2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay kızlar yaaa cinsiyet belli olsa da alışveriş yapsam dün çok güzel şeyler v ardı....

Evet yaaa ablamlar alışveriş yapmak için deli gibi heyecanla cinsiyetini bekliyorlar ama daha randevuma 2 hafta var.Benim ailemde 1 erkek torun olacak mayıs ayında benim kızım olmasını çok istiyorlar,eşimin ailesinde de 1 kız torun var onlar da erkek olmasını çok istiyorlar.Bakalım hangi taraf daha çok sevinecek...

bak canım hersey yolunda simdi. Biz kendimizi çok sıkıntıya sokuyoruz. çook mutlu olun insallah.

ay evet aminnn :) kaynanam araya girmese hiç sorun yok ama onun etkielri evde fırtına etkisi yapıyor.... dur tahtaya vurayım da nazar değmesin

Benim saçlarım çok dökülüyor diye kestirdim kısa olmalarına rağmen yine dökülüyorlar

ben haftaya p*tesi özel dr gitcem bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyiz.. benim iki testimde risk iyi çıktıda pappa değeri 2.75 çıktı seviyesi yüksekmiş inşallah bir sıkıntı çıkmaz herhalde ense kalınlığınıda ölçer dr.. kızm olursa biaz hazırlığım olur birinci kızımdan kalan bir poşet kayfet var.. ama yelekleri ve kıyafetlerin çoğunu dağıttım.. yine alırım eksikleri ama erkek olursa biraz fazla olur alışverişimiz.. gerçi iç çamşır ve bazı kıyafetleri pembe giyer oda ne olaca kki .. dimi tek sağlıklı sıhhatlı hayırlı bir evlat olsunda..

ankarada oturanlar bir gün haberleşip toplanıp gidelim bari :) hem birbirimize yardımcı olur hem de toptan alırız hahaha. Bende bebek sekerlemeri ve süslerinden cok istiyorum. Zamanı gelince yavas yavas hepsi alınacak sanırım

kızlar bişey soracam belki saçma olabilir ama ne yapayım aklıma takıldı ben hiç kusmadım bu nedenle belirgin bir göbişim vardı yani hamile olduğum anlaşılıyordu ama bugün bakıyorum göbiş yok karnım düz çok iyi kahvaltıda yaptım çıkması lazımdı ama yok niye acaba bebeği iyidir değil mi biraz telaşlandım

senin 1 poşetmi var ben abartmışım o zaman benim 3 poşet bir hurç bir yorgan çantası olurya onun içi dolusu var.... ve belki 5 6 poşette verdim.... ama gene de eksik var mesela güzel yelek yok bir tane mi ne var.... e yeni bi iki tulumda alırım hastane çıkışı... ama erkek olursa mavi bişiler almak lazım çocuk pembe ile büyüyemez....

Canım ilk haftalarda çok gaz oluyor o da şişkinlik yapıyor.Gaz azaldığı için göbeğin inmiş olabilir.

İnşaallah toparlanoırız canım sen nerde oturuyosun ? eryamanda mıydın elvankentte mydin

böyle bir aktivite olacağı zaman beni bir haberdar etmeyin valla küserim size hıhhh mesela ben bilmeyenlerdenim valla gelirim....

canım senin bu oda isi valla hep aklımda kalmıs dün bir arkadasım çalısan sağlığı ile ilgili bir seminere katılmış. Iş veren çalışanının sağlığını bozan bir konuda ceza bile alıp seni bir daha da sen istemedikten sonra işten çıkaramıyorlarmış. Ama tabi haklarımızı bilmiyoruz. Bilsek de nereye şikayet edecegimizi bilmiyoruz. Allah yardımcın olsun ihtiyacında var

Benim saçlarım hamilelikten önce de çok dökülüyordu hala da dökülüyor,bazı bünyelerde hormonlardan dolayı saçlar gürleşip parlaklaşıyormuş ama ben de öyle birşey henüz olmadı.

benimde dökülüyordu ama bu ara iyice arttı...
zaten emzirirken çok dökülmeye başlıcak gene çocuk bizi tanıyınca döküşmeye başlıyomuş:)

bendede sıfır göbek var kızlarr :)

Kızlar ya dün doktora gittim ya en son 12 haftada gitmiştim daha 2 hafta olmuştu. Bebegi gördüğümde inanamadım omurilik oluşmuş. Yüzü tam bir iskelet halini almış ne kadar tuhaf oldum. Büyüyorlar yavrucuklar. Bu arada doktora 2.5 kilo aldıgımı söyledim. Doktor fazla dedi. Dikkat et kilo almamaya çalıs 5 kilo daha yeter dedi. Nasıl yaparım bilmiyorum valla aslında dikkatte ediyorum ama napimm. Tabi cinsiyetini göstermedi haftaya tekrar gidicem :))))

Gunaydin kizlar nasilsiniz.bulantisi olanlara allah yardim etsin.hayirli cumalar.ayy ne kadar ankarali var topiktte:)

büyüyorlar tabi annesi ya :)

Şekerler ben gidiyorum bu kadar yeter hem bebişime zararlı bu kadar pc başında durmak hadi hepiniz öpüldünüz görüşürüz.... İşlerimi bitireyim gelirim :)

bende evimde olsun istiyorum daha hiç kuran okutamadım. Bir de balıkesire gittigimde annemde okutmak istiyorum. Eşimin tarafında bebek mevlüdü yokmus. E yapacak ta bisey yok :)

Şekerler ben gidiyorum bu kadar yeter hem bebişime zararlı bu kadar pc başında durmak hadi hepiniz öpüldünüz görüşürüz.... İşlerimi bitireyim gelirim :)

tamam canım hadi kolay gelsin sana.... ben de çıkıyorum kızlar ya ben de çamaşır atacağım makineye falan.... bir de yemek ne yapacağım on a bir karar vereyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…