2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım dizlerinin altına yastık koyup uyu iyi geliyor

Merhaba kızlar, nasılsınızzz?

Bayadır gelemiyordum, ancak geldim...

Şimdi okudum sizi, benimde belimde kuyruk sokumumda baya ağrı var ya, kalkarken felan batıyor çok fena ya

çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. doktorun söylediklerini uygula mutlaka. dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz

Çok teşekkür ederim,yemek ve wc ihtiyacı dışında hiç kalkmıyorum,biraz zorlanınca kanamam artıyor.Allah razı olsun,hepimizin bebeklerini korusun rabbim.

Çok teşekkür ederim,yemek ve wc ihtiyacı dışında hiç kalkmıyorum,biraz zorlanınca kanamam artıyor.Allah razı olsun,hepimizin bebeklerini korusun rabbim.

eftelya geçmiş olsun. Ben kaçırmışım kanaman mı başladı? İnşallah bir an önce iyileşirsin. Bol bol dinlen. Ailen ya da sana bakacak birileri varsa gelsinler, suyu bile ayağına getirsinler.
14. haftadaymışsın. Bu haftalarda da kanama olduğunu bilmiyordum ben. Hep 14. haftadan sonra kanama ve düşük riski bitiyor diye kalmış aklımda...

bende pazartesi alacağım test sonuçlarımi 2. Hamilelik olduğu için doktor ancak yaptı. Benim de ağrı oluyor ama özellikle göbek deliğim içinde ya

geçmiş olsun canım.moralini hiç bozma.benim arkadaşımda senin gibi kanamadan hastanede yattı.hatta rahmi bile açılmıştı düşük için.ama şu an bebiş de kendi de çok iyi.hastanede yattı.iyileşti ve döndü.oğluşu olucak.

bir doğum hikayesi okudum 4. Ayında kontrole gidiyor çamaşırim ıslaniyor diyor kadın kontrol ediyor doktor 4 cm açılma var doktor u kadın hastaneye yatıyor 2 ay hastane e kalıyor ve kadın 40+1 de normal doğum yapıyor bu mucize değil de nedir. Allah koruyor bebekleri. Içimizi ferah tutalım kızlar. Dinlemelim bolca ve 2 can taşıyoruz bunu unutmayalım. Gerisi allahtan.

kızlar aranızda omega 3 desteği kullananlar var mı?ben balık yiyemiyorum.o yüzden başladım kullanmaya.seven seas pulse kullanıyorum.doktorum günde 1 tane içebilirsin dedi.tabi balığın yerini tutar mı bilmiyorum.

bende balık yiyemiyorum hatta kırmızı ette yiyemiyorum normalde ikisinide çok severim ama hamilelikte böyle oldu.daha yeni yeni tavuk yemeye başladım.doktoruma sormayıda unuttum ama bende omega 3 desteği için bişeyler kullanmam gerektiğini düşünüyorum balık yağı kullananlarda var

canım çok geçmiş olsun...benimde 2 hft önce kanamam vardı..ilaçla ve dinlenmeyle düzeldi..inşallah sende biran önce sağlığına kavuşursun...bozma moralini...iyi düşün iyi olsun...

cevizde de omega var.günde 4 tane yemeye çalışıyorum.

ay kızlar bebeğim bu gece coştu :) karnım çok acikti makarna yoğurt aldim bebek bir başladi 3 4 dakika boyunca içerde oynadı mükemm bir histi

ay kızlar bebeğim bu gece coştu :) karnım çok acikti makarna yoğurt aldim bebek bir başladi 3 4 dakika boyunca içerde oynadı mükemm bir histi

maşallahne güzel hissedebiliyorsun..bende özellikle bişiler yedikten sonra hissdiyorum ama bebekmi değilmi tam anlyamıyorum:26:

gerçi öyle oturupta yemek yiyemiyorum daha ıvır zıvır yiyebildiğimi yiyorum..dün yine serum aldım..mide bulantısının yanında reflü olayı başladı sanırım...inanılmaz derecede gaz ve göğsümde yanma vardı..serum iyi geldi neyseki..

bebeği birşeyler yedikten sonra özellikle alsam hissetmek sık görülür. Ve zayıf insan daha çabuk hisseder bir de 2. 3. Gebelik olanlar.

bebeği birşeyler yedikten sonra özellikle alsam hissetmek sık görülür. Ve zayıf insan daha çabuk hisseder bir de 2. 3. Gebelik olanlar.

canım benim gibi tombullara yazık o zaman ne güzel hemen hissetmişsin maşallah

Slm Ben omega 3, ca-mg ve hamilelere ozel pregnacare diye bi vitamin kullaniyorum. Hic balik yiyemedigim icin omega 3belki iyi olur diye dusundum AMA jelatin iceriyormus umarim bi zarari olmaz bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…