2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

henuz degil. sonuclar yavas yavas maileime dusuyor. haftaya gosterilecekti. gercekten dedigin gibiyse acayip icimi rahatlattin tesekkurler. olmasi gereken negatif benim sonuc pozitif diyince telaslanmistim. umarim dedigin gibidir.

Canım sonucuma şimdi baktım
sonuç pozitif yazıyoo bide 36, lü sayısal bi değer var

için rahat olsunnn
telaş yapıp bebişi üzmeee

henuz degil. sonuclar yavas yavas maileime dusuyor. haftaya gosterilecekti. gercekten dedigin gibiyse acayip icimi rahatlattin tesekkurler. olmasi gereken negatif benim sonuc pozitif diyince telaslanmistim. umarim dedigin gibidir.

bu ikili test sonucumu hangi test anlayamadım ben böyle bir test yaptırmadım ne testti oldugunu yazarsan sevinirim

canım 2 li test değil
Kızamıkçık testi
Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk dr. kontrolümde yapıldı bana

bana yapılmadı o testler bu saatten sonrada yapılmasının bir anlamı yoktur heralde canım inşalllah senin sonuçların iyi cıkar

benim bu daha ilk testlerim. yurt disindayim ben. haftaya ense olcumu yapilcak bu hafta bu testler yapildi.belki size en basinda yapilmistir.

canım bende cuma günü kan verdim ikili test için ense ölçümü normal cıktı kan sonucunuda çarşamba günü alacagım Allah yardımcımız olsun hamileligin her aşaması stres galiba

Rica edrm canımm
Bu arad ssenin 2li testin bu haftamı canım??
12 haftanın içindeymişsinnn
Umarım iii sonuçlanır seninkide
Pazartesi kontrolüm var. Dr. herhalde bu hafta ya da haftaya yapar..
Benim doğume ylül sonu olunca sizi bayağı geriden takip ediyorum...

bu ikili test sonucumu hangi test anlayamadım ben böyle bir test yaptırmadım ne testti oldugunu yazarsan sevinirim

benim bu daha ilk testlerim. yurt disindayim ben. haftaya ense olcumu yapilcak bu hafta bu testler yapildi.belki size en basinda yapilmistir.

bana yapılmadı o testler bu saatten sonrada yapılmasının bir anlamı yoktur heralde canım inşalllah senin sonuçların iyi cıkar

Aslınd abu testin hamile kalmadan önce bebek çalışmalarına başladığınızda yapılması gerekiyor. Rubella ve toksoplazmaya bağışıklığın olup olmaması önemli çünkü, hamilelikte yakalanırsan düşük ya d abebek ölümüne neden oluyorlar.. Yoksa hamilelikten önce aşı olmak gerekiyor. Ama çok yerde atlıyorlar bunu...

Hmmm, canım istersen bi dr. sor
yapılmasına gerek var mı diee
Bende ayım 19 unda 3 lü test yaptırıp miniğimi görücem
çok heyecanlıymmmm

sorarım canım sagol minigim dedigine göre daha cinsiyetini bilmiyorsun öylemi?

Canım benim doğumda Ağustos sonu ben arada bi Ağustos annelernede uğruyrmm şimdi neler yaşıycağm die
Aslonda senin için daha ii terübelerden yararlanma fırsatı buluysunn
Zaten sen daha öncede yazmıştım şimd, hatrladm

Evet zaten tecrübelerden faydalanayım diye kaldım eylül topiğinde...Sizi takip edince ne yaşayacağımı biliyorum. Ekimi de takip etmeye kalktım ama hep bildiğim yaşadığım şeyler olunca sıkıldım.

Kızlar kuyruk sokumumdaki ve boşluğumdaki ağrılarm fazlalaştı dayanamıyrm
Ben uyumayı deneym en iyisi yoksa geçmiycek gibi umarm yarına geçerrr
Herkese iic geceler tatlı rüyalarr
Bebişlerinizi öpyrmm

arkadaşlar ikili test iyi cıkarsa üçlü teste sizce gerek varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…