gülpembe ne yaapıyorsun ya gelen bakınıyor gidiyor....
30 kadınlar birarada doğum yapmakmı kabus gibi...
ben girmeyeli alttlarda hamilelik takvmi çıkıyıor çok karışmış ekran :) bend e neden çıkmıyor anlamadım
dedikodu yapapa yapa doğum yaparsın
aaa şu ne kadar bağrıyor
senin açılman ne kadar benimli seninkinden çok ,
yazık şu kadının 3. kızı dünyaya geliyormuş yine oğlu olmamış kocası o yüzden surat yapıyor ...
bence de 30 kadın saçma
dedikodu yapapa yapa doğum yaparsın
aaa şu ne kadar bağrıyor
senin açılman ne kadar benimli seninkinden çok ,
yazık şu kadının 3. kızı dünyaya geliyormuş yine oğlu olmamış kocası o yüzden surat yapıyor ...
bence de 30 kadın saçma
mrb kızlar nasılsınızzzz
merhaba iyiyiz canım Sen nasılsın bebek nasıl :)
sevindim canım ii olmanızaaa
bugün misafirim vardı, ardından onlarla birlikte alışverişe çıktıkk
O kadar çok ayakta durmuşum kiii kuyruk sokumumda çok büyük bi ağrı varr
uzanıyrm şimdiii
uzan uzan dinlen canım. Bilirim o ağrıyi hele belde şöyle uyuşma gibi his yok mu
kizlar merhaba;
rubella virusu hakkainda bilginiz var mi? benim pozitif cikmis biraz arastirdim ama bu internet bazen bilgi kirliligide oluyor. korkmaya basladim. bilgisi olan varsa yazabilirmi bana. pozitif cikan varmi hic. bebege bisi olurmu acaba ?
kizlar merhaba;
rubella virusu hakkainda bilginiz var mi? benim pozitif cikmis biraz arastirdim ama bu internet bazen bilgi kirliligide oluyor. korkmaya basladim. bilgisi olan varsa yazabilirmi bana. pozitif cikan varmi hic. bebege bisi olurmu acaba ?
Kızlar hamilelik takvimini nasıl yaptınız??
Yaa benim ismim aşağıda gözüksede bazen bilgisayar başında olmuyorum. Ya da cep otomatik bağlanıyor foruma bazen.
Umarım herkes iyidir.
canım pozitif çıkması benim algıladığım kadarıylaa, bağışıklığın var demek oluyooo, bu virüse karşııı
yani korkmanı gerektiren bişey yok
benimde pozitif çıkmıştı bende endişelenmiştm senin gibi dr. korkmamı gerektiren bi şey olmadığını söyledii
sen sonucunu dr. gösterdin mi???
çocukluğunda kızamıkçık geçirdiğini ve bağışıklığın olduğunu gösteriyor. IgG bağışıklığını, IgM de şu anda o hastalığı geçirip geçirmediğini gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?