2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dils nerde doğum yapmayı düşünüyorsun bende ankaradayım ve beklenen doğum tarihimiz aynı görünüyor.

evet ben çağda yapacağım kısmet olursa işte... sen nerde düşünüyorsun??

henüz aklımda kesin biryer yok.şuan özel bilgihastanesine gidiyorum ama doğumu orada yapmayı düşünmüyorum.çünkü özellerde sezeryan doğum çok yaygın.sen istemesende bi bahane bulup sezeryana alabiliyor doktor.belki zekai tahir burak a giderim doğuma.orası mecbur kalmadıkçasezeryana yanaşmıyor.normal doğum taraftarı oranın doktorları.ama hala kesin kakar vermedim.bide acaba şimdiden kayıt yaptırmam gerekirmi zekai tahir burağa.yoksa sancım tutunca direk gittiğimde doğuma alırlarmı bilmiyorum.

ben kızımda özel dr um vardı onunla çağda yapacaktım doğumu... ama ztb de yaptırdım ikili testi 3 lüyü doppler i vs vs şeker yüklemeyi falan.... ve doğum aniden oldu vs ztb ye gittik ve hiç memnun kalmadım bir kere korkuyorsun.... sancı odasında 30 kadınla yatıosun ve hepsi bir yandan bağırıyo kanlar falan ben çok korkmuştum.... ama değişmiş diyorlar.... istesen bir araştır bakalım direk doğuma gidiliyor mu???

30 kadınlar birarada doğum yapmakmı kabus gibi...

canım çok sağolasın desteğin için...inşallah öyledir..özel hastane zaten ,sözüm ona bu salak şehrin en iyi doktoru...pzt üniversite hastanesine gidicem ,oraya gidicem.sonuç olursa haber ederim

30 kadınlar birarada doğum yapmakmı kabus gibi...

ya inanılmaz kötüydü ve korkudan tırsmıştım ve asistanlr vardı onlar ilgileniyor sadece.... doğuma giriyor bir doktor.... ama eğer orda düşünüyorsan ordan bir doktor edin derim.... gerçi ben 2009 da yaptım doğumu değişmiş diyorlr düzelmiş diyorlar ama ben bir daha önünden bile geçmem oranın....

ama sen bana bakma sakın... değişmiş diyorlar 2012 mart annelerinde ztb de doğum yapmayı düşünenler var onlar dedi bana değişmiş artık iyi falan diye... o yüzden araştırmak lazım ben çağda hastane yapan birilerini aradım durdum ama iyi şeyler duydum hep hem doktorum sezeryn yanlısı değil ki ben sezeryan istemiyorum....

anladım canım.doktor çok önemli tabi.of ya hamile kalmaya çalışırsın bi dert hamile kalırsın bulantılar başlar halsizlik bi yandan taramalar var aman sağlıklımı değilmi ya bebişe bişey olduysa sonrada doğum derdi.kadın olmak ne zor iş.neyse şikayet etmiyorum:)ama zaman çabuk geçmeye başladı sanki.hele birde şimdihazırlıklar başladıki zaman hemen geçer.biran önce arŞTIRIP KARAR VERMEM gerek

dils düşünsene karar veremiyormuşum 9 ay dolup benim sancım başlıyormuş.hangi hastaneye gidelim dediklerinde ben ''bidakika karar vermedim ''dermişim.heralde ozamanda ya evde ya arabada doğmak zorunda kalır yavrum

sen hangi yagları kullanıyorsun cnm

tatlı badem yağı kakao yağı ve fındık yağı karışımı. fındık yağını sonrasında da kullan dedi aktar. badem yağı tüylenme yapar demişlerdi ama bana birşey yapmadı. karnın altlarına da sürmek lazım . özellikle son aylarda göbekler çok şiştiği için alt kısımları ihmal ediliyor. benim hamilelikte sırf oraları çatladı mesela.

çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. doktorun söylediklerini uygula mutlaka. dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz

dils düşünsene karar veremiyormuşum 9 ay dolup benim sancım başlıyormuş.hangi hastaneye gidelim dediklerinde ben ''bidakika karar vermedim ''dermişim.heralde ozamanda ya evde ya arabada doğmak zorunda kalır yavrum

ay saçmalama be güldürdun beni ha ha :) o an gelsin bak nasıl gidiyorsun en yakın hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…