2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

neyse ben kaçar canım evimi supurecegim sileceğim. Çatlak kremi ne alacaksın peki

lierac almaya karar verdim doktorum da onu önerdi. omega destegi icinde efa dailiy önerdi. orda uygun gibi geldi fiyatlar hem bi hava alalım artıkk

ben yağ karışımi yaptım onu kullanıyorum ama kremi alsam almasam arasında gidip geliyorum çünkü kızım da hiç çatlamadim hatta ufak bir çizgi bıle yok. Gez valla ben de çok istiyorum loya var ya oraya gitmek istiyorum bende pijama sabahlik bakacağım

günaydın kızlar,
ne kadar hamaratsınız öyle
bir sürü pastalar,yemekler yapılıyor,örgüler örülüyor tebrikler valla
ay ben çok beceriksizim anladım 2 aydır evde yatıyorum sadece kitap okumanın dışında hiçbirşey yapmadım valla
gerçi yapamamda herhalde olmayınca sinirleniyorum çünkü :)

bende gecen sene nü den almıstım hamile geceligi cok hosuma gitmişti ortada birsey yokken aldım geldim. benimde bakmam lazım

birde zaten benim normalde de catlaklarım var malesef. daha cogalmaması lazım bari kremi alıyım da en azından catlasamda ben cabaladım derim :))

birde zaten benim normalde de catlaklarım var malesef. daha cogalmaması lazım bari kremi alıyım da en azından catlasamda ben cabaladım derim :))

canım bende almayı düşünüyorum senin gibi peki göğüslerede kullanıyormu bu krem yoksa başka bir şeymi kullanmalıyız benim göğüslerimde çok kaşınmaya başladı

merhaba arkadaşım. muhabbetinize atlamış gibi oldum ama bi öneride bulunmak istedim.
1 ay sonra doğumum var. tabi o kadar beklerse oğlum.
ben mustela kullandım çatlaklar için. karnıma hep sürmeye özen gösterdim. göğüslere ara sıra sürdüm. karnımda hiç çatlağım yok çok şükür.
ama göğüslerim çatladı. aklıma geldikçe hafada bir felan göğsüme sürdüm üşengeçlikten.
yengemde mustela kullanmıştı. onunda hiç çatlağı olmadı.
deneyebilirsiniz mustelayı.

nu nerde ki ben sadece panora avm yi biliyorum orda da çeşit yok hiç. Göğüslere de birşey sürmek lazımmis onlar da çatlıyormuş

ne demek arkadaşım teşekkürler verdiğin bilgiler için.
allah sağlıklı sıhhatli oğlunu kucağına almayı nasip etsin.bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba :)

Gunaydin bayanlar nasilsiniz? Bende yag karisimi kullaniyorum. Goguslere de surmek lazim benim emzirirken altlari catlamisti.

nu nerde ki ben sadece panora avm yi biliyorum orda da çeşit yok hiç. Göğüslere de birşey sürmek lazımmis onlar da çatlıyormuş

nü cnm optimum, ankamall, kentpark ve cepada var fiyatları da uygun. ben gecen sene 17 tlye aldım hamile geceliğini ve gayet güzel

ne demek arkadaşım teşekkürler verdiğin bilgiler için.
allah sağlıklı sıhhatli oğlunu kucağına almayı nasip etsin.bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba :)

zaman öyle çabuk geçiyoki canım. hamile olduğumu öğrendiğim gün daha dün gibi sanki.
şimdi gün sayıyorum doğuma. bi koşturmaca bi telaş geçiyo zaten. bebeğe hazırlıklar başladığında daha heyecanlı oluyor herşey. ben şimdi son rutuşlarla uğraşıyorum. son kalan ufak tefek eksikleri tamamlıyorum.
henüz çalışmaya devam ediyorum.2 hafta içinde izne ayrılıp hemen evi temizlemek için bi yardımcı da bulursam herşey tamam olacak.
rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Kızlar günaydın, bugün annemler gelecek ama ben acaip derecede kötüyüm dün gece şiddetli baş ağrısı geçirdim ilaçda almadım zorla uyduum sabah aşırı mide bulantısıyla kalktım kusmadım ma bişeyler yedim zorla evi yeni yeni topluyorum kolumu kaldırmaya halim yok evi süpürcem inanın kolumu kaldıramıyorum ve midem bulanıyor çok fena ne güzel 2 gün bulanmamıştı bende geçti sanmıştım Heralde doğuma kadar sürecek bu böyle ay annem geliyo ve bende bi tuhaflık var ağlamak istiyorum yaa Heralde nezlede oluyorum hağşır hapşır öldüm

Kızlar merhaba,

Benim dün kanamam oldu acilen doktora gittik ve düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar moralim çok bozuk ,bebeğim yaşıyor şuan ama rahim içinde kanama var 10 gün boyunca yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmamam gerekiyormuş.Ailece çok üzgünüz Allahım bebeğimi korur inşallah ve bize bağışlar...

Çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebişini ve seni... Allah şifa versin canını sıkmamaya çalış bebişini üzme o sana sımsıkı tutunmuştur annesi... Yat dinlen canım üzülme hakkında hayırlısı olsun inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…