2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

berra da cok güzel eşimden aynen söle bir yorum geldi ya r özürlü olursa

berra ismi hakikaten anlam olarakta cok güzel ama peygamber efendimizin yasakladıgı isimler arasındaymıs. günahsız kadın anlamını tasıdıgı icin günahsiz hiç kimsenin olmadıgı gerekcesiyle degişmiş.agır bir isim diyorlar

çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir umarım ...

elevit kullanıyorum. içinde var demir. ama daha 1 hafta oldu başladığım. Bekleyeyim bakalım...Bir de saçıma saç bakım yağı yapayım bugün..

serra ipek ongunun kitabı varya bir genç kızın gizli defteri ordaki baş kahraman ben çok severim o ismi ama eşime hiç sormadım kız olursa o olabilir.... gerçi telaffuzu zor olmaz ya

tırnak kırılması kalsiyum eksikliğinde oluodu sanırım saç dökülmesi hamilelikten artı demir eksikliğinden tınak yanında çok fazla şeytan tırnağı çıkıyorsa vs o da demir eksikliğinden canım....

atlas utku tuna toprak mete kaan derin alp alpay aman bunlar fena değil sanki ama içme sinmedi ki

buldugun isimler güzel canım derin unisex ama

anlamadım gülpembe ne demek istedi eşin :) gene şapşala bağladım da ben

berrada iki tane r var ya ya r leri diyemezse ismini nasıl telafuz edermiş

evet onu okudum bi yerde berrak yada

peki demir degerine baktırdınmı canım bekle ilerleyen zamanda düzelir

serra ipek ongunun kitabı varya bir genç kızın gizli defteri ordaki baş kahraman ben çok severim o ismi ama eşime hiç sormadım kız olursa o olabilir.... gerçi telaffuzu zor olmaz ya

o kitaptaki cogu kisinin adı moderndi zaten cok severek okumustum ortaokulda ::) hatta son kitabını evlenince görmüştüm onu bile alıp okudum

sakın gülme bak bana :) r özürlü yazmışsın ben de anlamadım doğru okusaydım anlardım bak serra da öyle işte... ya ben ö ü ğ falan olmasın istiyorum isminde ya da arapça olmasın vs... öz türkçe olsun....

sorun degil canım biz malesef türkçe karakter kullanamıcaz ö ç ü ğ evet arap bi arkadasım var isim söylüorum o arapça dio

sorun degil canım biz malesef türkçe karakter kullanamıcaz ö ç ü ğ evet arap bi arkadasım var isim söylüorum o arapça dio

aman valla isim bulmak ne zormuş kızımda hiç zorlanmadık eylül gamze ilayda düşündük hepsinden vazgeçtik dilse koyduk erkek olsaydı efe koyacaktık iyiki olmamış efe asla koymam ne çok efe var ya

Cahilce bi soru sorucam ama bebeklerin burnunun açmak için fizyolojik serum ya da deniz suyu kullanılıyormuş. Bunu nasıl kullanıyoruz? Pompayla burnuna mı sıkıyoruz? Bebeğin genizine, ciğerine falan kaçmıyor mu?

bebeğin altına yüksekçe bir yastık koyuyosun yada birinin kucağında iken okyanus suyunu açıp tek kullanımlık oluo zaten onu burnuna damlatıosun o sırada bir peçete ile ağzını koruosun sümükler akarken ağzına gitmesin die... sonra da serum ile havasını alıp burnuna sokuosun içinde sıkmayı bırakıosun hüpppppppppppp die çekio içerde ne varsa sonra big güzel yıkıosun oluo bitio... bebişinde burnu tertemiz oluo....

canı yanmıyormu ay ben o işlemi kesinlikle yapamam:26:

canı yanmıyormu ay ben o işlemi kesinlikle yapamam:26:

mecbur yapıyorsun bende kıyıp yapamadım doktorum bana öğretti zararlı bir şey değil nefes alması için o kadar küçük oluyorlarki temizlemek zorundasın bizim gibi temizlemeyi bilmioki

merhaba kizlar;
bayadir yazamadim,3 haftaligina sehirdisina geldim,seminer icin,yoruluyorum baya,hatta bugun kahverengi akintim oldu,korkuyorum :26:
Ama daha onemlisi yarin icin ense kalinligi icin randevum vardi,ama gidemiycem,doktor orda yaptirdigini ben kabul etmem o zaman sen bu testi kacircaksin yaptirmamis olcaksin dedi,ben de yaptirmiycam ama kafama takilmiyo da degil,doktora gittigimde 15 haftalik olcak,acaba uclu mu yapar bana direk,ya da bunlarin hicbirini yaptirmasak sorun olur mu :44:

e ateşi oluo 38.5 üstüne çıkınca mecbur ılık suya sokuosun o titirio ağlıo ben ağlaya ağlaya yapıodum ne yapacaksın çaresiz onun iyiliği için yapıyorsun....

Demir değerleirm hep normal...Her ay bakılıyor

cnm ben ıkılı test yptrmdm ucluyu yptrcm onu beklıyrm sorun olmyblr ama aklında soru ısaretı kalmms olur enazndn bırını yaptrrsan

dönünce 3 lü yapar artık doktroun....

Ayy kıyamam yaa. Ama onun iyiliği için ağlaya ağlaya da olsa dediğin gibi yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…