primanın sitesinde isim sözlüğü var bakayım dedim ay başım ağrıdı gözlerim bölerdiBakmıyorum isim falan offf ya eşimde pası bana attı....
eşim ılk zmnlr dha bebk yokken ısım konustgmzda erkek olursa beraat kız olursa ebrar dıe anlşmştık sımdıde yok o ısımlerı koymuckmıs degstrmıs fıkrını ole dıo
OLSUN CNM ALLH BOL BOL İŞTAH VERSINSENN GUSEL TARFLRN VARMIS CNM YA BEN AKSAMA MAYALI POĞACA YAPMAYI DUSUNUYRM VARMI OLE TARIFIN
Dini ritueller uygulama tercih meselesi benim icin onemliydi.dogduktan sonra mesela kizimda anne sutunden once zemzem ve hurma suruldu agzina sunnet diye ezan okundu kulagina sonra emzirdim.
neden söylemiyorsun ki ya... bayağı ollmuş :)Kizlar ya herkes soyledimi ailelere hamis oldugunu ben daha kayinvalidem ve eltilerime soylemedim,esimin ailesinden kimse bilmiyor cinsiyetini ogrenip soyleyelim tam surpriz olsun dedim ama dayanamiyorum:)23 de randevum ins gosterirde soyleriz:)gerci kayinvalidem gecen haamilemisin ruyamda gordum oglun olmustu dedi:)bende yok dusunmuyoruz daha dedim:)
isim olayı başıma kaldı kendiside gidiyor aha az kaldı 1 aydan az kaldı... tek başıma isim bulacağım doğumda da olmayacak ya.... püf bak ağlayacağım şimdi.... ecrin sağol canım valla bakacağım artık zaten çok kişi çağırmam bu seferde benim akrabalarım gelsin
Kizlar ya herkes soyledimi ailelere hamis oldugunu ben daha kayinvalidem ve eltilerime soylemedim,esimin ailesinden kimse bilmiyor cinsiyetini ogrenip soyleyelim tam surpriz olsun dedim ama dayanamiyorum:)23 de randevum ins gosterirde soyleriz:)gerci kayinvalidem gecen haamilemisin ruyamda gordum oglun olmustu dedi:)bende yok dusunmuyoruz daha dedim:)
ben çok mayalı tarif bilmem ezberimde yani.... Defterden bakarım... Mayasız istersen bir tane vereyim bayılırsın...
kizlar ya herkes soyledimi ailelere hamis oldugunu ben daha kayinvalidem ve eltilerime soylemedim,esimin ailesinden kimse bilmiyor cinsiyetini ogrenip soyleyelim tam surpriz olsun dedim ama dayanamiyorum:)23 de randevum ins gosterirde soyleriz:)gerci kayinvalidem gecen haamilemisin ruyamda gordum oglun olmustu dedi:)bende yok dusunmuyoruz daha dedim:)
olur cnm sevnrm valla.aksama kayınvalıdemler gelıcek yemek yapamyrm barı borek pogaca falan yapıyım
2 su bardağı yoğurt
yarım su bardağı svı yağ
2 paket kabartma tozu
tuz
aldığı kadar un
ele ypışamayacakk kadar un koy.... Içine istediğin harçtan koy hiçbişey koymasan bile lezzetli oluo üstüne susam çörek otu oluo... Zeytinlisi de güzel oluo... Patatesli peynirli seçim senin... üstüne yumurta sür sadece içine koyulmuo....yumuşacık oluo...
çok saol cnm aksam yapıcm hemen
ben hep felak nas fatiha ihlas okurum diğerlerini söylediğiniz iyi oldu okurum ben. Ben de hep alsam uyumadan önce yarım saat kadar dua ederim şükrederim. Isim konusu konuştuk dün eşim ile Sen bul ben içinden seçerim dedi :) allahtan istedim bir göz allah verdi iki göz :)
Seninle aynı durumdayız canım ...... eşimde aynısını bana demişti......ben şimdilik buldum.....daha çıkıyorduk, o zamanlar bile kızımız olursa Rüya olsun diyorduk.....
büyük ihtimal Rüya Esila olucak ismi.......Esila Ecrin de istiyordum ama, dediğim gibi Rüya ismini daha çıkıyorken den istiyrouz, eşim vazgeçmek istemedi.....
Seninle aynı durumdayız canım ...... eşimde aynısını bana demişti......ben şimdilik buldum.....daha çıkıyorduk, o zamanlar bile kızımız olursa Rüya olsun diyorduk.....
büyük ihtimal Rüya Esila olucak ismi.......Esila Ecrin de istiyordum ama, dediğim gibi Rüya ismini daha çıkıyorken den istiyrouz, eşim vazgeçmek istemedi.....
aaaa eylül bende bir ara düşünmüştüm :) eşimin şirketinin adıydı Eylül :))) yada Başak da güzel, başak burcundan olurlarsa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?