2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bütün annelere günaydın umarım herkes çok iyidir dün giremedim foruma ama neler konuşulmuş baktım.dün doktora gidecektim gidemedim bügün gidecem ikili test için

benim de bi sepet işim var ah bi kalkabilsem basından

ne güzel sizler mevlüt yapcaksınız ben yapamıcam sanırım annem türkiyede olsa yaptırırdım ama oda buraya gelcek mevlütümüz olmayacak

Canım sende türkiyeye geldiğin bi zaman en müsait kimin eviyse orda yaparsın ne olacak ben memlekette değilim ve ankarad aakrabam yok ama yinede yapacam konu komşu gelir yine kalabalık olurum 50 kişiyi bulur. Bi de memlekete gidince bi Kuran okturum akrabaarım gelir yeeter işte :) Çok istiyorum ben ama bakalım ailem ne der eşim ne der daha fikirlerini almadım ama yüksek olasılıkla yaparım :))

canım ben daha önce yazmıştım demekki kaçırmışsın ben den defalarca kan geldi ağzımda kan tadı geziyordum tüm gün.... doktorum öğürürken zorladığımı ve kılcak damaralara zarar verdiğimi söyledi... bende 6 7 kez oldu canım... saonra boğazda şimiş gibi acı yutkunurken falan.... ve sana şöyle sölyeyebilirim ben kızımda 9 ay kustum tam tam tamnına 9 ay.... 7 kilo vermiştim.... bunda da geçen tam geçti dedm ama gene devam edio sanırım bu da 9 ay sürecek.....

sana da çok üzülüyorum canım benim ya şu iş konusunda bir yanda ev kredisi bir yanda sağlık zor iş valla... allah en kısa sürede yardımcın olsun bir çare bulursun inşalah... ya da o ibiş patronun akıllanır vicdana gelir uyku problemi bende var 2 3 de uyuyorum gece 2 kere su ve tuvalete kalkıyorum sabahta 6.30 da uykum kaçıo kalkıyorum sonra uyursam bir saat belki uyumazsam zombi gibiyişm tüm gün ağzım yırtılıo....
ohhhh annen gelsin hasret giderin.... senin işini olaylaştırır... ama anne işten önce senin moral depolamanı sağlar enerji verir sana :)

günaydın eylül anneleri hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun bugun ve 1 hafta evdeyim dinlenirim bol bol
senin cuman mübarek olsun canım.... tüm dualarımız kabul olsun.... ohhhhhhhhhh dinlen bol bol.... ya ben dün rezene aldım çok severim içsem birşey olmaz dimi yaaa çünkü emzirirken bile verilen bir çay....

benim bildiğim mevlüdü erkeğin annesi yaptırır... yani adet öyleymiş... hatta görümcemin kaynanası bahsetmemiş bile o yapmadı....

Hoşgeldin canım.. Ben doktora sormuştum bir bardaktan fazla içme demişti..

off cnm yaa sende hiç kendini 1 gün bile iyi hissetmedinmİ??
inşallah devam etmez cnm bunlarr çok kötü bişimiş bendede yeni yeni başladı bide çok halszim kolumu kaldırmaya hiç dermanım yok

Hoşgeldin canım.. Ben doktora sormuştum bir bardaktan fazla içme demişti..

yok ya zaten içeceğim en fazla bir bardak... ya ben hiç bir şey içmiyorum... tek içtiğim sıvı su... arada meyve suyu içiyorum taze sıktığım.... ama şöyle sıcak sıcak birşey geçse boğazımdan ya

biz türkiyeye gittiğimizde bebiş nerdeyse yasına girmiş olcak 40 mevlüdü olmayacak burda da kimseyi tanımıoz komsu var ama ne anlar bebek mevlüdünden

rezene ben dogumdan sonra düşünüyorum

Bende artık kahvaltıları bir bardak suyla yapıyorum hep su içiyorum tek misafirlikte önce açık çay sonra sıcak su :) Gel ıhlamur ikram ediyim sana :))

off cnm yaa sende hiç kendini 1 gün bile iyi hissetmedinmİ??
inşallah devam etmez cnm bunlarr çok kötü bişimiş bendede yeni yeni başladı bide çok halszim kolumu kaldırmaya hiç dermanım yok

aha 2 gün önce havalara uçuyordum. enerjim çoktu falan ama dün geri kustum ve bulantı çektim akşam hep....

canım doktorunla görüş mide bulantısı için ilaç verir bende etkisini göstermişti ama dils3 göstermedi bi denersin kusmak cok kötü bende yasadım birazcık sabretmen gerek

geliyorum vallaaaa....

Yakın olaydık getiridim bile ama sen bi uçtasın ben bi uçtayım :)

Kızlar ya nasıl okadar iş yapacam ya gözümde büyüüyor ütü odam çamaşır dolu onları ütüleyip katlamam lazım pof ya neyse accıcık dha durayım da giderim sora :)

o accıkları ben bilirim bi bakmısım aksam olmus

o accıkları ben bilirim bi bakmısım aksam olmus

Sorma kuzum aha saat oldu 10 en azından evi süpürüp sildiydim Aman banane ya yapmıcam gelen annemle babam bişe olmaz yarında süpürüp silebilirm 3 gibi gelecekler buldum çözümü bugün çamaşaırları ütülerim akşamada yemeklerimi hazır ederim yarında siler süpürürm biittii yaşasınn

benim hiç bulantım olmadı acaba bu vakitten sonra olur mu sen tecrübelisin canım bilirsin

tatlım bu bilinecek birşey değil vücudun bebeğe gösterdiği bir tepki oluyormuş kiminde geçici bir süre oluyor kiminde hiçbirşey olmuyor kimindede 9 ay sürüyor.... inşallah olmaz seninde.... gerçi şimdiye kadar olmamış...

ya önemli olan evin dağınık olmasın ama süpürme silme olmasada olur sonuçta iki kişisiniz ev niz ne kadar pis olabilir... benimm evimde bir de afacan var temizlik yapmadığım zaman ev rezalet oluo hem dağınık hemde pissssssssss

günaydın herkese
2 aydır gün içinde sürekli bulantı kusmam vardı akşamları mide yanması ....
2 haftadır gündüzleri iyiyim bulantım oluyo ama işten eve gidince kusmalarım başlıyo.. bir gün kusuyor bir gün kusmuyorum birkaç gündürde...
önümüzdeki haftaya kalmıcak inşallah hiç bişeyler.. 13 hafta bitecek çünkü hafta 14 haftaya gircem..
sizler nasıl oldunuz..
herkeze hayırlı cumalar

sana da çok üzülüyorum canım benim ya şu iş konusunda bir yanda ev kredisi bir yanda sağlık zor iş valla... allah en kısa sürede yardımcın olsun bir çare bulursun inşalah... ya da o ibiş patronun akıllanır vicdana gelir uyku problemi bende var 2 3 de uyuyorum gece 2 kere su ve tuvalete kalkıyorum sabahta 6.30 da uykum kaçıo kalkıyorum sonra uyursam bir saat belki uyumazsam zombi gibiyişm tüm gün ağzım yırtılıo....

BUGUN BNDE COK UYKUSUZUM KEYFIM HIC YOK.MUDURUMLE KONUSTUK SIMDI ONNDA KUCUK BI KZI VAR HALIMDEN EN IYI O ANLIO BENM ZATEN BI KACGUN GELME DINLEN DEDI O ARADA ODANI DEGISTIRMYE CALISCAZ DEDI AMA BAKALIM ARTIK.HAYIRLSI EN AZINDAN DINLERIM ZATEN HAFTASONU MISAFRMDE VARDI EVDE OLURUM YA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…