buarada bende otobusteyim. istanbula gidiyorum. hersey. tamamda yarım saatte bir wc olayını unutmusum. ızdırap....
aaa ne gzüel afferim :)kızlar eşim geldi elinde kocaman bir buket gül. Ay çok sevindim. Yemekte almış evde birşey yoktu dedi.
benım bu gıdısle artıcak kızlar dun patronumla konustum odamdakı kokular benı cok etlıyo dıe odamı degstırın dedım guya bugun gelıcektı konuscaktık paryada ıhtıyacım var ama gercekten bu kokular bebegımın gelısımını etkılıyorsa nası calısırımkı burda offf sıkıntı basıyo ya ısyerınde ne yesem cıkıo yada aksam evde cok kotu oluyorum ama haftasonları ıyıym hıc bıseyım yok napıcamı sasırdım ya dam umursamıyo pek((
cok suprız oldu..sımdı bıraz duruldum ılk ogrendıgımde cok panıktım..nasıl bole tezatlık olabılıyor anlamadım...ınsan ıster ıstemez panık oluyor..allahım beterınden korusun umarım kotu bısı cıkmaz..bende 3 lu tarama yapalım hocam dedım..27 sıne gun verdı konusmak ıcın bakalım dua edın bana
sıgara kullanmıyorumm ve 29 yasındayımm..bana dırek lap dıye rısklı amıyosentez yapcaz dedı yaa..nasıl uzgunum anlatamam cok korkuyorumm
kızlar eylül topiğindeyiz ama bazılarımız agustos annesi olucak mesela ben agustos annesi olucam ama burada başladım doğuma gideceğim günde buraya yazıcam doğum hikayemide buraya yazıcam
aaa o zaman ben önyargılarımı kırıp ankaranın altını üstüne getiririm bahar gelince.... ben mevlüt bişeyi bakmam bu sefer istemiyorum yapmak falan.... kızımda tanımadıım dünya dolusu yaşlı kadın gelinleri torunları doldu evime bir de demezler mi uyuyo diyorum olsun getir duayı dinlesinler diyor.... ben ordamı emzircem ... odama gidiyorum hepsi arkamdan... nefret etmiştim..... biri annemin iğne oyası mevlüt örtümü ipekten sigara ile yaktı falan... ben tövbe bu sefer yapmayacağım hatta mümkünse bebeğide 2 3 aydan sonra görmeye gelsinler o uykusuzlukla çekemem kimseyi
Bizim de alacağımız şeyler mevlüt şekeeri süsleri, bebek şekerleri bebek sepetleri kapı süsleri ıvır zıvır... Ben süslerini oradan alıp çikolata ve şekerlerini de iyi bir pastaneden alıp kendim yapıacm öyle şeyleri... Kapı süsüsnü de kendim yapmak istiyorum keçeden. Zaten pelitten bile alsak süslerini eminönünden alıp kendileri dolduruyorlar içlerini...Böyle ıvız zıvırı kaliteli alsan da birsey değişmiyor.
Bir de eminönünde her kaliteden şeyi bulabiliyorsun. Yani 3 liraya da bebek tulumu satılıyor, 50 liraya da...Her bütçeye uygun şey var diye duymuştum.Hatta iyi markalar da satılıyor ve daha makul fiyata...
kızlar malesef bebegim göstermedi cinsiyetini o kadar ugrastık yok. gittim birseyler yedim geldim yine göremedik. haftaya gel dedi doktorum tekrar gidicem haftaya persembe
oh ne güzel. Ana kız keyfinize diyecek yok doğrusu :) Ben de işe gittim, çalıştım, eve gelirken 1 dürüm aldım onu yedim evde. Şimdi de uzanıyorum. Kocam da yok, gayet monoton bir gün oldu. Şöyle haftasonu gelse de bakırköy pazarına gitsem arkadaşımla
arkadaşlar çoğunuz ikili testi yaptırmışsınız .sonuçlarınızda güzel çıkmış hepinize hayırlısı olsun.
ben birşey soracağım.ikili test için doktorum 12+3 te çağırdı ama eşim müsait değil ben 13+2 gibi gitsem bir sorun olurmu?
yoksa çok mu geç kalmış olurum karar veremedim bir danışayım dedim sizlere...
yok canım geç değil 14e kadar zamanı var. Ben de 13+.1 de yaptım.
teşekkür ederim canım içim rahatladı kara kara düşünüyodum valla...
iyi akşamlar kızlar, ya ben çok gerginim. herşeye sinirleniyorum. sizde de varmı böyle bir psikoloji. surat beş karış oturuyrm. eşim benden soğuyacak korkuyrm. uffffffffffffff....:26::26::26:
hayırlı akşamlar kızlar... yattım uyuyamadım bende buraya geleyim dedim :)
benimde sanki bulantılarım azalıyor gibi geliyo bana ay inşallah azalsın da eski halime döneyim :)
netten az önce lolhusa şerbet bardaklarına bakrken bi sürü şey gördüm yok kapı süsü yok sabun yok gecelği u dedim nasıl uğraşacam ben onlarla ama çok istiyorum bebek mevlüdü yapmayı biraz masraflı olacak ama olsun bebişim için değer :)
ankarada nerde bulacam ben bu tarz şeleri suluhan diye duydm ama orasıda çok uzakta yaa ankaranın taa çıkışında oturuyoruz :S ama koydum kafama yapacam bişeler :)
tabi ilk çocuk olunca heves oluyor e gelenleri de Sen ayarlar isen sorun yok. Benim evimde oldu ama kaynanam tüm eşini dostunu çağırmış ve benim tanıdığım kimse yoktu. Arkadaş vs kimseyi çağıramadim. Ve kimse bana yer vermedi sandalye de oturdum. Ve mutfağın falan içine ettiler terbiyesiz saygısız insanlar ya çok özür diliyorum ama çok ilkeldi o yüzden belki arkadaşları çağırırım onlardan habersiz
Canım ya senin açından çok kötü olmuş...
Ben ankaradayım ve ailemden hiç kimse yok yaparsam sadece komşularımı çağrırım yine bi 50 kişi olur annemde yardıa gelir heralde trabzondan bakalım ama çok istiyorum hayırlısıyla bi gelsinde.. sende bu sefer onları karıştırma kendi kafana göre yap yada sadece kuranını okut başkada bişey yapma çok yoracaksalar seni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?