- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
ne olacak kız allah allah ağzını hayırlı aç
aslında bu hafta ben de çok rahatladım sanki hamile değilim
unutuyorum bile bişey kaldırıyorum,çekiyorum müzik çıkınca kızmı güldürmek için dans ediyorum falan
çok rahatım ya,acaba bişey mi oldu niye birden böyle bütün belirtiler gitti demeye başladım
belki seninki de öyle bir olaydır
anchusa dr boyatma demişti de ben kendimi çok kötü hissediyorum:26:
Olmaz birşey rahat ol. Yine kıpır kıpır bir bebiş göreceksin inşallah...Merhaba kızlar. Yeni arkadaşlar gelmiş aramıza, hoşgelmişler. İlk sayfadaki tablo için bilgilerinizi verirseniz eklerim.
Ben de akşam arkadaşımda kaldım değişiklik olsun diye. Çarşambadan beri kocam evde yoktu. Yalnız yalnız canım sıkılıyordu iyi oldu değişiklik.
Çok güzel pijama altları buldum pazarda 7,5TL :) Hastanede değiştirmeye lazım oluyormuş diye duydum. Çantama atarım lazım olur diye aldım.
Çarşamba günü Zeynep Kamilde randevum var. Bebeği görmeyi özledim. Bende pek olmazdı ama bu hafta çok tedirginim acaba bebeğin kalbi atıyor mu acaba iyi mi diye. Herhalde yalnız kalınca kafamda kurmaya başlıyorum. Neyse ki çarşambaya az kaldı. Birşey olsa da artık Allahın takdiri diycem ne yapayım.
Yarın benim Dr. randevum var. İstersen ben de sorayım bir benimkine...ne olacak kız allah allah ağzını hayırlı aç
aslında bu hafta ben de çok rahatladım sanki hamile değilim
unutuyorum bile bişey kaldırıyorum,çekiyorum müzik çıkınca kızmı güldürmek için dans ediyorum falan
çok rahatım ya,acaba bişey mi oldu niye birden böyle bütün belirtiler gitti demeye başladım
belki seninki de öyle bir olaydır
anchusa dr boyatma demişti de ben kendimi çok kötü hissediyorum:26:
Filiz yarın boş günüm yoksam bi koşu gidip boyatıp kendime mi gelsem
bıyatacam boyatmaya da biraz zaman geçsin sonlarına doğru dayansın 1 kere boyatmış olim diyorum
mrb kızlar ben dr. uma bi önceki görüşmemde sordum çünkü bende boya kullanıorum bana 16. haftadan sonra organik boya ile boyayabilrsin dedi bekliyorum bende boyatmayıı...bu arada bebeğini hissedenler varmıı aramızda ben bugün 3 4 kez sağ tarafımda bi hareket hissettm gazdır die üstünde durmadm ama gaz da gelmediiaca bebeğimmiydiiiiii
Dilse 175 cok fazla, bana gelen bayan 100 Lira aliyor.cam mutfak dolabi siliyor.
Benim misafirlerin sansina yagmur basladi terasta mangala gelceklerdi:)tavada yiyecekler bu gidisle:)
Oooooo sen baharı getirmişsin.Mangal planlarına başlanmış...
Nerdeee keske gelse bahar.balik izgara yapilacakti 5 kg balik aldik:)havalar isinmadan istediler:)
Nerdeee keske gelse bahar.balik izgara yapilacakti 5 kg balik aldik:)havalar isinmadan istediler:)
Aslında balık alıp atmak lazım buzluğa, yakında bulamayız çipura...
Benim hayalimde ileride teraslı ya da bahçeli ev.
ben yarın ağdaya gidicektim zaten
belki boyamı da oturu verip yaptırırım o zaman
ya dr dediğini tabiki takıyorum ama burda sizin dediklerinizi de çok önemsiyorum
ben de biliyorum boyatanlar var,ünlüler mesela hamileyken hiç boyası gelmiş saçla dolaşmıyoalr tamam vardır belki bi riski de
o kadar da abartılacak kadar değildir
aaa,,ooooo,olmaz öyle şey,sakın haafalan deseydiniz gidip canııım sarı balyajlarıma veda edebilirdim
yine de oryal falan kullanıp da gölge yaptırmicam sadece dibinden daha açık bi kahveyle dip yaptıracam sarılar
baya aşşağı inmiş oalcak ama en azından saç 3 renk olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?