2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım ya uzun zamandır detaylı temzlik yapmadım hep böyle kaba temizlik yaptım geçtim şimdi ev bana çok pis geliyor ve saçım çok dökülüyor bi de evde canlı çiçek çok eşim her gevce onları kurcaladığı için toprak oluyor oturduğumuz oda bi kalksam neler yapacam da işte halsizlik var burda olmak daha cazip geliyor. Ay bebişim geldii mi kendimi düşünemiyorum ama çokta takmamaya çalışıyorum hastalık boyutua ilerlemeyeyim diye...

benim ütü yokda evi silip süpürmem gerek yormadan yaparsın yavas yavas 10 dkka calıs 20 dakka otur

günaydın canım yavaş yavaş benimde gecikiyor iki güdür iyiyim sadece acıkınca gur gur çk bulanıyo midem heralde geçecek diye düşünüyorum bende Alalh şifa versin hepimize.. Sağol canım sana da hayırlı cumalar...

canım doktorunla görüş mide bulantısı için ilaç verir bende etkisini göstermişti ama dils3 göstermedi bi denersin kusmak cok kötü bende yasadım birazcık sabretmen gerek

cnm doktor hastanede yokmuş.ilaç vermiyo istmeiştim
az önce kızlar ilaç adı verdi sipariş ettim duramassam içicem

vallahi benimde ev kredim olmasa çıkıcam işten

Son düzenleme:
benim ütü yokda evi silip süpürmem gerek yormadan yaparsın yavas yavas 10 dkka calıs 20 dakka otur

Yok kuzum ben o türlerden hiç bi zaman olmadı ben bi başladım oturmadan hepicuğni yapmam lazım yoks kurt düşüyo bi tarafıma em oturunca kalkamam daha o yüzden az daha durayım da başlıcam bişeycikler yapmaya :) Akşamda pastamla böreğimi yaparım koyarım buzluğa yarın sabah erkende yemeciklerimi yaparım sonra sil süpür yeter vakit Allahın izniyle :)

bu arada kızlar benimde saçlarım çok dökülmeye başladı?
sizlerde durum nasıl

tek b salep iç sıcak benim midem onu çıkarmıyo yanlız suyla yap.. birde türk kahvesi bulantıyada iyi geliyo içmeside çok güzel oluyo dene bence

cnm doktor hastanedeymiş doktorum ilaç vermiyo istmeiştim
az önce kızlar ilaç adı verdi sipariş ettim duramassam içicem

vallahi benimde ev kredim olmasa çıkıcam işten

anladım canım bian önce gecer de sen de rahat edersin

Ah bu kredı bnde olmsydı calsmzdm sımdı mecbur bebk oldktn snrada calıscm allhtan annm bakıcakta bebıse aklım kalmıcak pek

Günaydın sevimli anne adaylarıı
Şuan işteyim benim de akşama yemeğe misafirim var ve hiç birşey hazırlayamadım ((

sahlep aldım ya dün içeceğim inşallah bir kere eşim yapmıştı ve bayıldım o kadar ii gelmştiki şekerli şekerli sütlü içerim ben sulu hayatımda ağzıma koymam...

Ah bu kredı bnde olmsydı calsmzdm sımdı mecbur bebk oldktn snrada calıscm allhtan annm bakıcakta bebıse aklım kalmıcak pek

Canım biz de ev yaptırdık kredi borcu ödüyoruz ben de çalışmak zorundayım Allah kolaylığını verir inşallah,iyi ki annelerimiz var...

ay kızlar yaaa cinsiyet belli olsa da alışveriş yapsam dün çok güzel şeyler v ardı....

Canım biz de ev yaptırdık kredi borcu ödüyoruz ben de çalışmak zorundayım Allah kolaylığını verir inşallah,iyi ki annelerimiz var...

annem annem güzel annem... inşallah gelecek bu hafta sonu ya da önemüzdeki hafta...

bu arada kızlar benimde saçlarım çok dökülmeye başladı?
sizlerde durum nasıl

Benim saçlarım hamilelikten önce de çok dökülüyordu hala da dökülüyor,bazı bünyelerde hormonlardan dolayı saçlar gürleşip parlaklaşıyormuş ama ben de öyle birşey henüz olmadı.

Benim saçlarım hamilelikten önce de çok dökülüyordu hala da dökülüyor,bazı bünyelerde hormonlardan dolayı saçlar gürleşip parlaklaşıyormuş ama ben de öyle birşey henüz olmadı.

benim saçlarım gürleşti çok yaaa ve pas pas parlıyor ama dökülmee oluyor ara ara normal yani o kadarıda... ama asıl saç dökülmesi demir eksikliğinde dökülür doğumdan sonra çok iyi bakmalısınız

Allah uzun ömürler versin onlara,bol bol hasret gider anneciğinle.

o gelsin ben ona sarılayım kokusunu alayım şöyleeeeeeee göğsüne yatayım saçımla oynasın öpsün beni canım kızım desin.... valla evin işini ben yaparım o derece yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…