2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aynen dediğin gibi yaa. Maşallah ne bulantı var, ne sancı ne gaz ne göğüs ağrısı. Bana da bi enerji geldi. Otobüse yetişicem diye 500metre koştum :) Bu bebeğe ne oldu yaa diyorum artık.

Olmaz birşey rahat ol. Yine kıpır kıpır bir bebiş göreceksin inşallah...

Yarın benim Dr. randevum var. İstersen ben de sorayım bir benimkine...
Dr. boyatma dediyse insanın içi rahat etmez..Ama şu organik boyalar güzel kapatmıyor mu??
Benim kuzen onlarla her ay boyatıyordu.

Filiz yarın boş günüm yoksam bi koşu gidip boyatıp kendime mi gelsem
bıyatacam boyatmaya da biraz zaman geçsin sonlarına doğru dayansın 1 kere boyatmış olim diyorum

Şİmdi boyat, doğuma yakın da azıcık tazeletirsin çünkü 6 ay var daha doğuma. O zaman da şık görünürsün :)

mrb kızlar ben dr. uma bi önceki görüşmemde sordum çünkü bende boya kullanıorum bana 16. haftadan sonra organik boya ile boyayabilrsin dedi bekliyorum bende boyatmayıı...bu arada bebeğini hissedenler varmıı aramızda ben bugün 3 4 kez sağ tarafımda bi hareket hissettm gazdır die üstünde durmadm ama gaz da gelmedii aca bebeğimmiydiiiiii

bebek için erken eğer ilk hamileliginse. Bağırsak hareketleri ile karıştırman yüksek ama olabilir de tatlım

Ben henüz hissetmiyorum bebeği. Geceleri yatınca elimi karnıma koyup dinliyorum ama ya bağırsaklarım çalışıyor ya da hiç birşey olmuyor...

ilk hareketi elle hissetmek için zaman var daha. Ama içeride ki hareketi anlamak için sanırım tecrübeli olmak lazım ben kızım da geç hissettim bunu hissettim birkaç kez

Benim misafirlerin sansina yagmur basladi terasta mangala gelceklerdi:)tavada yiyecekler bu gidisle:)

Aslında balık alıp atmak lazım buzluğa, yakında bulamayız çipura...
Benim hayalimde ileride teraslı ya da bahçeli ev.

Ins hayalin gercek olur.sehir gurultusu bircok insana ayni hayli kurduruyor aslinda.benimde kucuk terasim aslinda ama orda odaya masa atiyoruz misafirlere.

ben yarın ağdaya gidicektim zaten
belki boyamı da oturu verip yaptırırım o zaman
ya dr dediğini tabiki takıyorum ama burda sizin dediklerinizi de çok önemsiyorum
ben de biliyorum boyatanlar var,ünlüler mesela hamileyken hiç boyası gelmiş saçla dolaşmıyoalr tamam vardır belki bi riski de
o kadar da abartılacak kadar değildir
aaa,,ooooo,olmaz öyle şey,sakın haa falan deseydiniz gidip canııım sarı balyajlarıma veda edebilirdim
yine de oryal falan kullanıp da gölge yaptırmicam sadece dibinden daha açık bi kahveyle dip yaptıracam sarılar
baya aşşağı inmiş oalcak ama en azından saç 3 renk olmayacak

valla ben doğal rengi kullanıyorum gerci alt tarafta siyah var ama aktı sayılır. Gorumcem de boyatti benim birşey yok. O kokuya çok marma yeter bence

kızlar bebek şekerlerine bakıyodum
çikolata yolla diye bi site var orda 72 tanesi 60 TL uygun ve sade yani
tüllü,müllü olanlar çok görülmüş artık bunun ambalajına ya bebeğin resmini koyuyosun veya kendileri bi kaç seçenek sunmuş
ismini doğum tarihini falan yazdırıyosun,bi bakın isterseniz fikir olur şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…