berra da cok güzel eşimden aynen söle bir yorum geldi ya r özürlü olursa
çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir umarım ...aybükem gece ateşlendi 39.5 acil hastaneye gittik iğne yaptı doktor sonra antptk ateş düşürücü falan sabahı sabah ettik yani burnu yara içinde oldu yavrumun burnunu silmekten çocukların bu hastalık olayını hiç sevmiyorum dayanamıyorum
elevit kullanıyorum. içinde var demir. ama daha 1 hafta oldu başladığım. Bekleyeyim bakalım...Bir de saçıma saç bakım yağı yapayım bugün..demir ilacı alıyormusun canım ben aldıgımdan beri tırnaklarım cok güçlendi ama saclarım malesef aynı
benm aldıgım vitaminin içinde var yani 5 haftalıkken bile alıyordum
cok geçmiş olsun prensese umarım bi an önce iyi olur
berra ismi hakikaten anlam olarakta cok güzel ama peygamber efendimizin yasakladıgı isimler arasındaymıs. günahsız kadın anlamını tasıdıgı icin günahsiz hiç kimsenin olmadıgı gerekcesiyle degişmiş.agır bir isim diyorlar
çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir umarım ...
elevit kullanıyorum. içinde var demir. ama daha 1 hafta oldu başladığım. Bekleyeyim bakalım...Bir de saçıma saç bakım yağı yapayım bugün..
atlas utku tuna toprak mete kaan derin alp alpay aman bunlar fena değil sanki ama içme sinmedi ki
anlamadım gülpembe ne demek istedi eşin :) gene şapşala bağladım da ben
berra ismi hakikaten anlam olarakta cok güzel ama peygamber efendimizin yasakladıgı isimler arasındaymıs. günahsız kadın anlamını tasıdıgı icin günahsiz hiç kimsenin olmadıgı gerekcesiyle degişmiş.agır bir isim diyorlar
çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir umarım ...
elevit kullanıyorum. içinde var demir. ama daha 1 hafta oldu başladığım. Bekleyeyim bakalım...Bir de saçıma saç bakım yağı yapayım bugün..
serra ipek ongunun kitabı varya bir genç kızın gizli defteri ordaki baş kahraman ben çok severim o ismi ama eşime hiç sormadım kız olursa o olabilir.... gerçi telaffuzu zor olmaz ya
buldugun isimler güzel canım derin unisex ama
berrada iki tane r var ya ya r leri diyemezse ismini nasıl telafuz edermiş
evet onu okudum bi yerde berrak yada
peki demir degerine baktırdınmı canım bekle ilerleyen zamanda düzelir
sakın gülme bak bana :) r özürlü yazmışsın ben de anlamadım doğru okusaydım anlardımbak serra da öyle işte... ya ben ö ü ğ falan olmasın istiyorum isminde ya da arapça olmasın vs... öz türkçe olsun....
sorun degil canımbiz malesef türkçe karakter kullanamıcaz ö ç ü ğ evet arap bi arkadasım var isim söylüorum o arapça dio
Cahilce bi soru sorucam ama bebeklerin burnunun açmak için fizyolojik serum ya da deniz suyu kullanılıyormuş. Bunu nasıl kullanıyoruz? Pompayla burnuna mı sıkıyoruz? Bebeğin genizine, ciğerine falan kaçmıyor mu?
bebeğin altına yüksekçe bir yastık koyuyosun yada birinin kucağında iken okyanus suyunu açıp tek kullanımlık oluo zaten onu burnuna damlatıosun o sırada bir peçete ile ağzını koruosun sümükler akarken ağzına gitmesin die... sonra da serum ile havasını alıp burnuna sokuosun içinde sıkmayı bırakıosun hüpppppppppppp die çekio içerde ne varsa sonra big güzel yıkıosun oluo bitio... bebişinde burnu tertemiz oluo....
canı yanmıyormu ay ben o işlemi kesinlikle yapamam:26:
buldugun isimler güzel canım derin unisex ama
berrada iki tane r var ya ya r leri diyemezse ismini nasıl telafuz edermiş
evet onu okudum bi yerde berrak yada
peki demir degerine baktırdınmı canım bekle ilerleyen zamanda düzelir
merhaba kizlar;
bayadir yazamadim,3 haftaligina sehirdisina geldim,seminer icin,yoruluyorum baya,hatta bugun kahverengi akintim oldu,korkuyorum :26:
Ama daha onemlisi yarin icin ense kalinligi icin randevum vardi,ama gidemiycem,doktor orda yaptirdigini ben kabul etmem o zaman sen bu testi kacircaksin yaptirmamis olcaksin dedi,ben de yaptirmiycam ama kafama takilmiyo da degil,doktora gittigimde 15 haftalik olcak,acaba uclu mu yapar bana direk,ya da bunlarin hicbirini yaptirmasak sorun olur mu :44:
merhaba kizlar;
bayadir yazamadim,3 haftaligina sehirdisina geldim,seminer icin,yoruluyorum baya,hatta bugun kahverengi akintim oldu,korkuyorum :26:
Ama daha onemlisi yarin icin ense kalinligi icin randevum vardi,ama gidemiycem,doktor orda yaptirdigini ben kabul etmem o zaman sen bu testi kacircaksin yaptirmamis olcaksin dedi,ben de yaptirmiycam ama kafama takilmiyo da degil,doktora gittigimde 15 haftalik olcak,acaba uclu mu yapar bana direk,ya da bunlarin hicbirini yaptirmasak sorun olur mu :44:
bebeğin altına yüksekçe bir yastık koyuyosun yada birinin kucağında iken okyanus suyunu açıp tek kullanımlık oluo zaten onu burnuna damlatıosun o sırada bir peçete ile ağzını koruosun sümükler akarken ağzına gitmesin die... sonra da serum ile havasını alıp burnuna sokuosun içinde sıkmayı bırakıosun hüpppppppppppp die çekio içerde ne varsa sonra big güzel yıkıosun oluo bitio... bebişinde burnu tertemiz oluo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?