2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

primanın sitesinde isim sözlüğü var bakayım dedim ay başım ağrıdı gözlerim bölerdi Bakmıyorum isim falan offf ya eşimde pası bana attı....

eşim ılk zmnlr dha bebk yokken ısım konustgmzda erkek olursa beraat kız olursa ebrar dıe anlşmştık sımdıde yok o ısımlerı koymuckmıs degstrmıs fıkrını ole dıo

Dini ritueller uygulama tercih meselesi benim icin onemliydi.dogduktan sonra mesela kizimda anne sutunden once zemzem ve hurma suruldu agzina sunnet diye ezan okundu kulagina sonra emzirdim.

Son düzenleme:
eşim ılk zmnlr dha bebk yokken ısım konustgmzda erkek olursa beraat kız olursa ebrar dıe anlşmştık sımdıde yok o ısımlerı koymuckmıs degstrmıs fıkrını ole dıo

bizde kıza ben erkege eşim koycakdı şimdiden kendi isimleri ile hitap ediyor

OLSUN CNM ALLH BOL BOL İŞTAH VERSINSENN GUSEL TARFLRN VARMIS CNM YA BEN AKSAMA MAYALI POĞACA YAPMAYI DUSUNUYRM VARMI OLE TARIFIN

ben çok mayalı tarif bilmem ezberimde yani.... defterden bakarım... mayasız istersen bir tane vereyim bayılırsın...

Dini ritueller uygulama tercih meselesi benim icin onemliydi.dogduktan sonra mesela kizimda anne sutunden once zemzem ve hurma suruldu agzina sunnet diye ezan okundu kulagina sonra emzirdim.

Bizdede öle canım.. Doğumdan önce ve sonra annede birer tane hurma yiyor şahsen ben öyle yapacam Allah nasip ederse:) Anne sütünde önce hurma ile zemzem faydalı oluyor. İsimde kulağa ezanla okunur bizde. Allah hayırlı eylesin yavrucuklarımızı ..

isim olayı başıma kaldı kendiside gidiyor aha az kaldı 1 aydan az kaldı... tek başıma isim bulacağım doğumda da olmayacak ya.... püf bak ağlayacağım şimdi.... ecrin sağol canım valla bakacağım artık zaten çok kişi çağırmam bu seferde benim akrabalarım gelsin

Kizlar ya herkes soyledimi ailelere hamis oldugunu ben daha kayinvalidem ve eltilerime soylemedim,esimin ailesinden kimse bilmiyor cinsiyetini ogrenip soyleyelim tam surpriz olsun dedim ama dayanamiyorum:)23 de randevum ins gosterirde soyleriz:)gerci kayinvalidem gecen haamilemisin ruyamda gordum oglun olmustu dedi:)bende yok dusunmuyoruz daha dedim:)

neden söylemiyorsun ki ya... bayağı ollmuş :)

ne güzel canım sende istediğin ismi koyarsın işte bizde yardım ederiz sana

biz ilk doktor kontrolünden sonra söyledik

bende ılk kontrlumde soledık hatta esım konsrken anne sıze gusel habrmz var dynce hemen soledı torunmu gelıo dıe ruyasnda gormus erkek torunu olmus ona bakıomus falan:))ruyalarıda cıkar kayınvalıdemn

olur cnm sevnrm valla.aksama kayınvalıdemler gelıcek yemek yapamyrm barı borek pogaca falan yapıyım

2 su bardağı yoğurt
yarım su bardağı svı yağ
2 paket kabartma tozu
tuz
aldığı kadar un
ele ypışamayacakk kadar un koy.... içine istediğin harçtan koy hiçbişey koymasan bile lezzetli oluo üstüne susam çörek otu oluo... zeytinlisi de güzel oluo... patatesli peynirli seçim senin... üstüne yumurta sür sadece içine koyulmuo....yumuşacık oluo...

çok saol cnm aksam yapıcm hemen

çok saol cnm aksam yapıcm hemen

afiyet olsun canım :) şimdiden.... inşallah seversiniz benim kızım çok seviyor hem çok pratik ve hafif.... kahvaltıda falan içini aç peynir minik domates maydonoz koy al sana pofidik poğaça.... bu arada yuvarlayarak yap. top top olsun

Seninle aynı durumdayız canım ...... eşimde aynısını bana demişti......ben şimdilik buldum.....daha çıkıyorduk, o zamanlar bile kızımız olursa Rüya olsun diyorduk.....
büyük ihtimal Rüya Esila olucak ismi.......Esila Ecrin de istiyordum ama, dediğim gibi Rüya ismini daha çıkıyorken den istiyrouz, eşim vazgeçmek istemedi.....

ya kızda ben eylül seviyorum ela eda lara gibi isimleri seviyorum.... erkekte fikrim yok ya püf..... bakarkende gözlerim çok ağrıdı ne zormuş isim seçmek valla içimden gelmio bakmak

ayrıca rüyada güzel isim :)

aaaa eylül bende bir ara düşünmüştüm :) eşimin şirketinin adıydı Eylül :))) yada Başak da güzel, başak burcundan olurlarsa.....

Desenize birtek ben varmisim soylemeyen:)dils kk de bebekler isimler bolumune bak orda anket vs oluyorya oneri cok oluyor.erkeklerde guzel isimler var enis ,asil,akif,atilla,mete,alp,nogayhan,mute,uluc, begendiklerim.

aaaa eylül bende bir ara düşünmüştüm :) eşimin şirketinin adıydı Eylül :))) yada Başak da güzel, başak burcundan olurlarsa.....

başak bende çok düşündüm ya eşim başak kzıım başak bu da başak burcu olacak dedim eşime artık başakmı koysak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…