- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
ya önemli olan evin dağınık olmasın ama süpürme silme olmasada olur sonuçta iki kişisiniz ev niz ne kadar pis olabilir... benimm evimde bir de afacan var temizlik yapmadığım zaman ev rezalet oluo hem dağınık hemde pissssssssss
Sorma kuzum aha saat oldu 10 en azından evi süpürüp sildiydimAman banane ya yapmıcam gelen annemle babam bişe olmaz yarında süpürüp silebilirm 3 gibi gelecekler buldum çözümü bugün çamaşaırları ütülerim akşamada yemeklerimi hazır ederim yarında siler süpürürm biittii yaşasınn
günaydın herkese
2 aydır gün içinde sürekli bulantı kusmam vardı akşamları mide yanması ....
2 haftadır gündüzleri iyiyim bulantım oluyo ama işten eve gidince kusmalarım başlıyo.. bir gün kusuyor bir gün kusmuyorum birkaç gündürde...
önümüzdeki haftaya kalmıcak inşallah hiç bişeyler.. 13 hafta bitecek çünkü hafta 14 haftaya gircem..
sizler nasıl oldunuz..
herkeze hayırlı cumalar
canım doktorunla görüş mide bulantısı için ilaç verir bende etkisini göstermişti ama dils3 göstermedi bi denersin kusmak cok kötü bende yasadım birazcık sabretmen gerek
benim ütü yokda evi silip süpürmem gerekyormadan yaparsın yavas yavas 10 dkka calıs 20 dakka otur
yok ya zaten içeceğim en fazla bir bardak... ya ben hiç bir şey içmiyorum... tek içtiğim sıvı su... arada meyve suyu içiyorum taze sıktığım.... ama şöyle sıcak sıcak birşey geçse boğazımdan ya
cnm doktor hastanedeymiş doktorum ilaç vermiyo istmeiştim
az önce kızlar ilaç adı verdi sipariş ettim duramassam içicem
vallahi benimde ev kredim olmasa çıkıcam işten
Ah bu kredı bnde olmsydı calsmzdm sımdı mecbur bebk oldktn snrada calıscm allhtan annm bakıcakta bebıse aklım kalmıcak pek
Canım biz de ev yaptırdık kredi borcu ödüyoruz ben de çalışmak zorundayım Allah kolaylığını verir inşallah,iyi ki annelerimiz var...
bu arada kızlar benimde saçlarım çok dökülmeye başladı?
sizlerde durum nasıl
kızlar eşim geldi elinde kocaman bir buket gül. Ay çok sevindim. Yemekte almış evde birşey yoktu dedi.
canım biz de ev yaptırdık kredi borcu ödüyoruz ben de çalışmak zorundayım allah kolaylığını verir inşallah,iyi ki annelerimiz var...
annem annem güzel annem... inşallah gelecek bu hafta sonu ya da önemüzdeki hafta...
Benim saçlarım hamilelikten önce de çok dökülüyordu hala da dökülüyor,bazı bünyelerde hormonlardan dolayı saçlar gürleşip parlaklaşıyormuş ama ben de öyle birşey henüz olmadı.
Allah uzun ömürler versin onlara,bol bol hasret gider anneciğinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?