Çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebişini ve seni... Allah şifa versin canını sıkmamaya çalış bebişini üzme o sana sımsıkı tutunmuştur annesi... Yat dinlen canım üzülme hakkında hayırlısı olsun inşaallah...
Kızlar merhaba,
Benim dün kanamam oldu acilen doktora gittik ve düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar moralim çok bozuk ,bebeğim yaşıyor şuan ama rahim içinde kanama var 10 gün boyunca yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmamam gerekiyormuş.Ailece çok üzgünüz Allahım bebeğimi korur inşallah ve bize bağışlar...
çok geçmiş olsun daha önce kanaman olmuşmuydu[/QUOTE
Teşekkür ederim,8.haftada bi kaç damla kahverengi lekelenme olmuştu onun haricinde kanamam olmamıştı.
doktorun var bak ne diyorlarsa yap canım... allah bebeğini korur onlar allaha emanet.... sen içini ferah tut dua et canım bir de sen üzme bebişi :) hayırlı haberlerini bekliyoruz bak cnım.....Kızlar merhaba,
Benim dün kanamam oldu acilen doktora gittik ve düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar moralim çok bozuk ,bebeğim yaşıyor şuan ama rahim içinde kanama var 10 gün boyunca yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmamam gerekiyormuş.Ailece çok üzgünüz Allahım bebeğimi korur inşallah ve bize bağışlar...
halsizlik nedir çok iyi bilirim kızım içerden bağırırdı da kalkıp bkamazdımKızlar günaydın, bugün annemler gelecek ama ben acaip derecede kötüyüm dün gece şiddetli baş ağrısı geçirdim ilaçda almadım zorla uyduum sabah aşırı mide bulantısıyla kalktım kusmadım ma bişeyler yedim zorla evi yeni yeni topluyorum kolumu kaldırmaya halim yok evi süpürcem inanın kolumu kaldıramıyorum ve midem bulanıyor çok fena ne güzel 2 gün bulanmamıştı bende geçti sanmıştımHeralde doğuma kadar sürecek bu böyle ay annem geliyo ve bende bi tuhaflık var ağlamak istiyorum yaa Heralde nezlede oluyorum hağşır hapşır öldüm
ohhh darısı başımıza inşallahhhhhh :) allah sağlıkla kucğına almayı nasip etsin....zaman öyle çabuk geçiyoki canım. hamile olduğumu öğrendiğim gün daha dün gibi sanki.
şimdi gün sayıyorum doğuma. bi koşturmaca bi telaş geçiyo zaten. bebeğe hazırlıklar başladığında daha heyecanlı oluyor herşey. ben şimdi son rutuşlarla uğraşıyorum. son kalan ufak tefek eksikleri tamamlıyorum.
henüz çalışmaya devam ediyorum.2 hafta içinde izne ayrılıp hemen evi temizlemek için bi yardımcı da bulursam herşey tamam olacak.
rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
olmaz canım ya.... o kadarcık şeyden birşey olmaz....Kızlar sizede tekra bi sorayım şuanda çok öksürüğüm var bebeğe bi zararı olurmu bunun
çok geçmiş olsun daha önce kanaman olmuşmuydu[/QUOTE
Teşekkür ederim,8.haftada bi kaç damla kahverengi lekelenme olmuştu onun haricinde kanamam olmamıştı.
canım benimde düşük tehlikem var bir aydır yalnızca wc için kalktım bu hafta ilk defa evin içinde iş yapmamak şartıyla hareket etmeme izin verdi doktorum hala raporluyum ayın 22 kadar bakalım çalışmama izin verse bile sanırım yine rapor istiycem korkuyorum bende seni çok iyi anlıyorum iğne ve ilaç kullanıyormusun
canım benimde düşük tehlikem var bir aydır yalnızca wc için kalktım bu hafta ilk defa evin içinde iş yapmamak şartıyla hareket etmeme izin verdi doktorum hala raporluyum ayın 22 kadar bakalım çalışmama izin verse bile sanırım yine rapor istiycem korkuyorum bende seni çok iyi anlıyorum iğne ve ilaç kullanıyormusun
10 günlük açık rapor verdi duruma göre uzatabilirim dedi,günde 3 kez progestan kullanıyorum.Hastanede düşük önleyici iğne vuruldum.Bizde bir de kan uyuşmazlığı var kanamam olduğu için hemen uyuşmazlık iğnesi vurdular.Dün ağlamaktan mahvoldum bugün biraz daha iyiyim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ki bebeğim de etkilenmesin.Umarım bu zor günleri bir an önce atlatırız.
doktorun var bak ne diyorlarsa yap canım... allah bebeğini korur onlar allaha emanet.... sen içini ferah tut dua et canım bir de sen üzme bebişi :) hayırlı haberlerini bekliyoruz bak cnım.....
İnşallah canım,teşekkür ederim.
10 günlük açık rapor verdi duruma göre uzatabilirim dedi,günde 3 kez progestan kullanıyorum.Hastanede düşük önleyici iğne vuruldum.Bizde bir de kan uyuşmazlığı var kanamam olduğu için hemen uyuşmazlık iğnesi vurdular.Dün ağlamaktan mahvoldum bugün biraz daha iyiyim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ki bebeğim de etkilenmesin.Umarım bu zor günleri bir an önce atlatırız.
en iyisini yapıyorsun banada aynı tedaviler uyulandı çok dua et canım
Günaydın kızlar. Ben de bugün güzelce kahvaltımı ettim. Şimdi evden çıkıp arkadaşımla buluşucaz oradan da bakırköy pazarını dolaşıcaz. Kendinize iyi bakın.
bende geldim:)birazdan dolar burası merak etmeyin.cumartesiya çalışanlar dinleniyor ev işini yapıyor falan filan.
haklısın tabi :) bende çok sıkıldım ıvır zıvır işler buldum dolapları temizliyorum. Kızım da yanımda ona da oyun çıktı poşetleri karıştırıy
bende artık bişeyler yapmaya başladım bebek için.dün gecenin bi yarısı patik ördüm.yalnız eşimle başım dertte:)daha bebeğin cinsiyeti belli değil ama mavi ile beyazdan başka ip rengi beğenmiyor.oğlan çcuğuna başka renk olmaz diyor.kız erkek farketmez sağıklı olsunda diyordu ama dün anladımki oğlan beklyor.
aman erkekler böyle sanırım :) benim ki de öyle kız erkek farketmez diyor ama biliyorum erkek olsun istiyor e evde bir kız varben daha bir şey örmeye başlamadım gerçi onları hep anneannesi örecek.... ben sadece battaniye örmeyi düşünüyorum ama daha çıkacağımda yün alacağım da model beğeneceğim de başlaycağımda bitireceğim de dooğumu bulur
bizde herşeyi anane yapar aslında.annem bana sen bişey yapma ben herşeyini yapıcam diyor.beşik yatak nevresim örgü battaniye kıyafet bebekle ilgili herşeyi yapıcakmış sağolsun ama ben kıyamıyorum boyun ve bel fıtığı var okadar örgüyü nasıl yapıcak.bi kaç bişeyde ben yapıyım istiyorum hem ilk bebeğim hevesleniyorum kendi elimle bişeyler yapmaya
Merhaba Eylul Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?