2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hamilelegin huzurlu gecmeside cok onemli kizimda cok huzurlu rahat gecirdim esim gercekten cok yardimciydi hep destek oldu uzulmedim kizimda cok sakin huzurlu bir bebekti halada oyle saayilir aaradakileri saymazsak:)

Ben sımdıden okuyrm kızlar kuran hz.yusuf suresını okursak yusuf gusellgnı alırms hz.ibrahım suresını okursak huyu ıyı olurmıs ıns.bende fırsat buldukca okuyrm.rbbm kabul eder ıns.

iii bari okuyalım evde okurken faydalansın bebiş

ben hep felak nas fatiha ihlas okurum diğerlerini söylediğiniz iyi oldu okurum ben. Ben de hep alsam uyumadan önce yarım saat kadar dua ederim şükrederim. Isim konusu konuştuk dün eşim ile Sen bul ben içinden seçerim dedi :) allahtan istedim bir göz allah verdi iki göz :)

Hamilelegin huzurlu gecmeside cok onemli kizimda cok huzurlu rahat gecirdim esim gercekten cok yardimciydi hep destek oldu uzulmedim kizimda cok sakin huzurlu bir bebekti halada oyle saayilir aaradakileri saymazsak:)

mrb arkadaşım ben bu konuda sana katılmıyorum ben o kadar sıkıntılı huzursuz ve mutsuz bir hamilelik geçirdimki zamanında anlatamam ama çok şükür bu kadar olaya karşın oğlum bi o kadar sakin huzurlu ve hiç yaramaz bi çocuk olmadı.
belkide bu benim şanssızlığımın şansıydı oğlummmm

biz türkiyeye gittiğimizde bebiş nerdeyse yasına girmiş olcak 40 mevlüdü olmayacak burda da kimseyi tanımıoz komsu var ama ne anlar bebek mevlüdünden

rezene ben dogumdan sonra düşünüyorum

benim de bi sepet işim var ah bi kalkabilsem basından

ne güzel sizler mevlüt yapcaksınız ben yapamıcam sanırım annem türkiyede olsa yaptırırdım ama oda buraya gelcek mevlütümüz olmayacak

Çok istiyorsan senin adına annen yapar. Valla ben de yapmayacağım istanbulda. Annem olduğu şehirde yapmak isterse alır bebeği giderim orda yaparız. Ne yol yordam bilirim ne de çağırabileceğim 3-5 insan var burada....

Merhaba hanımlar cumanız mübarek olsun Allah hayırla bebeklerimize kavuştursun inş. Dün bebeğimin kontrolüne gittik doktor tertemiz görünüyor dedi içim rahatladı merak ediyordum. Çalışan bayan olmak zor valla hiç kuran falan okuyamıyorum zaman yetmiyor birazda gafillikten.

annem doguma yakın yanıma gelcek canım gelmese yaptırırım da 40 günlük bebekle gidebilirmiyim bilmiyorum almanyadan türkiyeye

seninde cuman mübarek olsun bende bugün doktora gittim ikilitest yaptırdık hayırlısı inşallah Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah

bitti işiim :) geldimmm :) ıspanak yapacağım gene :) ay bu ara ne çok yiyoruz ıspanak :) koydum suya ara ara gider değiştiririm... ay geçen gün karnıbahar çorbası yaptım eşim sevmedi bende yemedim kızım yedi sadece bir daha yapmayacağım ya 2 3 çiçeğiyle kızıma göre yapacağım uff onca emek boşa gitti

mevlüt tecrübesi olan arkadaşlar yemek ne veriyorsunuz gelenlere.... benim kaynanam yapmıştı mevlüdü benim evimde veee kurban kesmiştik kızım için ve et kavurmuşlardı pilav yapılmıştı salata ve ayran.... ya bana çok hitap etmiyor.... kendim birşey yapsam bir iki eşe dosta maksat kuran ama ben ne yemek vereceğim yol yordam bilmiyorum ki... belki anne annemi çağırırım ama o da hasta ya

............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

cok severdim karnıbaharı ama artık midem almıyor afiyet olsun

Kuzum tavuklu pilav ayran tatlı 1.seçenek,
2.seçenek su böreği, sarma, poğaça, ve aklına gelebeilecek pasta börk çörek türleri ayran
3.seçenek poğaça ve meyve suyu (en kestirmesi bu :) )

Allah o günleri gösterirse ben sarma pilav tavuk tatlı ayran düşünüyorum o zamana kadar fikrim değişmezse. Önce konuklara lohusa şerbeti ve çikolata sonra yemek en son giderkende cücük hediyeler yapcam onlar aklımdakiler bunlar bakalım o zaman kadar nelere uğrar :)

seninde cuman mübarek olsun bende bugün doktora gittim ikilitest yaptırdık hayırlısı inşallah Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah

Dün bnde yaptırdım doğum hastanesinde ta 11 gün sonra çıkıcakmış sonuç özel hastaneye gittik doktor istemedi bakalım 11 günü beklicez

masllh ıspnk yyblysn cnm ben ısyrnde yapmıstı ascılar bıkere yedım tıksındım yıyemyrm dha oysakı annm yaptgnda nekdr severk yerdım(

masllh ıspnk yyblysn cnm ben ısyrnde yapmıstı ascılar bıkere yedım tıksındım yıyemyrm dha oysakı annm yaptgnda nekdr severk yerdım(

yok ya valla ben herşeyi yiyorum tiksinme durumları geçti kusmadım daha hiç ıspanak.....hem yoğurtla yiyorum...gerçi öyle vitamin kalmıyor ama....

primanın sitesinde isim sözlüğü var bakayım dedim ay başım ağrıdı gözlerim bölerdi bakmıyorum isim falan offf ya eşimde pası bana attı....

Dilse kizimda once gelenlere gul suyu lokum ikram ettim sonra okuma oldu bebegi hoca hanim eline aldi en son okudu sonra tavuklu. Ev baklavasi gul boregi ikram ettik.en sonda bebek icin hazirladigim sekerleri dagittik cok kalbalikjti yoksa lohusa serbetide ikram edebilirdik ama 70 kisiye zor olurdu:)ama sen mesela pogaca sarma borek de yapabilirsin hangisi kolayina gelirse.

Son düzenleme:
yok ya valla ben herşeyi yiyorum tiksinme durumları geçti kusmadım daha hiç ıspanak.....hem yoğurtla yiyorum...gerçi öyle vitamin kalmıyor ama....

OLSUN CNM ALLH BOL BOL İŞTAH VERSINSENN GUSEL TARFLRN VARMIS CNM YA BEN AKSAMA MAYALI POĞACA YAPMAYI DUSUNUYRM VARMI OLE TARIFIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…