neyse ben kaçar canım evimi supurecegim sileceğim. Çatlak kremi ne alacaksın peki
lierac almaya karar verdim doktorum da onu önerdi. omega destegi icinde efa dailiy önerdi. orda uygun gibi geldi fiyatlar hem bi hava alalım artıkk
ben yağ karışımi yaptım onu kullanıyorum ama kremi alsam almasam arasında gidip geliyorum çünkü kızım da hiç çatlamadim hatta ufak bir çizgi bıle yok. Gez valla ben de çok istiyorum loya var ya oraya gitmek istiyorum bende pijama sabahlik bakacağım
ben yağ karışımi yaptım onu kullanıyorum ama kremi alsam almasam arasında gidip geliyorum çünkü kızım da hiç çatlamadim hatta ufak bir çizgi bıle yok. Gez valla ben de çok istiyorum loya var ya oraya gitmek istiyorum bende pijama sabahlik bakacağım
birde zaten benim normalde de catlaklarım var malesef. daha cogalmaması lazım bari kremi alıyım da en azından catlasamda ben cabaladım derim :))
birde zaten benim normalde de catlaklarım var malesef. daha cogalmaması lazım bari kremi alıyım da en azından catlasamda ben cabaladım derim :))
canım bende almayı düşünüyorum senin gibi peki göğüslerede kullanıyormu bu krem yoksa başka bir şeymi kullanmalıyız benim göğüslerimde çok kaşınmaya başladı
merhaba arkadaşım. muhabbetinize atlamış gibi oldum ama bi öneride bulunmak istedim.
1 ay sonra doğumum var. tabi o kadar beklerse oğlum.
ben mustela kullandım çatlaklar için. karnıma hep sürmeye özen gösterdim. göğüslere ara sıra sürdüm. karnımda hiç çatlağım yok çok şükür.
ama göğüslerim çatladı. aklıma geldikçe hafada bir felan göğsüme sürdüm üşengeçlikten.
yengemde mustela kullanmıştı. onunda hiç çatlağı olmadı.
deneyebilirsiniz mustelayı.
nu nerde ki ben sadece panora avm yi biliyorum orda da çeşit yok hiç. Göğüslere de birşey sürmek lazımmis onlar da çatlıyormuş
Gunaydin bayanlar nasilsiniz? Bende yag karisimi kullaniyorum. Goguslere de surmek lazim benim emzirirken altlari catlamisti.
ne demek arkadaşım teşekkürler verdiğin bilgiler için.
allah sağlıklı sıhhatli oğlunu kucağına almayı nasip etsin.bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba :)
Kızlar merhaba,
Benim dün kanamam oldu acilen doktora gittik ve düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar moralim çok bozuk ,bebeğim yaşıyor şuan ama rahim içinde kanama var 10 gün boyunca yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmamam gerekiyormuş.Ailece çok üzgünüz Allahım bebeğimi korur inşallah ve bize bağışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?