2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aybükem gece ateşlendi 39.5 acil hastaneye gittik iğne yaptı doktor sonra antptk ateş düşürücü falan sabahı sabah ettik yani burnu yara içinde oldu yavrumun burnunu silmekten çocukların bu hastalık olayını hiç sevmiyorum dayanamıyorum

çok gecms olsn cnm kıyamam yavrum ya allh sıfa versn tatlım

aynen cnm keyfını cıkar aslında sanslyz bız yaz ayı onumuz rht olucaz ıns.

evet vallah canım, tam güzel havalarda çıkıcam inşallah.....

çok çok geçmiş olsun canım.....kendine de geçmesin dikkat et olur mu??

gecmiş olsun cnm bu aylar cocuklar icin cok tehlikeli tabi. insallah cok cabuk atlatır

e iyide sen burunmu siliyorsun daha küçükler ki silmekle burnu açılmazki... fizyolojik serum kullanmıyor musun ki???

ayrıca geçmiş olsun kuzucukların hasta olmasına çok üzlüyorum ben ateşi çok yükselmeden düşürmeye çalış allah korusun.... ılık( soğuğa yakın) duş ve ince giyim en iyisi...

Son düzenleme:

kullandırtmıyo şakır şakır akıyo burnu aralıkta zaten ameliyat olmuştu geniz eti ameliyatı ilk defa hasta oldu

kullandırtmıyo şakır şakır akıyo burnu aralıkta zaten ameliyat olmuştu geniz eti ameliyatı ilk defa hasta oldu

valla çok geçmiş olsun prensese... kendine de dikat et allah muhafaza sana da bulaşır.okyanus suyuna alıştır ya hem o rahat eder rahat uyur... buhar makinen vaarsa onu kullan ...

aaaa eylül bende bir ara düşünmüştüm :) eşimin şirketinin adıydı Eylül :))) yada Başak da güzel, başak burcundan olurlarsa.....

başak bende çok düşündüm ya eşim başak kzıım başak bu da başak burcu olacak dedim eşime artık başakmı koysak die

benim ismim başak anası ile aynı ad olmuyor ama ben burçak dedim eşim istemedi anlamı at yemi diye

Kızlar benim saçlarımde kırıklar oluşmaya başladı ve tırnaklarım kırılmaya başladı. Bu da hamilelikten galiba.... O kadar da bakıyorum kendime.....

demir ilacı alıyormusun canım ben aldıgımdan beri tırnaklarım cok güçlendi ama saclarım malesef aynı

kızlar aranızda omega desategi icin hap alan var mı malum 1 aya kadar balık sezonu biter. gerci cevizde ve diger gıdalarda da var ama yeterli olur mu acaba

benm aldıgım vitaminin içinde var yani 5 haftalıkken bile alıyordum

selam herkeze ben çok kötüyüm inş sizler iyisinizdir

cok geçmiş olsun prensese umarım bi an önce iyi olur

ortak beyenilen olması önemli tabi....daha bulursan nasıl olsa.....

yok burçak pek güzel değil ya... e senin ismin başakmış :) of ben isim misim bulamıyorum

kendi istediği isimlerle hitap ediyor ece diyo seviyor suan burçak benim ismimle anlamlı olur diye istedim

kayra ismi benim cok hosuma gidiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
atlas utku tuna toprak mete kaan derin alp alpay aman bunlar fena değil sanki ama içme sinmedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…