu iyi çıkan kadın bulursun....Elbette herşeyin baı sağlık ama eminim senin sağlıklı fakat annesinin yüreğini hoplatmayı seven bir bebişin var.....

Ben de dün ölüyordum baş ağrısından, dünya zonkluyordu düpedüz. inat ettim almadım. Bütün hamile bayanlar aktardan çin yağı edinin... Şakaklarınıza sürün, koklayın kesiyor ağrıyı. Ben onunla idare ediyorum

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opmek ıstıyorum sneıııııı cok duygulandırdın benııııııııııııııııııııııı:2:

ay kızlar şimdi benim oğluşummu olucak ben hala inanmıyorum 12+6 ıkılı testi yaptırdığımda dr iii yani ve kendisi söyledi ben cinsiyetini sormadan ama ben aybükeme kıskardeş istiyodum

canım dr sana net bi şekilde erkek mi dedi bana kordondeğilse erkek dedi ben daha ümitlenemiyorum ama resim var belden aşağı 2 çöp bacak arası dolu bende kararsız kaldım bi an önce gitmek istiyorum kesinleşsin benimkinin kafası sağ tarafta idi seninki

kızlaaar yokmu bilen bana yardım eden yaaa( bu arada ense kalınlığıda 1,2 idi

kızlar eşim geldi elinde kocaman bir buket gül. Ay çok sevindim. Yemekte almış evde birşey yoktu dedi.

canım moralini bozma.benimde bir arkadaşımın yüksek çıkmıştı.ama sağlıklı tatlı bir bebişi oldu sonunda...

ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa

bence bir başka doktora da sormalısın.1/250 riskli olan bölge.250 bebekten birinde olma ihtimali yani.seninki daha yüksek çıkmış.bu daha iyi.benimki 1/534 çıktı.doktor gayet iyi dedi.

İkinci testimde 1/2000 falan çıktı sanırım. Ama çok huzursuz olduysan başka bi hastanede yine yaptır. Beni doktorum yönlendirmişti. Erken yapılmış diye.

ense kalınlıgı 1,6 dı guzeldı..burun kemıgını de gordukk..ama testım 1/390 cıkmıs..dr rısklı dıyor cok fenayım yaaa

bence bir başka doktora da sormalısın.1/250 riskli olan bölge.250 bebekten birinde olma ihtimali yani.seninki daha yüksek çıkmış.bu daha iyi.benimki 1/534 çıktı.doktor gayet iyi dedi.
benim 2li testimde istatistiksel risk değeridir.teşhis değildir yazıyor.senin sonucuna göre 390 kadından 1inde risk görülmekteymiş.buna göre o kadar kadından 1'i sen olmama şansın daha yüksek canım.

Bugün benim bebek el ve ayak bileklerini döndürme, başparmağını oynatma gibi hareketleri yapmaya başlamış. Artık oradan bize hareket çekiyo bile olabilir

kızlar malesef bebegim göstermedi cinsiyetini o kadar ugrastık yok. gittim birseyler yedim geldim yine göremedik. haftaya gel dedi doktorum tekrar gidicem haftaya persembe

canım öncelikle karışıklığın ve üzüntünü anlamamız çok zor.aama bende iyi olduguna cok inanıyorum. kendimde yaptırdım yuksek cıksaydı bunun risk degerlendirme tablosu olduğunu unutmayarak başka bir doktora daha gidecektim. sende öyle yap bence ve amniyosentezden de korkma. dahayeni annemin arkadaşının kızı yaptırdı. sonucuda iyi cıktı.

kızlar malesef bebegim göstermedi cinsiyetini o kadar ugrastık yok. gittim birseyler yedim geldim yine göremedik. haftaya gel dedi doktorum tekrar gidicem haftaya persembe

sizde bozmayın bebegin keyfini. benim de eşim öğrenmek istemiyor du. son gittiğimizde de kordonu bacaklarını n arasına almıştı. babasının pek hoşuna gitti.

buarada bende otobusteyim. istanbula gidiyorum. hersey. tamamda yarım saatte bir wc olayını unutmusum. ızdırap....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…