ay kızlar yaaa cinsiyet belli olsa da alışveriş yapsam dün çok güzel şeyler v ardı....
bak canım hersey yolunda simdi. Biz kendimizi çok sıkıntıya sokuyoruz. çook mutlu olun insallah.
hayırlı akşamlar kızlar... Yattım uyuyamadım bende buraya geleyim dedim :)
benimde sanki bulantılarım azalıyor gibi geliyo bana ay inşallah azalsın da eski halime döneyim :)
netten az önce lolhusa şerbet bardaklarına bakrken bi sürü şey gördüm yok kapı süsü yok sabun yok gecelği u dedim nasıl uğraşacam ben onlarla ama çok istiyorum bebek mevlüdü yapmayı biraz masraflı olacak ama olsun bebişim için değer :)
ankarada nerde bulacam ben bu tarz şeleri suluhan diye duydm ama orasıda çok uzakta yaa ankaranın taa çıkışında oturuyoruz :s ama koydum kafama yapacam bişeler :)
ben haftaya p*tesi özel dr gitcem bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyiz.. benim iki testimde risk iyi çıktıda pappa değeri 2.75 çıktı seviyesi yüksekmiş inşallah bir sıkıntı çıkmaz herhalde ense kalınlığınıda ölçer dr.. kızm olursa biaz hazırlığım olur birinci kızımdan kalan bir poşet kayfet var.. ama yelekleri ve kıyafetlerin çoğunu dağıttım.. yine alırım eksikleri ama erkek olursa biraz fazla olur alışverişimiz.. gerçi iç çamşır ve bazı kıyafetleri pembe giyer oda ne olaca kki .. dimi tek sağlıklı sıhhatlı hayırlı bir evlat olsunda..
kızlar bişey soracam belki saçma olabilir ama ne yapayım aklıma takıldı ben hiç kusmadım bu nedenle belirgin bir göbişim vardı yani hamile olduğum anlaşılıyordu ama bugün bakıyorum göbiş yok karnım düz çok iyi kahvaltıda yaptım çıkması lazımdı ama yok niye acaba bebeği iyidir değil mi biraz telaşlandım
ankarada oturanlar bir gün haberleşip toplanıp gidelim bari :) hem birbirimize yardımcı olur hem de toptan alırız hahaha. Bende bebek sekerlemeri ve süslerinden cok istiyorum. Zamanı gelince yavas yavas hepsi alınacak sanırım
ankarada oturanlar bir gün haberleşip toplanıp gidelim bari :) hem birbirimize yardımcı olur hem de toptan alırız hahaha. Bende bebek sekerlemeri ve süslerinden cok istiyorum. Zamanı gelince yavas yavas hepsi alınacak sanırım
günaydın kızlarrr
caok uykusuzum gece hıc uyuyamdm yatkta dondum durdum yaa(sbhta 6,30 da uyandım yatamadım ya kayınvalıdemler gelıcekmıs aksam bnde sbh evı topladım bıraz haftasonu hepberaberz tabı ben yemek falan yapamıcam napcam onuda bılmyrm esıme dedım yemk yapmyrm nolck dıe bılıylr durumu merk etme dedı.dun benım oda degıstrmem konusunda patronla mudurle tartıstım bu gıdısle cıkıcam ısten galıba odayı dgstrylar bu sefrde gecıcem oda dakı herkes sıgara ıcıyo cıldırıcam valla yaaa
Benim saçlarım hamilelikten önce de çok dökülüyordu hala da dökülüyor,bazı bünyelerde hormonlardan dolayı saçlar gürleşip parlaklaşıyormuş ama ben de öyle birşey henüz olmadı.
inşaallah toparlanoırız canım sen nerde oturuyosun ? Eryamanda mıydın elvankentte mydin
Canım ilk haftalarda çok gaz oluyor o da şişkinlik yapıyor.Gaz azaldığı için göbeğin inmiş olabilir.
Kızlar ya dün doktora gittim ya en son 12 haftada gitmiştim daha 2 hafta olmuştu. Bebegi gördüğümde inanamadım omurilik oluşmuş. Yüzü tam bir iskelet halini almış ne kadar tuhaf oldum. Büyüyorlar yavrucuklar. Bu arada doktora 2.5 kilo aldıgımı söyledim. Doktor fazla dedi. Dikkat et kilo almamaya çalıs 5 kilo daha yeter dedi. Nasıl yaparım bilmiyorum valla aslında dikkatte ediyorum ama napimm. Tabi cinsiyetini göstermedi haftaya tekrar gidicem :))))
canım sende türkiyeye geldiğin bi zaman en müsait kimin eviyse orda yaparsın ne olacak ben memlekette değilim ve ankarad aakrabam yok ama yinede yapacam konu komşu gelir yine kalabalık olurum 50 kişiyi bulur. Bi de memlekete gidince bi kuran okturum akrabaarım gelir yeeter işte :) çok istiyorum ben ama bakalım ailem ne der eşim ne der daha fikirlerini almadım ama yüksek olasılıkla yaparım :))
Şekerler ben gidiyorum bu kadar yeter hem bebişime zararlı bu kadar pc başında durmak hadi hepiniz öpüldünüzgörüşürüz.... İşlerimi bitireyim gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?