Desenize birtek ben varmisim soylemeyen:)dils kk de bebekler isimler bolumune bak orda anket vs oluyorya oneri cok oluyor.erkeklerde guzel isimler var enis ,asil,akif,atilla,mete,alp,nogayhan,mute,uluc, begendiklerim.
ayva mi aldim geldim küçük fındık yavrum da uyudu ama muhabbet yok. Kitap okuyamadım ya başım ağrıyor
ayva mi aldim geldim küçük fındık yavrum da uyudu ama muhabbet yok. Kitap okuyamadım ya başım ağrıyor
Ben de geç söyledim. Bana kalsa 14. haftada söyleyecektim ama kayınpeder düştü kaza geçirdi. Eşim üzüldü. Bir ayağı çukurda söyleyelim de sevinsin dedi. İyi dedim söyle.... Ne ketumsun diyorlar nasıl sakladım bu zamana kadar...Kizlar ya herkes soyledimi ailelere hamis oldugunu ben daha kayinvalidem ve eltilerime soylemedim,esimin ailesinden kimse bilmiyor cinsiyetini ogrenip soyleyelim tam surpriz olsun dedim ama dayanamiyorum:)23 de randevum ins gosterirde soyleriz:)gerci kayinvalidem gecen haamilemisin ruyamda gordum oglun olmustu dedi:)bende yok dusunmuyoruz daha dedim:)
Olsun canım annen türkiyeye dönünce senin adına okutur, gidemezsen de gidemezsin. Ay biz çok gelenekçi bir aile değiliz. Yeğenimin mevlütü 8 aylıkken okutulmuştu. Napalım şartlar öyle gerektirdi...annem doguma yakın yanıma gelcek canım gelmese yaptırırım da 40 günlük bebekle gidebilirmiyim bilmiyorum almanyadan türkiyeye
bitti işiim :) geldimmm :) ıspanak yapacağım gene :) ay bu ara ne çok yiyoruz ıspanak :) koydum suya ara ara gider değiştiririm... ay geçen gün karnıbahar çorbası yaptım eşim sevmedi bende yemedim kızım yedi sadece bir daha yapmayacağım ya 2 3 çiçeğiyle kızıma göre yapacağım uff onca emek boşa gitti
işteyim ara ara girip yazıyorum bende......2,5 ay sonra işten çıkıcam allahın izniyle.....bol bol gezip alışveriş yaparım bende.....hem ccinsiyeti de kesinleşmiş olur.....yanılmalar ola biliyormuş çünkü.....
merhaba kızlar şöyle bi baktım herkes iyi sanırım
bende market alışverişinden geldim epey yoruldum biraz dinleniyim diye oturdum sonra kalkıp yemek fln uğraşcam biraz da kendime vakit ayırayım diye düşünüyorum iyice saldım bu aralar
merhaba kızlar şöyle bi baktım herkes iyi sanırım
bende market alışverişinden geldim epey yoruldum biraz dinleniyim diye oturdum sonra kalkıp yemek fln uğraşcam biraz da kendime vakit ayırayım diye düşünüyorum iyice saldım bu aralar
ben bi ara ayvaya sarmıstım ya ayva yıynce bebıs gamzelı oluomus ole dıolar.benmde cnm bu aralar kavun cekıo napcm bılmyrm bulmyzda bu mvsmde
afiyet olsun canım :) şimdiden.... Inşallah seversiniz benim kızım çok seviyor hem çok pratik ve hafif.... Kahvaltıda falan içini aç peynir minik domates maydonoz koy al sana pofidik poğaça.... Bu arada yuvarlayarak yap. Top top olsun
2,5 ay sonra ızın ıcınmı cıkcksn yoksa komple cıkısmı cnm
ay bende dün marketten dönünce pestil gibi olmuştum hatta kızım oyuncaklara binerken oturdum bulduğum yere kaşıklarim ağrıdı eve gelince de belim. Aman ben kendime bakıyorum da birşey değişmiyor sivilce gibi pıtır pıtır bırseyler çıktı yüzümde ya evde de tayt bluz geziyorum valla. Ayağımda ev botu çok şeker bir hamileyim
ben güzel bi ekmek ayvası bulamadım yaa hep boğazıma takılıyo tuhaf oluyo yerken
tam cıkıcam canım.....artık 7. Aya girmi oluyoruz....son aylarda da evimde bir kaç yaptıracağım şeyler var....malum bebek odası....alış veriş derken zaman geçer......iş yerim rahat gerçi ama bu döneminde tadını çıkara çıkara yaşamak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?