2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Teşekkürler canım inşallah...Hepimizin bebeğini korusun rabbim...

çok geçmiş olsun daha önce kanaman olmuşmuydu

doktorun var bak ne diyorlarsa yap canım... allah bebeğini korur onlar allaha emanet.... sen içini ferah tut dua et canım bir de sen üzme bebişi :) hayırlı haberlerini bekliyoruz bak cnım.....

halsizlik nedir çok iyi bilirim kızım içerden bağırırdı da kalkıp bkamazdım allah yardımcın olsun annen gelsin o bakar sana....

ohhh darısı başımıza inşallahhhhhh :) allah sağlıkla kucğına almayı nasip etsin....

Kızlar sizede tekra bi sorayım şuanda çok öksürüğüm var bebeğe bi zararı olurmu bunun
olmaz canım ya.... o kadarcık şeyden birşey olmaz....

Günaydın kızlar. Ben de bugün güzelce kahvaltımı ettim. Şimdi evden çıkıp arkadaşımla buluşucaz oradan da bakırköy pazarını dolaşıcaz. Kendinize iyi bakın.

Günaydın kızlar. Ben de bugün güzelce kahvaltımı ettim. Şimdi evden çıkıp arkadaşımla buluşucaz oradan da bakırköy pazarını dolaşıcaz. Kendinize iyi bakın.

ohhh iyi gezmeler filizcik :) ben de istiyorum ya kızım hasta olacak korkusuyla çıkamıyorum bir yere.... ancak avm....

sayfamıza da nazar değdi çok hızlı ilerlyoruz vs diye diye muhabbet yok artık

bende geldim:)birazdan dolar burası merak etmeyin.cumartesiya çalışanlar dinleniyor ev işini yapıyor falan filan.

bende geldim:)birazdan dolar burası merak etmeyin.cumartesiya çalışanlar dinleniyor ev işini yapıyor falan filan.

haklısın tabi :) bende çok sıkıldım ıvır zıvır işler buldum dolapları temizliyorum. Kızım da yanımda ona da oyun çıktı poşetleri karıştırıy

haklısın tabi :) bende çok sıkıldım ıvır zıvır işler buldum dolapları temizliyorum. Kızım da yanımda ona da oyun çıktı poşetleri karıştırıy

bende artık bişeyler yapmaya başladım bebek için.dün gecenin bi yarısı patik ördüm.yalnız eşimle başım dertte:)daha bebeğin cinsiyeti belli değil ama mavi ile beyazdan başka ip rengi beğenmiyor.oğlan çcuğuna başka renk olmaz diyor.kız erkek farketmez sağıklı olsunda diyordu ama dün anladımki oğlan beklyor.

aman erkekler böyle sanırım :) benim ki de öyle kız erkek farketmez diyor ama biliyorum erkek olsun istiyor e evde bir kız var ben daha bir şey örmeye başlamadım gerçi onları hep anneannesi örecek.... ben sadece battaniye örmeyi düşünüyorum ama daha çıkacağımda yün alacağım da model beğeneceğim de başlaycağımda bitireceğim de dooğumu bulur

bizde herşeyi anane yapar aslında.annem bana sen bişey yapma ben herşeyini yapıcam diyor.beşik yatak nevresim örgü battaniye kıyafet bebekle ilgili herşeyi yapıcakmış sağolsun ama ben kıyamıyorum boyun ve bel fıtığı var okadar örgüyü nasıl yapıcak.bi kaç bişeyde ben yapıyım istiyorum hem ilk bebeğim hevesleniyorum kendi elimle bişeyler yapmaya

Merhaba Eylul Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?

yap tabi canım..... bizde de anneanne yapar... kızımda herşeyi yaptı sağolsun hemde bensiz bir çöp bile almadı... beni bekledi beraber çıktık alışverişe... bu bebekte beşik vs herşey duruyor zaten... bir uyku seti 2 nevresim alırım gene annem örgü vs herşeyi halleder gene durmaz aalır bir dünya şey :) arayıp cinsiyeti soruyor çünkü.... evet ilk bebekte heves uçlarda oluyor... ben bazen unutuyorum karnımdakini kızımla oynarken falan bulantımda olmayınca unutup gidiyorum valla....

merhaba hatunlar nasılsınız ben yeni kalktık yatakdan alısverişe gidicez inş sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…