selam herkeze ben çok kötüyüm inş sizler iyisinizdir
aybükem gece ateşlendi 39.5 acil hastaneye gittik iğne yaptı doktor sonra antptk ateş düşürücü falan sabahı sabah ettik yani burnu yara içinde oldu yavrumun burnunu silmekten çocukların bu hastalık olayını hiç sevmiyorum dayanamıyorum
aynen cnm keyfını cıkar aslında sanslyz bız yaz ayı onumuz rht olucaz ıns.
aybükem gece ateşlendi 39.5 acil hastaneye gittik iğne yaptı doktor sonra antptk ateş düşürücü falan sabahı sabah ettik yani burnu yara içinde oldu yavrumun burnunu silmekten çocukların bu hastalık olayını hiç sevmiyorum dayanamıyorum
e iyide sen burunmu siliyorsundaha küçükler ki silmekle burnu açılmazki... fizyolojik serum kullanmıyor musun ki???
ayrıca geçmiş olsun kuzucukların hasta olmasına çok üzlüyorum ben ateşi çok yükselmeden düşürmeye çalış allah korusun.... ılık( soğuğa yakın) duş ve ince giyim en iyisi...
kullandırtmıyo şakır şakır akıyo burnu aralıkta zaten ameliyat olmuştu geniz eti ameliyatı ilk defa hasta oldu
aaaa eylül bende bir ara düşünmüştüm :) eşimin şirketinin adıydı Eylül :))) yada Başak da güzel, başak burcundan olurlarsa.....
başak bende çok düşündüm ya eşim başak kzıım başak bu da başak burcu olacak dedim eşime artık başakmı koysak die
benim ismim başak anası ile aynı ad olmuyor ama ben burçak dedim eşim istemedi anlamı at yemi diye
benim ismim başak anası ile aynı ad olmuyor ama ben burçak dedim eşim istemedi anlamı at yemi diye
benim kızım olursa dr yanılmış olursa eger aysima istiyoruz erkekse eger boğaçhan yada taha
Kızlar benim saçlarımde kırıklar oluşmaya başladı ve tırnaklarım kırılmaya başladı. Bu da hamilelikten galiba.... O kadar da bakıyorum kendime.....
kızlar aranızda omega desategi icin hap alan var mı malum 1 aya kadar balık sezonu biter. gerci cevizde ve diger gıdalarda da var ama yeterli olur mu acaba
ortak beyenilen olması önemli tabi....daha bulursan nasıl olsa.....
yok burçak pek güzel değil ya... e senin ismin başakmış :) of ben isim misim bulamıyorum
kız isimleri bunları beğenirim
berra ecrin esila ilayda erem ilsu biriçim
berra da cok güzel eşimden aynen söle bir yorum geldi ya r özürlü olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?