2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Desenize birtek ben varmisim soylemeyen:)dils kk de bebekler isimler bolumune bak orda anket vs oluyorya oneri cok oluyor.erkeklerde guzel isimler var enis ,asil,akif,atilla,mete,alp,nogayhan,mute,uluc, begendiklerim.

bebekler simler nerde tatlım ya link verebilir misin kaybolmayım şimdi

ben gidiyorum kimse yok muhabbet yok sıkıldım kızımda çicgi film izlio ve yemek yio yanımda ben azcık kitap okuayyım bari

merhaba kızlar şöyle bi baktım herkes iyi sanırım
bende market alışverişinden geldim epey yoruldum biraz dinleniyim diye oturdum sonra kalkıp yemek fln uğraşcam biraz da kendime vakit ayırayım diye düşünüyorum iyice saldım bu aralar

işteyim ara ara girip yazıyorum bende......2,5 ay sonra işten çıkıcam allahın izniyle.....bol bol gezip alışveriş yaparım bende.....hem ccinsiyeti de kesinleşmiş olur.....yanılmalar ola biliyormuş çünkü.....

ayva mi aldim geldim küçük fındık yavrum da uyudu ama muhabbet yok. Kitap okuyamadım ya başım ağrıyor

ayva mi aldim geldim küçük fındık yavrum da uyudu ama muhabbet yok. Kitap okuyamadım ya başım ağrıyor

ben bi ara ayvaya sarmıstım ya ayva yıynce bebıs gamzelı oluomus ole dıolar.benmde cnm bu aralar kavun cekıo napcm bılmyrm bulmyzda bu mvsmde

ben hergün kitap okumayı çok severdim şimdilerde kitap okurken midem bulanmaya başladı okuyamadım bi süre ama kitaplarım beni bekliyo

Uff canım nasıl poğaça istiyor bugünlerde. karşıdaki pastaneden iki günde bir aldırıyorum eşime dereotlu poğaça. Üşenmesem de sirkeli poğaça yapsam ben de....

Ben de geç söyledim. Bana kalsa 14. haftada söyleyecektim ama kayınpeder düştü kaza geçirdi. Eşim üzüldü. Bir ayağı çukurda söyleyelim de sevinsin dedi. İyi dedim söyle.... Ne ketumsun diyorlar nasıl sakladım bu zamana kadar...
annem doguma yakın yanıma gelcek canım gelmese yaptırırım da 40 günlük bebekle gidebilirmiyim bilmiyorum almanyadan türkiyeye
Olsun canım annen türkiyeye dönünce senin adına okutur, gidemezsen de gidemezsin. Ay biz çok gelenekçi bir aile değiliz. Yeğenimin mevlütü 8 aylıkken okutulmuştu. Napalım şartlar öyle gerektirdi...

Ben de ıspanak yapmak istiyorum ama yıkanmış aldırmam lazım eşime...

2,5 ay sonra ızın ıcınmı cıkcksn yoksa komple cıkısmı cnm

slm canım.....bende bugün kaş falan aldırmam lazım......kendimi çok iğrenç hissediyorum, kaşlarım çıkınca......işten çıkışta bir uğrarım kuaföre....kendimi iyi hissederim......manikür yaptırmak sakıncalıymış galiba, özel kendi aletlerini getirirsen daha iyi olur demişti kız....
herhalde kanarsa falan diye, tam temizlemezlerse başkasının kanı karışır diye herhalde......bir kere yaptırmıştım başta, bilmeden....artık
korkuyorum yaptıramıyorum.....

Kızlar benim saçlarımde kırıklar oluşmaya başladı ve tırnaklarım kırılmaya başladı. Bu da hamilelikten galiba.... O kadar da bakıyorum kendime.....

ay bende dün marketten dönünce pestil gibi olmuştum hatta kızım oyuncaklara binerken oturdum bulduğum yere kaşıklarim ağrıdı eve gelince de belim. Aman ben kendime bakıyorum da birşey değişmiyor sivilce gibi pıtır pıtır bırseyler çıktı yüzümde ya evde de tayt bluz geziyorum valla. Ayağımda ev botu çok şeker bir hamileyim

fazla fazla yapım ozamn haftasonuda bızdeler kahvaltıda yerız.eşim cok sevıo hamur ısını ama fırsat olupta yapmydm hıc sevnr garıbımde:)))

2,5 ay sonra ızın ıcınmı cıkcksn yoksa komple cıkısmı cnm

tam cıkıcam canım.....artık 7. aya girmi oluyoruz....son aylarda da evimde bir kaç yaptıracağım şeyler var....malum bebek odası....alış veriş derken zaman geçer......iş yerim rahat gerçi ama bu döneminde tadını çıkara çıkara yaşamak var

yok ben o kadar yorulmadım, evde bende aynı öyleyim arada üşüyünce lahana gibi sarınıyorum
benim de sırtımda azcık sivilceler çıkmaya başladı kil maskesi yapmayı düşünüyorum.

kızlar aranızda omega desategi icin hap alan var mı malum 1 aya kadar balık sezonu biter. gerci cevizde ve diger gıdalarda da var ama yeterli olur mu acaba

aynen cnm keyfını cıkar aslında sanslyz bız yaz ayı onumuz rht olucaz ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…