2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar eşim geldi elinde kocaman bir buket gül. Ay çok sevindim. Yemekte almış evde birşey yoktu dedi.
aaa ne gzüel afferim :)

canım koku varsa iyi sayılnmaz
başka çaren yok mu?

yokkk canım ya değerin kötü değilki
panik yapma
amnyonda yaptırma ne erk var yaşın çokdeğil sdigaran

sıgara kullanmıyorumm ve 29 yasındayımm..bana dırek lap dıye rısklı amıyosentez yapcaz dedı yaa..nasıl uzgunum anlatamam cok korkuyorumm

amniyon için erken bence hem başka doktora git filizinki gibi olabilir
3 lü de var daha

kızlar eylül topiğindeyiz ama bazılarımız agustos annesi olucak mesela ben agustos annesi olucam ama burada başladım doğuma gideceğim günde buraya yazıcam doğum hikayemide buraya yazıcam

evet benimde 3 eylül gelişime göre ağustosta olab,lir
eylülün ilk ayları ağustos olabilir
meriçdemir filizyavuz maybade
ben ....

ben yaptırım herhalde okul arkadaşlarımı komşularımı
çağırıım
eylülde okulda olmayacağım hem onları görmüş olurum
eski komşumu çağrırım teyzem anem falan bence zevkli
hem evde kuran okunur nazar çıkar

bende kendim yapmayı düşünüyorum şeker kaliteli olsunda süsüler de o kadr marka takıntısına gerek yokk
onun için ankaraya gidip almayı düşünüyoruum
kapı süsü sepet
tül
ıvır zıvır :) ankara ulusta suluhan da varmış :)
biraz alışverişte ayaprım oralar ucuz

kızlar malesef bebegim göstermedi cinsiyetini o kadar ugrastık yok. gittim birseyler yedim geldim yine göremedik. haftaya gel dedi doktorum tekrar gidicem haftaya persembe

Sanırım cinsiyet ile ilgili en kesin sonuç 20nci hafta ve sonrası.Ben o haftaya yakın gitmeyi düşünüyorum.

Selam kızlarBu akşam zor yemek yedim ve hala bulantım var elma yedim bakalım geçecek mi

sakızim ağzım da oh :) bir güzel gittik eğlendik kızım harika vakit geçirdi. Bebeğe bir şeyler baktım hatta kendimi kaybettim ama kızima birşeyler aldim çıktım hep. Sulu boya aldık bir güzel resim yaptık masasın da üstüne tarih attım ani sandığına girecek o da. Ay kızlar mükemmel şeyler vardı hele emzirme yastığına aşık oldum eşim ne acelesi var dedi ya.

oh ne güzel. Ana kız keyfinize diyecek yok doğrusu :) Ben de işe gittim, çalıştım, eve gelirken 1 dürüm aldım onu yedim evde. Şimdi de uzanıyorum. Kocam da yok, gayet monoton bir gün oldu. Şöyle haftasonu gelse de bakırköy pazarına gitsem arkadaşımla

iyi akşamlar sevgili annişler ,
umarım hepiniz iyisinizdir. konular yine almış başını gitmiş çok takip edemiyorum .birazdan okuyacağım elimden geldiğince.
bu arada herkesin kadınlar günü kutlu olsun.

arkadaşlar çoğunuz ikili testi yaptırmışsınız .sonuçlarınızda güzel çıkmış hepinize hayırlısı olsun.
ben birşey soracağım.ikili test için doktorum 12+3 te çağırdı ama eşim müsait değil ben 13+2 gibi gitsem bir sorun olurmu?
yoksa çok mu geç kalmış olurum karar veremedim bir danışayım dedim sizlere...

bana dedin galiba filizim sağol ya biz süper ikiliydik baba yi hiç beklemez tiyatro oyun alanı alışveriş takılırdik evde kurabiye pasta kek hep beraber yaptık ama 2. Bebek bizim ilişkimizi biraz sarstı yeni yeni topluyorum valla. Oh işten çıkmak durum almak arkadaşlar ile buluşmak ne kadar zevkli olmalı.

kızlar dün çok alışveriş yapasım geldi tabi evden çıkmam hala yasak olduğu için bilgisayarı karıştırıyım dedim.
bebişin cinsiyeti belli olmadığı için ona bişey almakta çekindim bide dışarıda daha güzelleri vardır diye cesaret edemedim.
ama mutlaka bişey almam gerekliydi bir kere düştü aklıma işte :)
bende kendime hamile elbisesi aldım internetten.bugün hemen teslim ettiler.çok mutlu oldum.birazbüyük geldi ama bir iki düzeltmeyle üzerime tam oldu.tavsiye ederim.bulamayan arkadaşlara. gebe ve ebru nun internet sitelerini

yok canım geç değil 14e kadar zamanı var. Ben de 13+.1 de yaptım.

iyi akşamlar kızlar, ya ben çok gerginim. herşeye sinirleniyorum. sizde de varmı böyle bir psikoloji. surat beş karış oturuyrm. eşim benden soğuyacak korkuyrm. uffffffffffffff....:26::26::26:

hayırlı akşamlar kızlar... yattım uyuyamadım bende buraya geleyim dedim :)

benimde sanki bulantılarım azalıyor gibi geliyo bana ay inşallah azalsın da eski halime döneyim :)

netten az önce lolhusa şerbet bardaklarına bakrken bi sürü şey gördüm yok kapı süsü yok sabun yok gecelği u dedim nasıl uğraşacam ben onlarla ama çok istiyorum bebek mevlüdü yapmayı biraz masraflı olacak ama olsun bebişim için değer :)

ankarada nerde bulacam ben bu tarz şeleri suluhan diye duydm ama orasıda çok uzakta yaa ankaranın taa çıkışında oturuyoruz :S ama koydum kafama yapacam bişeler :)

iyi akşamlar kızlar, ya ben çok gerginim. herşeye sinirleniyorum. sizde de varmı böyle bir psikoloji. surat beş karış oturuyrm. eşim benden soğuyacak korkuyrm. uffffffffffffff....:26::26::26:

zaman zaman bizde de oluyor aniden sinirleniyorum ses tonumu kontrol edemiyorum ama karşılıklı anlayışla geçiyor. Biz şu an çok alınganiz canım o yüzden herşey e ani ürki veriyoruz.geçecek bunlar daha lohusa günlerimiz olacak. Ay bebek oynadı kız benim ki gece kuşu valla

tabi ilk çocuk olunca heves oluyor e gelenleri de Sen ayarlar isen sorun yok. Benim evimde oldu ama kaynanam tüm eşini dostunu çağırmış ve benim tanıdığım kimse yoktu. Arkadaş vs kimseyi çağıramadim. Ve kimse bana yer vermedi sandalye de oturdum. Ve mutfağın falan içine ettiler terbiyesiz saygısız insanlar ya çok özür diliyorum ama çok ilkeldi o yüzden belki arkadaşları çağırırım onlardan habersiz

Canım ya senin açından çok kötü olmuş...

Ben ankaradayım ve ailemden hiç kimse yok yaparsam sadece komşularımı çağrırım yine bi 50 kişi olur annemde yardıa gelir heralde trabzondan bakalım ama çok istiyorum hayırlısıyla bi gelsinde.. sende bu sefer onları karıştırma kendi kafana göre yap yada sadece kuranını okut başkada bişey yapma çok yoracaksalar seni ...

valla bende kuran okunsun bebeğim duysun isterim ama hocayi nerden bulacağım ki hem kaynanami çagirsam peşinden dünya insanı çağıracak ve 2 saat değil sabah gelip alsam gidecekler ayıp ama. O yüzden bu sefer istemiyorum ay çok fena ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…