Ben sımdıden okuyrm kızlar kuran hz.yusuf suresını okursak yusuf gusellgnı alırms hz.ibrahım suresını okursak huyu ıyı olurmıs ıns.bende fırsat buldukca okuyrm.rbbm kabul eder ıns.
Canım konu açılmışken bebeğin maneviyatı ve ruh güzelliği için Kuran çok iyi geliyor.
Güzel yüzlü olması için Yusuf ve Meryem süreleri
Güzel ahlaklı olması için İbrahim ve İnsan süreleri
Ateşli hastalık olmaması için al-i İmran süreleri
ve doğuma kadar 71 kere Enbiya süresi okumak çok faydalı benim bildiklerim ve hatim yapmak en güzeli..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/245226-bebek-saglikli-bi-hamilleik-icin-dualar.html bu linkte daha ayrıntılı anlatmış arkadaş..
Canım ana rahmine düştükten sonra seni hissediyor bebiş.Bebek kıpırdayınca hissedince LA İlahe İllallah demek çok faydalı bilgilerinize...
Okumayı bilmeyen arkadaş varsa evde bilgisayardan açıpta dinletebilir...
Tabi cok guzel hafizlar var okuyan ac sesini dinlet huzur veriyor.sumeyye eddeb cok dinlemistim bende kucukbir kizdi.hareketlerini hissetmey baslayinca dinlersin.birde bir fon muzigi vardi telefonumda karnima yaklastirirdim dinlerdim ilgintir kizim dogduktan sonra o muzigi actigimda tepki veriyorfu bariz taniyordu sanirim:)
Hamilelegin huzurlu gecmeside cok onemli kizimda cok huzurlu rahat gecirdim esim gercekten cok yardimciydi hep destek oldu uzulmedim kizimda cok sakin huzurlu bir bebekti halada oyle saayilir aaradakileri saymazsak:)
biz türkiyeye gittiğimizde bebiş nerdeyse yasına girmiş olcak 40 mevlüdü olmayacak burda da kimseyi tanımıoz komsu var ama ne anlar bebek mevlüdünden
rezene ben dogumdan sonra düşünüyorum
benim de bi sepet işim var ah bi kalkabilsem basından
ne güzel sizler mevlüt yapcaksınız ben yapamıcam sanırım annem türkiyede olsa yaptırırdım ama oda buraya gelcek mevlütümüz olmayacak
Çok istiyorsan senin adına annen yapar. Valla ben de yapmayacağım istanbulda. Annem olduğu şehirde yapmak isterse alır bebeği giderim orda yaparız. Ne yol yordam bilirim ne de çağırabileceğim 3-5 insan var burada....
Merhaba hanımlar cumanız mübarek olsun Allah hayırla bebeklerimize kavuştursun inş. Dün bebeğimin kontrolüne gittik doktor tertemiz görünüyor dedi içim rahatladı merak ediyordum. Çalışan bayan olmak zor valla hiç kuran falan okuyamıyorum zaman yetmiyor birazda gafillikten.
bitti işiim :) geldimmm :) ıspanak yapacağım gene :) ay bu ara ne çok yiyoruz ıspanak :) koydum suya ara ara gider değiştiririm... ay geçen gün karnıbahar çorbası yaptım eşim sevmedi bende yemedim kızım yedi sadece bir daha yapmayacağım ya 2 3 çiçeğiyle kızıma göre yapacağım uff onca emek boşa gitti
bitti işiim :) geldimmm :) ıspanak yapacağım gene :) ay bu ara ne çok yiyoruz ıspanak :) koydum suya ara ara gider değiştiririm... ay geçen gün karnıbahar çorbası yaptım eşim sevmedi bende yemedim kızım yedi sadece bir daha yapmayacağım ya 2 3 çiçeğiyle kızıma göre yapacağım uff onca emek boşa gitti
mevlüt tecrübesi olan arkadaşlar yemek ne veriyorsunuz gelenlere.... benim kaynanam yapmıştı mevlüdü benim evimde veee kurban kesmiştik kızım için ve et kavurmuşlardı pilav yapılmıştı salata ve ayran.... ya bana çok hitap etmiyor.... kendim birşey yapsam bir iki eşe dosta maksat kuran ama ben ne yemek vereceğim yol yordam bilmiyorum ki... belki anne annemi çağırırım ama o da hasta ya
seninde cuman mübarek olsun bende bugün doktora gittim ikilitest yaptırdık hayırlısı inşallah Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah
bitti işiim :) geldimmm :) ıspanak yapacağım gene :) ay bu ara ne çok yiyoruz ıspanak :) koydum suya ara ara gider değiştiririm... Ay geçen gün karnıbahar çorbası yaptım eşim sevmedi bende yemedim kızım yedi sadece bir daha yapmayacağım ya 2 3 çiçeğiyle kızıma göre yapacağım uff onca emek boşa gitti
masllh ıspnk yyblysn cnm ben ısyrnde yapmıstı ascılar bıkere yedım tıksındım yıyemyrm dha oysakı annm yaptgnda nekdr severk yerdım(
yok ya valla ben herşeyi yiyorum tiksinme durumları geçti kusmadım daha hiç ıspanak.....hem yoğurtla yiyorum...gerçi öyle vitamin kalmıyor ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?