arkadaşlar ikili test iyi cıkarsa üçlü teste sizce gerek varmı?
Kızlar kuyruk sokumumdaki ve boşluğumdaki ağrılarm fazlalaştı dayanamıyrm
Ben uyumayı deneym en iyisi yoksa geçmiycek gibi umarm yarına geçerrr
Herkese iic geceler tatlı rüyalarr
Bebişlerinizi öpyrmm
çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. doktorun söylediklerini uygula mutlaka. dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim,yemek ve wc ihtiyacı dışında hiç kalkmıyorum,biraz zorlanınca kanamam artıyor.Allah razı olsun,hepimizin bebeklerini korusun rabbim.
Kızlar merhaba,
Benim dün kanamam oldu acilen doktora gittik ve düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar moralim çok bozuk ,bebeğim yaşıyor şuan ama rahim içinde kanama var 10 gün boyunca yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmamam gerekiyormuş.Ailece çok üzgünüz Allahım bebeğimi korur inşallah ve bize bağışlar...
kızlar aranızda omega 3 desteği kullananlar var mı?ben balık yiyemiyorum.o yüzden başladım kullanmaya.seven seas pulse kullanıyorum.doktorum günde 1 tane içebilirsin dedi.tabi balığın yerini tutar mı bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim,yemek ve wc ihtiyacı dışında hiç kalkmıyorum,biraz zorlanınca kanamam artıyor.Allah razı olsun,hepimizin bebeklerini korusun rabbim.
bende balık yiyemiyorum hatta kırmızı ette yiyemiyorum normalde ikisinide çok severim ama hamilelikte böyle oldu.daha yeni yeni tavuk yemeye başladım.doktoruma sormayıda unuttum ama bende omega 3 desteği için bişeyler kullanmam gerektiğini düşünüyorum balık yağı kullananlarda var
ay kızlar bebeğim bu gece coştu :) karnım çok acikti makarna yoğurt aldim bebek bir başladi 3 4 dakika boyunca içerde oynadı mükemm bir histi
ay kızlar bebeğim bu gece coştu :) karnım çok acikti makarna yoğurt aldim bebek bir başladi 3 4 dakika boyunca içerde oynadı mükemm bir histi
bebeği birşeyler yedikten sonra özellikle alsam hissetmek sık görülür. Ve zayıf insan daha çabuk hisseder bir de 2. 3. Gebelik olanlar.
bende balık yiyemiyorum hatta kırmızı ette yiyemiyorum normalde ikisinide çok severim ama hamilelikte böyle oldu.daha yeni yeni tavuk yemeye başladım.doktoruma sormayıda unuttum ama bende omega 3 desteği için bişeyler kullanmam gerektiğini düşünüyorum balık yağı kullananlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?