benim de bi sepet işim var ah bi kalkabilsem basından
ne güzel sizler mevlüt yapcaksınız ben yapamıcam sanırım annem türkiyede olsa yaptırırdım ama oda buraya gelcek mevlütümüz olmayacak
canım ben daha önce yazmıştım demekki kaçırmışsın ben den defalarca kan geldi ağzımda kan tadı geziyordum tüm gün.... doktorum öğürürken zorladığımı ve kılcak damaralara zarar verdiğimi söyledi... bende 6 7 kez oldu canım... saonra boğazda şimiş gibi acı yutkunurken falan.... ve sana şöyle sölyeyebilirim ben kızımda 9 ay kustum tam tam tamnına 9 ay.... 7 kilo vermiştim.... bunda da geçen tam geçti dedm ama gene devam edio sanırım bu da 9 ay sürecek.....Kızlar günaydın ben mafoldum
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan afedersiniz bide zor kustum katı şekilde..ikinci kusmamda artık kan geldi hep kusmuğumdan sanırım boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustumİnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi
sana da çok üzülüyorum canım benim ya şu iş konusunda bir yanda ev kredisi bir yanda sağlık zor iş valla... allah en kısa sürede yardımcın olsun bir çare bulursun inşalah... ya da o ibiş patronun akıllanır vicdana gelirgünaydın kızlarrr
caok uykusuzum gece hıc uyuyamdm yatkta dondum durdum yaa(sbhta 6,30 da uyandım yatamadım ya kayınvalıdemler gelıcekmıs aksam bnde sbh evı topladım bıraz haftasonu hepberaberz tabı ben yemek falan yapamıcam napcam onuda bılmyrm esıme dedım yemk yapmyrm nolck dıe bılıylr durumu merk etme dedı.dun benım oda degıstrmem konusunda patronla mudurle tartıstım bu gıdısle cıkıcam ısten galıba odayı dgstrylar bu sefrde gecıcem oda dakı herkes sıgara ıcıyo cıldırıcam valla yaaa
ohhhh annen gelsin hasret giderin.... senin işini olaylaştırır... ama anne işten önce senin moral depolamanı sağlar enerji verir sana :)Günaydın hamişler :)
Canım korkma bende 15 haftalığım, hep öğürürdüm bi de böyle su gibi kusardım ama dört gün önce afedersin baya baya çıkardım ama ben çok yemiştim bebek kabullenmedi heralde hepsini çıkardım. Doktorun telefon numarası yok mu sende bi ara sor böyle böyle kustum diye? Korkulacak bir şey yoktur bence bir dahaki doktora gidişin ne zaman? Benim annemde 9 ay boyunca istifra etmiş benimde şu iki gündür fena değilim sadece acıkınca midem çk bulanıyo bir de halsizlik var. Halsizlik kan değerlerimin düşüklüğünde oluyormuş onun içinde elevit kullanıyorum. Çok geçmiş olsun...
Canm bende öyleyim gece yattım uyuyamadım bende netten bebek mevlüdü için bişeyler araştırdım rüyamda onları vurdum kaldırdım sabahda 4te uyandım 6 ya kadar durdum. sonra yattım çok acıktım uyuyamadım yeni kalktım. canım ya iş konusunda Allah yardımcın olsun ne diyiim bebeğin sağlığı çok önemli bu aralar yormamay üzmemeye bak kendini. Yemek konusundada sıkma kendiini sonuçta keyfinden yapmamazlık etmiyosun ya benimde geçen misaifirm vardı zorla çorbayla pilav yaptım dışarda kızarmış tavuk aldık oldu bitti
Benimde yarın annemle babm geliyor memleketten evimi bişeler götürüyo perdelerim kapkaraartık bugün baya işim var perdeleri de annem sen yıkama asılma dedi ben yaparım gelince artık ona kaldılar birazcıkda havalar ısınsın is lekesi daha olmasın diyorum bu temizlik yicek beni bi günn :111::111::111:
senin cuman mübarek olsun canım.... tüm dualarımız kabul olsun.... ohhhhhhhhhh dinlen bol bol.... ya ben dün rezene aldım çok severim içsem birşey olmaz dimi yaaa çünkü emzirirken bile verilen bir çay....günaydın eylül anneleri hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun bugun ve 1 hafta evdeyim dinlenirim bol bol
Canım sende türkiyeye geldiğin bi zaman en müsait kimin eviyse orda yaparsın ne olacak ben memlekette değilim ve ankarad aakrabam yok ama yinede yapacam konu komşu gelir yine kalabalık olurum 50 kişiyi bulur. Bi de memlekete gidince bi Kuran okturum akrabaarım gelir yeeter işte :) Çok istiyorum ben ama bakalım ailem ne der eşim ne der daha fikirlerini almadım ama yüksek olasılıkla yaparım :))
canım ben daha önce yazmıştım demekki kaçırmışsın ben den defalarca kan geldi ağzımda kan tadı geziyordum tüm gün.... doktorum öğürürken zorladığımı ve kılcak damaralara zarar verdiğimi söyledi... bende 6 7 kez oldu canım... saonra boğazda şimiş gibi acı yutkunurken falan.... ve sana şöyle sölyeyebilirim ben kızımda 9 ay kustum tam tam tamnına 9 ay.... 7 kilo vermiştim.... bunda da geçen tam geçti dedm ama gene devam edio sanırım bu da 9 ay sürecek.....
sana da çok üzülüyorum canım benim ya şu iş konusunda bir yanda ev kredisi bir yanda sağlık zor iş valla... allah en kısa sürede yardımcın olsun bir çare bulursun inşalah... ya da o ibiş patronun akıllanır vicdana geliruyku problemi bende var 2 3 de uyuyorum gece 2 kere su ve tuvalete kalkıyorum sabahta 6.30 da uykum kaçıo kalkıyorum sonra uyursam bir saat belki uyumazsam zombi gibiyişm tüm gün ağzım yırtılıo....
ohhhh annen gelsin hasret giderin.... senin işini olaylaştırır... ama anne işten önce senin moral depolamanı sağlar enerji verir sana :)
senin cuman mübarek olsun canım.... tüm dualarımız kabul olsun.... ohhhhhhhhhh dinlen bol bol.... ya ben dün rezene aldım çok severim içsem birşey olmaz dimi yaaa çünkü emzirirken bile verilen bir çay....
off cnm yaa sende hiç kendini 1 gün bile iyi hissetmedinmİ??canım ben daha önce yazmıştım demekki kaçırmışsın ben den defalarca kan geldi ağzımda kan tadı geziyordum tüm gün.... doktorum öğürürken zorladığımı ve kılcak damaralara zarar verdiğimi söyledi... bende 6 7 kez oldu canım... saonra boğazda şimiş gibi acı yutkunurken falan.... ve sana şöyle sölyeyebilirim ben kızımda 9 ay kustum tam tam tamnına 9 ay.... 7 kilo vermiştim.... bunda da geçen tam geçti dedm ama gene devam edio sanırım bu da 9 ay sürecek.......
Hoşgeldin canım.. Ben doktora sormuştum bir bardaktan fazla içme demişti..
Canım sende türkiyeye geldiğin bi zaman en müsait kimin eviyse orda yaparsın ne olacak ben memlekette değilim ve ankarad aakrabam yok ama yinede yapacam konu komşu gelir yine kalabalık olurum 50 kişiyi bulur. Bi de memlekete gidince bi Kuran okturum akrabaarım gelir yeeter işte :) Çok istiyorum ben ama bakalım ailem ne der eşim ne der daha fikirlerini almadım ama yüksek olasılıkla yaparım :))
canım ben daha önce yazmıştım demekki kaçırmışsın ben den defalarca kan geldi ağzımda kan tadı geziyordum tüm gün.... doktorum öğürürken zorladığımı ve kılcak damaralara zarar verdiğimi söyledi... bende 6 7 kez oldu canım... saonra boğazda şimiş gibi acı yutkunurken falan.... ve sana şöyle sölyeyebilirim ben kızımda 9 ay kustum tam tam tamnına 9 ay.... 7 kilo vermiştim.... bunda da geçen tam geçti dedm ama gene devam edio sanırım bu da 9 ay sürecek.....
sana da çok üzülüyorum canım benim ya şu iş konusunda bir yanda ev kredisi bir yanda sağlık zor iş valla... allah en kısa sürede yardımcın olsun bir çare bulursun inşalah... ya da o ibiş patronun akıllanır vicdana geliruyku problemi bende var 2 3 de uyuyorum gece 2 kere su ve tuvalete kalkıyorum sabahta 6.30 da uykum kaçıo kalkıyorum sonra uyursam bir saat belki uyumazsam zombi gibiyişm tüm gün ağzım yırtılıo....
ohhhh annen gelsin hasret giderin.... senin işini olaylaştırır... ama anne işten önce senin moral depolamanı sağlar enerji verir sana :)
senin cuman mübarek olsun canım.... tüm dualarımız kabul olsun.... ohhhhhhhhhh dinlen bol bol.... ya ben dün rezene aldım çok severim içsem birşey olmaz dimi yaaa çünkü emzirirken bile verilen bir çay....
yok ya zaten içeceğim en fazla bir bardak... ya ben hiç bir şey içmiyorum... tek içtiğim sıvı su... arada meyve suyu içiyorum taze sıktığım.... ama şöyle sıcak sıcak birşey geçse boğazımdan ya
off cnm yaa sende hiç kendini 1 gün bile iyi hissetmedinmİ??
inşallah devam etmez cnm bunlarr çok kötü bişimiş bendede yeni yeni başladı bide çok halszim kolumu kaldırmaya hiç dermanım yok
Bende artık kahvaltıları bir bardak suyla yapıyorum hep su içiyorum tek misafirlikte önce açık çay sonra sıcak su :) Gel ıhlamur ikram ediyim sana :))
geliyorum vallaaaa....
aha 2 gün önce havalara uçuyordum. enerjim çoktu falan ama dün geri kustum ve bulantı çektim akşam hep....
Yakın olaydık getiridim bile ama sen bi uçtasın ben bi uçtayım :)
Kızlar ya nasıl okadar iş yapacam ya gözümde büyüüyor ütü odam çamaşır dolu onları ütüleyip katlamam lazım pof yaneyse accıcık dha durayım da giderim sora :)
o accıkları ben bilirim bi bakmısım aksam olmus
benim hiç bulantım olmadı acaba bu vakitten sonra olur mu sen tecrübelisin canım bilirsin
Sorma kuzum aha saat oldu 10 en azından evi süpürüp sildiydimAman banane ya yapmıcam gelen annemle babam bişe olmaz yarında süpürüp silebilirm 3 gibi gelecekler buldum çözümü bugün çamaşaırları ütülerim akşamada yemeklerimi hazır ederim yarında siler süpürürm biittii yaşasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?