benimde dökülüyordu ama bu ara iyice arttı...
zaten emzirirken çok dökülmeye başlıcak gene çocuk bizi tanıyınca döküşmeye başlıyomuş:)
bendede sıfır göbek var kızlarr :)
benim bildiğim mevlüdü erkeğin annesi yaptırır... Yani adet öyleymiş... Hatta görümcemin kaynanası bahsetmemiş bile o yapmadı....
Gunaydin kizlar nasilsiniz.bulantisi olanlara allah yardim etsin.hayirli cumalar.ayy ne kadar ankarali var topiktte:)
biz türkiyeye gittiğimizde bebiş nerdeyse yasına girmiş olcak 40 mevlüdü olmayacak burda da kimseyi tanımıoz komsu var ama ne anlar bebek mevlüdünden
rezene ben dogumdan sonra düşünüyorum
bizim memlekette 6 ay kınası yaparlar bebege. Cok güzel kına kıyafetleri olur. Sen yeter ki yaptırmak iste 40ı olması önemli degil ki
ay evet aminnn :) kaynanam araya girmese hiç sorun yok ama onun etkielri evde fırtına etkisi yapıyor.... Dur tahtaya vurayım da nazar değmesin
Sende mi ankaradasın canım* Ben Ankaralı değilim canım Trabzonluyum :)
benim de eltim var malesef çomak sokmaya çalışan biz de eşimle gülüp geçiyoruz
Yok canim ben istanbuldayim.hemseri sayiliriz:)
bilmiyorum ki nasıl olcak birine kuran okutsam bebek duymayacak kafam karısık :26:
canım senin bu oda isi valla hep aklımda kalmıs dün bir arkadasım çalısan sağlığı ile ilgili bir seminere katılmış. ış veren çalışanının sağlığını bozan bir konuda ceza bile alıp seni bir daha da sen istemedikten sonra işten çıkaramıyorlarmış. Ama tabi haklarımızı bilmiyoruz. Bilsek de nereye şikayet edecegimizi bilmiyoruz. Allah yardımcın olsun ihtiyacında var
valla gülmek geçmek gerek canım. Hayat kısa
Canim sen nisanda gelince al 20 tane seker burdan orda komsularinla okut yinede icinde kalmaz hem.hangi sehirdesin sen orda.kuzenlerim gelir sana:)kizlar kuran okumayi bilenler bol bol meryem suresini okusun bebege faydaliymis.birde sesli okuyun bebek dinlesin.bebeginize hatim bile yapabilirsiniz 9 ay boyunca kizima yapmistim okumustum hergun.
Ben sımdıden okuyrm kızlar kuran hz.yusuf suresını okursak yusuf gusellgnı alırms hz.ibrahım suresını okursak huyu ıyı olurmıs ıns.bende fırsat buldukca okuyrm.rbbm kabul eder ıns.
Canim sen nisanda gelince al 20 tane seker burdan orda komsularinla okut yinede icinde kalmaz hem.hangi sehirdesin sen orda.kuzenlerim gelir sana:)kizlar kuran okumayi bilenler bol bol meryem suresini okusun bebege faydaliymis.birde sesli okuyun bebek dinlesin.bebeginize hatim bile yapabilirsiniz 9 ay boyunca kizima yapmistim okumustum hergun.
oda olabilir aslında tesekkürler ben bonndayım canım meryem suresini bende duydum ama arapca okuma bilmiyorum benim aklıma sey geldi nette hoca okusun ben elimi koyayım oda dinler peki bebekler nezaman duymaya baslıyor
oda olabilir aslında tesekkürler ben bonndayım canım meryem suresini bende duydum ama arapca okuma bilmiyorum benim aklıma sey geldi nette hoca okusun ben elimi koyayım oda dinler peki bebekler nezaman duymaya baslıyor
canım konu açılmışken bebeğin maneviyatı ve ruh güzelliği için kuran çok iyi geliyor.
Güzel yüzlü olması için yusuf ve meryem süreleri
güzel ahlaklı olması için ibrahim ve insan süreleri
ateşli hastalık olmaması için al-i imran süreleri
ve doğuma kadar 71 kere enbiya süresi okumak çok faydalı benim bildiklerim ve hatim yapmak en güzeli..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/245226-bebek-saglikli-bi-hamilleik-icin-dualar.html bu linkte daha ayrıntılı anlatmış arkadaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?