Merhaba Eylul Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
dils nerde doğum yapmayı düşünüyorsun bende ankaradayım ve beklenen doğum tarihimiz aynı görünüyor.
evetben çağda yapacağım kısmet olursa işte... sen nerde düşünüyorsun??
henüz aklımda kesin biryer yok.şuan özel bilgihastanesine gidiyorum ama doğumu orada yapmayı düşünmüyorum.çünkü özellerde sezeryan doğum çok yaygın.sen istemesende bi bahane bulup sezeryana alabiliyor doktor.belki zekai tahir burak a giderim doğuma.orası mecbur kalmadıkçasezeryana yanaşmıyor.normal doğum taraftarı oranın doktorları.ama hala kesin kakar vermedim.bide acaba şimdiden kayıt yaptırmam gerekirmi zekai tahir burağa.yoksa sancım tutunca direk gittiğimde doğuma alırlarmı bilmiyorum.
ben kızımda özel dr um vardı onunla çağda yapacaktım doğumu... ama ztb de yaptırdım ikili testi 3 lüyü doppler i vs vs şeker yüklemeyi falan.... ve doğum aniden oldu vs ztb ye gittik ve hiç memnun kalmadım bir kere korkuyorsun.... sancı odasında 30 kadınla yatıosun ve hepsi bir yandan bağırıyo kanlar falan ben çok korkmuştum.... ama değişmiş diyorlar.... istesen bir araştır bakalım direk doğuma gidiliyor mu???
Canim uzulme yanlis olcmus olabilir dr hatasi olabilir. kizimda da doktorun birisi bu downlu olabilir hipero.bagirs.tanisi koydu 3 gun yataktan cikmdan prof rndevumu bekledim bakti cok saglikli nasil boyle birsey soylerler diye kizdi,her sonuca inanma guvenme.hala o dr,a dava acmadigima pissmanim kimbilir kac kisiye ayni seyleri soyluyordu.
30 kadınlar birarada doğum yapmakmı kabus gibi...
ama sen bana bakma sakın... değişmiş diyorlar 2012 mart annelerinde ztb de doğum yapmayı düşünenler var onlar dedi bana değişmiş artık iyi falan diye... o yüzden araştırmak lazım ben çağda hastane yapan birilerini aradım durdum ama iyi şeyler duydum hep hem doktorum sezeryn yanlısı değil ki ben sezeryan istemiyorum....
sen hangi yagları kullanıyorsun cnm
Kızlar merhaba,
Benim dün kanamam oldu acilen doktora gittik ve düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar moralim çok bozuk ,bebeğim yaşıyor şuan ama rahim içinde kanama var 10 gün boyunca yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmamam gerekiyormuş.Ailece çok üzgünüz Allahım bebeğimi korur inşallah ve bize bağışlar...
dils düşünsene karar veremiyormuşum 9 ay dolup benim sancım başlıyormuş.hangi hastaneye gidelim dediklerinde ben ''bidakika karar vermedim ''dermişim.heralde ozamanda ya evde ya arabada doğmak zorunda kalır yavrum
Welcome Baby Home | Where little means a lot
güzel bi site,sık kullanılanlara eklenmesini tavsiye ederim arkadaşlar, herkese iyi haftasonlarıı..
sağol canım paylaşım için güzel site. :)
dils naber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?