2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde dökülüyordu ama bu ara iyice arttı...
zaten emzirirken çok dökülmeye başlıcak gene çocuk bizi tanıyınca döküşmeye başlıyomuş:)

bendede sıfır göbek var kızlarr :)

benim saçlar öncede dökülüyordu şimdi de dökülüyor birde yüzümdesivilceler çıkmaya başladı kendimi çok çirkin hissediyorum kız bebekler annelerinin güzelliğini alırmış acaba benim bebiş kız mı

biz türkiyeye gittiğimizde bebiş nerdeyse yasına girmiş olcak 40 mevlüdü olmayacak burda da kimseyi tanımıoz komsu var ama ne anlar bebek mevlüdünden

rezene ben dogumdan sonra düşünüyorum

bizim memlekette 6 ay kınası yaparlar bebege. Cok güzel kına kıyafetleri olur. Sen yeter ki yaptırmak iste 40ı olması önemli degil ki

bilmiyorum ki nasıl olcak birine kuran okutsam bebek duymayacak kafam karısık :26:

Canim sen nisanda gelince al 20 tane seker burdan orda komsularinla okut yinede icinde kalmaz hem.hangi sehirdesin sen orda.kuzenlerim gelir sana:)kizlar kuran okumayi bilenler bol bol meryem suresini okusun bebege faydaliymis.birde sesli okuyun bebek dinlesin.bebeginize hatim bile yapabilirsiniz 9 ay boyunca kizima yapmistim okumustum hergun.

aynen cnm bılmyrz bılsekte herkes kendı kafsına gore bı kural koyuyo oda ısı nolck bılmyrm ama bıkacgun ızın verdıler ozmn ıcınde oda ısını halldcez dedıler pek umudum yok hyrlısı artık rabbm hyrlı bı iş cıkarr ıns karsıma.:109::109:

oda olabilir aslında tesekkürler ben bonndayım canım meryem suresini bende duydum ama arapca okuma bilmiyorum benim aklıma sey geldi nette hoca okusun ben elimi koyayım oda dinler peki bebekler nezaman duymaya baslıyor

Ben sımdıden okuyrm kızlar kuran hz.yusuf suresını okursak yusuf gusellgnı alırms hz.ibrahım suresını okursak huyu ıyı olurmıs ıns.bende fırsat buldukca okuyrm.rbbm kabul eder ıns.

Canım konu açılmışken bebeğin maneviyatı ve ruh güzelliği için Kuran çok iyi geliyor.

Güzel yüzlü olması için Yusuf ve Meryem süreleri

Güzel ahlaklı olması için İbrahim ve İnsan süreleri

Ateşli hastalık olmaması için al-i İmran süreleri
ve doğuma kadar 71 kere Enbiya süresi okumak çok faydalı benim bildiklerim ve hatim yapmak en güzeli..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/245226-bebek-saglikli-bi-hamilleik-icin-dualar.html bu linkte daha ayrıntılı anlatmış arkadaş..

oda olabilir aslında tesekkürler ben bonndayım canım meryem suresini bende duydum ama arapca okuma bilmiyorum benim aklıma sey geldi nette hoca okusun ben elimi koyayım oda dinler peki bebekler nezaman duymaya baslıyor

Tabi cok guzel hafizlar var okuyan ac sesini dinlet huzur veriyor.sumeyye eddeb cok dinlemistim bende kucukbir kizdi.hareketlerini hissetmey baslayinca dinlersin.birde bir fon muzigi vardi telefonumda karnima yaklastirirdim dinlerdim ilgintir kizim dogduktan sonra o muzigi actigimda tepki veriyorfu bariz taniyordu sanirim:)

Canım ana rahmine düştükten sonra seni hissediyor bebiş.Bebek kıpırdayınca hissedince LA İlahe İllallah demek çok faydalı bilgilerinize...

Okumayı bilmeyen arkadaş varsa evde bilgisayardan açıpta dinletebilir...

keske evde olsam hatımde yaprım ama calısınca ınsann elı cekılıo herseydn haftasonu okuyrm bazen esıme normal dualr okuttyrm:)elını karnına koy babası duysun dualrmızı dıorum

Aklıma gelmişken kızlar bebişiniz için kendiniz için yatarken 3 Fatiha 3 İhlas 3 Felak 3 Nas avuçlarını açıp okuyup teker teker üfleyin sonra kendi vücudunuzu sıvazlayın bebeği okşayın Şifa olur inşaAllah...

Zaman bulamayan arkadaşlar da bol bol salavat çekip fatiha sürelerini okuyabilirler :)

Allah kabul etsin İnşaAALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…