henuz degil. sonuclar yavas yavas maileime dusuyor. haftaya gosterilecekti. gercekten dedigin gibiyse acayip icimi rahatlattin tesekkurler. olmasi gereken negatif benim sonuc pozitif diyince telaslanmistim. umarim dedigin gibidir.
Teşekkkür ederim...Mrb canımm
profil düzenleden bebeğinin doğum tarihini giriysunn
Otomatik çıkıyo kendisii
evet, pozitif çıkması istenen birşey.yani korkulcak bisi yok oylemi.
tesekkurler.
henuz degil. sonuclar yavas yavas maileime dusuyor. haftaya gosterilecekti. gercekten dedigin gibiyse acayip icimi rahatlattin tesekkurler. olmasi gereken negatif benim sonuc pozitif diyince telaslanmistim. umarim dedigin gibidir.
Teşekkkür ederim...
evet, pozitif çıkması istenen birşey.
bu ikili test sonucumu hangi test anlayamadım ben böyle bir test yaptırmadım ne testti oldugunu yazarsan sevinirim
bu ikili test sonucumu hangi test anlayamadım ben böyle bir test yaptırmadım ne testti oldugunu yazarsan sevinirim
canım 2 li test değil
Kızamıkçık testi
Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk dr. kontrolümde yapıldı bana
benim bu daha ilk testlerim. yurt disindayim ben. haftaya ense olcumu yapilcak bu hafta bu testler yapildi.belki size en basinda yapilmistir.
bana yapılmadı o testler bu saatten sonrada yapılmasının bir anlamı yoktur heralde canım inşalllah senin sonuçların iyi cıkar
bana yapılmadı o testler bu saatten sonrada yapılmasının bir anlamı yoktur heralde canım inşalllah senin sonuçların iyi cıkar
hepinize tesekkurler. icim rahatladi. hepimizin testleri guzel ciksin. bebeklerimiz hep iyi olsunlar :)
Pazartesi kontrolüm var. Dr. herhalde bu hafta ya da haftaya yapar..Rica edrm canımm
Bu arad ssenin 2li testin bu haftamı canım??
12 haftanın içindeymişsinnn
Umarım iii sonuçlanır seninkide
benim bu daha ilk testlerim. yurt disindayim ben. haftaya ense olcumu yapilcak bu hafta bu testler yapildi.belki size en basinda yapilmistir.
Hmmm, canım istersen bi dr. sor
yapılmasına gerek var mı diee
Bende ayım 19 unda 3 lü test yaptırıp miniğimi görücem
çok heyecanlıymmmm
sorarım canım sagol minigim dedigine göre daha cinsiyetini bilmiyorsun öylemi?
Pazartesi kontrolüm var. Dr. herhalde bu hafta ya da haftaya yapar..
Benim doğume ylül sonu olunca sizi bayağı geriden takip ediyorum...
Aslınd abu testin hamile kalmadan önce bebek çalışmalarına başladığınızda yapılması gerekiyor. Rubella ve toksoplazmaya bağışıklığın olup olmaması önemli çünkü, hamilelikte yakalanırsan düşük ya d abebek ölümüne neden oluyorlar.. Yoksa hamilelikten önce aşı olmak gerekiyor. Ama çok yerde atlıyorlar bunu...
hayır daha öğrenemedikkkkk
bekliyrzzzz SABIRLAAAA
cinsiyetimizide 19 unda öğrenicezzz canım
Canım benim doğumda Ağustos sonu ben arada bi Ağustos annelernede uğruyrmm şimdi neler yaşıycağm die
Aslonda senin için daha ii terübelerden yararlanma fırsatı buluysunn
Zaten sen daha öncede yazmıştım şimd, hatrladm
Kızlar kuyruk sokumumdaki ve boşluğumdaki ağrılarm fazlalaştı dayanamıyrm
Ben uyumayı deneym en iyisi yoksa geçmiycek gibi umarm yarına geçerrr
Herkese iic geceler tatlı rüyalarr
Bebişlerinizi öpyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?