- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
valla bende kuran okunsun bebeğim duysun isterim ama hocayi nerden bulacağım ki hem kaynanami çagirsam peşinden dünya insanı çağıracak ve 2 saat değil sabah gelip alsam gidecekler ayıp ama. O yüzden bu sefer istemiyorum ay çok fena ya.
Kızlar günaydın ben mafoldum
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan afedersiniz bide zor kustum katı şekilde..ikinci kusmamda artık kan geldi hep kusmuğumdan sanırım boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustumİnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi
gunaydın cnm senn daha zamnn var bıraz dha cnm ben 14 haftlgm ben de hala cıkryrm aksam mahvoldm ha cıktı ha cıkıcak dolnydm evde gdım yatym uyursm belkı gecr dedım yatmaya gderkn banyoya zor attm kndımı bugun ılacımı aldım ıns ıı gecer gunumuz
Doktorum bana bulantı ilacıda vermiyo cnm bende 1-2 haftadır başladı bulantılar kusmam olmuyodu böle arada öğürüp safra çıkarıyodum ama dün resmen kustum afedersin..
Kan gelmesi normalmi içimmi zedelendi acaba..Bi ara düşündüm gülmeyinde bebekmi çıkıyo ağzımdan die:):)
çok zor bişimiş yaa ben kendime nazar değdirdim iyiyim iyiyim dedikçe ama yinede güçlü olmaya çalışıyorum.Bebeklerimizin varlığıda böyle belli ediyo aslında kendini..cnm kusrken zorluysn kendını oyuzdn olmustr bnmde senn hftlrda basldı kusmam. kusarken burnum kanıodu bazenaynı şeyı esımde dıodu ben cıkrrken yeter cocuguda agzından cıkarcaksn dıe:)))dr.soldgmde ılac vermedı bana 12.haftmda gttgmde hala devm edodu ben yemekte yıyemydm snra verdı ılac sımdı ılacı alınca ıyı oluyrm
Doktorum bana bulantı ilacıda vermiyo cnm bende 1-2 haftadır başladı bulantılar kusmam olmuyodu böle arada öğürüp safra çıkarıyodum ama dün resmen kustum afedersin..
Kan gelmesi normalmi içimmi zedelendi acaba..Bi ara düşündüm gülmeyinde bebekmi çıkıyo ağzımdan die:):)
günaydın kızlarrr
caok uykusuzum gece hıc uyuyamdm yatkta dondum durdum yaa(sbhta 6,30 da uyandım yatamadım ya kayınvalıdemler gelıcekmıs aksam bnde sbh evı topladım bıraz haftasonu hepberaberz tabı ben yemek falan yapamıcam napcam onuda bılmyrm esıme dedım yemk yapmyrm nolck dıe bılıylr durumu merk etme dedı.dun benım oda degıstrmem konusunda patronla mudurle tartıstım bu gıdısle cıkıcam ısten galıba odayı dgstrylar bu sefrde gecıcem oda dakı herkes sıgara ıcıyo cıldırıcam valla yaaa
cnm doktorumun cep numarası yok yarın hastanedeymiş ama bademciklerim şiş şuanda sanırım o tahriş oldu die düşünüyorum..Günaydın hamişler :)
Canım korkma bende 15 haftalığım, hep öğürürdüm bi de böyle su gibi kusardım ama dört gün önce afedersin baya baya çıkardım ama ben çok yemiştim bebek kabullenmedi heralde hepsini çıkardım. Doktorun telefon numarası yok mu sende bi ara sor böyle böyle kustum diye? Korkulacak bir şey yoktur bence bir dahaki doktora gidişin ne zaman? Benim annemde 9 ay boyunca istifra etmiş benimde şu iki gündür fena değilim sadece acıkınca midem çk bulanıyo bir de halsizlik var. Halsizlik kan değerlerimin düşüklüğünde oluyormuş onun içinde elevit kullanıyorum. Çok geçmiş olsun...
senınde gozun aydın canım ahh anne gbısı yokGünaydın hamişler :)
Canm bende öyleyim gece yattım uyuyamadım bende netten bebek mevlüdü için bişeyler araştırdım rüyamda onları vurdum kaldırdım sabahda 4te uyandım 6 ya kadar durdum. sonra yattım çok acıktım uyuyamadım yeni kalktım. canım ya iş konusunda Allah yardımcın olsun ne diyiim bebeğin sağlığı çok önemli bu aralar yormamay üzmemeye bak kendini. Yemek konusundada sıkma kendiini sonuçta keyfinden yapmamazlık etmiyosun ya benimde geçen misaifirm vardı zorla çorbayla pilav yaptım dışarda kızarmış tavuk aldık oldu bitti
Benimde yarın annemle babm geliyor memleketten evimi bişeler götürüyo perdelerim kapkaraartık bugün baya işim var perdeleri de annem sen yıkama asılma dedi ben yaparım gelince artık ona kaldılar birazcıkda havalar ısınsın is lekesi daha olmasın diyorum bu temizlik yicek beni bi günn :111::111::111:
çok zor bişimiş yaa ben kendime nazar değdirdim iyiyim iyiyim dedikçe ama yinede güçlü olmaya çalışıyorum.Bebeklerimizin varlığıda böyle belli ediyo aslında kendini..
Akşam çok ağladım bide insan duygusal oluyo ağlaması geliyor..Eşime sarılıp sarılıp ağladım.Annelik çok zor hayatım diyor oda.Annemi aradım yine ağladım:)
Anneme benzemem umarım ben 45 kilolara düştüm 9 ay çektim dio Allah korusun yaa
senınde gozun aydın canım ahh anne gbısı yok( allh yardmcm olsn dıyrm ıs konusunda kredı odyrz bıde ıssız kalmam kotu olucak.kayınvalıdem yapr yemek o konuda allhtn ıyı kayınvldem var kendı annm gbı elndn gelnı yapr ama ınsan cekınıo yınede yanlıs anlslr dıe
cnm doktorumun cep numarası yok yarın hastanedeymiş ama bademciklerim şiş şuanda sanırım o tahriş oldu die düşünüyorum..
12 haftada çağırdı cnm ense kalınlığı için..
kalp atışlarını bile dinletmedi bana daha yaaa zararlıymış güya :)neyse beklicez artık napalım biraz geç dinletiyor benim doktorum napalım vardır bi bildiği...
halsizliğim bendede çok var ölüyorum yatsam uyusam bide işyerindeyim düşün halimielevit bende sabahları alıyorum ama etkisi olmuyo sanırım..Bi yandanda diyorum bebeğim sağlıklı belirtileri bunlar die..
Ne güzel bak kayınvalidende Allah razı olsun anne gibiymiş benim kayınvalidemde öyle çok iyidir Allah razı olsun. Anladım canım Allah kolaylık versin işine borçlarınıza eda nasip etsin... Daha farklı bi iş bulamaz mısın nezih bir ortamda gerçi bu devir de iş bulmak da zor...
BULSAMDA HAMILYIM DIE PEK YANASMAZ KIMSE.HYRLISI ARTIK ALLHTN
Ne güzel bak kayınvalidende Allah razı olsun anne gibiymiş benim kayınvalidemde öyle çok iyidir Allah razı olsun. Anladım canım Allah kolaylık versin işine borçlarınıza eda nasip etsin... Daha farklı bi iş bulamaz mısın nezih bir ortamda gerçi bu devir de iş bulmak da zor...
BULSAMDA HAMILYIM DIE PEK YANASMAZ KIMSE.HYRLISI ARTIK ALLHTN
kıyamam sana ya senin işinde zor gerçekten ikilemde kalmışlık içinde( allah yardımcın olsun inşallah hayırlısını çıkarsın karşına arkadaşım
kıyamam sana ya senin işinde zor gerçekten ikilemde kalmışlık içinde( allah yardımcın olsun inşallah hayırlısını çıkarsın karşına arkadaşım
AMIN CNM AMIN NOLUR DUA EDN HYRLI BI IS BULUYM YADA ODAM DGTRLSN INNKI COK DARALDIM ARTIK(
günaydın eylül anneleri hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun bugun ve 1 hafta evdeyim dinlenirim bol bol
Sana günaydın canım oh ne güzel dinlen bebişinşe :) Sanada hayırlı cumalar...
Aminn inşallah hayırlı olacak tüm dualar kabul olsun inşaALLAH :)
Benim bi sepet işim var ya bi popomu kaldırıp gidebilsem hızlı gonzales gibi herşeyi yapacamda kalkamıyorum pof yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?