2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

güzel şeyler gelir belki oo yargılı olma bakım

Komşulardan mutlaka alan vardır. Kapıcınız varsa kapıcının eşine sor. O gitmiyorsa bile giden birilerini mutlaka tanıyordur.
Benim yardımcım ütü yapıyor, perde asıyor, koltuk, halı siliyor.Hatta bizim birinci kat ve aydınlatma var apartmanda. Orası kuş pisliği çok oluyor. Girip apartman aydınlatmasını bile temizliyor koku bana gelmesin diye. Ama en başından anlaşman lazım. Bazıları var ki halıyı bırak, fırını bile silmiyorlar.
Kızlar benim iştahım kapandı 1-2ye kadar kahvaltı yapasım olmuyor canım bişey istemiyor nedenki böyle bşy duyan var mı acaba ya
Aç kalınca miden bulanmıyor mu???
bakalım nelerle geri dönecek??

Erkek egemen toplumdayız maalesef. Annelerin kabahati büyük bu konuda. Neyse bilinçli anneler artıyor da kadınların üzerindeki yük azalacak bundan 30 sene sonra...

en kısa zamanda bir çözüm bulmam lazım o zaman daha rahat ederim kafam rahat olur ama ben isimi birine yaptırınca tatmin olmuyorum ya beğenmezsem bir de nasıl güveneceğim ya eşim gitmeden bulmam lazım ki tek kadınim korkuyorum neler duyuyoruz

Erkek egemen toplumdayız maalesef. Annelerin kabahati büyük bu konuda. Neyse bilinçli anneler artıyor da kadınların üzerindeki yük azalacak bundan 30 sene sonra...

yaşasın biz ve bizim gibi düşünen anneler anlatım bozukluğu oldu çaktırma ha ha

İşte o yüzden eşe dosta sor.Birileri tavsiye etsin. Eşinin arkadaşlarının eşlerine, kendi ankaralı arkadaşlarına bir sor...ama bu hayatta herkes kötü değil. Namusuyla gelip çalışan insanlarda çok...Ben şu an anahtarı bırakıp gidiyorum ve gözüm hiç arkada kalmıyor. Hatta bazen çocuklarına birşey alıyorum. Onu bile kabul etmek istemiyor.

Tabi başkasının yaptığı temizlik seninki gibi olmuyor, ama olduğu kadar diyorsun. En azından zor işleri yapmamış oluyorsun.yorulmuyorsun.

ben zaten yeni yeni yapıyorum işleri hatta geçen baza altı vestiyer dolapları bıle döktüm temizledim. Ama dediğim gibi ihtiyacın olan cam koltuk falan özellikle son aylarda ağır olacağım ki saman nezlesi güneş alerjisi ve polen alerjisi var nefes bıle alamıyorum güneşve azıcık durursam kıpkırmızı oluyorum ve ateşleniyorum

Tabi bunlar iyi zamanlarımız. İyice ağırlaşacağız son aylarda.
Aslında kayınvaliden ya da görümcen bulur onlara söylesen.

Anchusa burda da 100 e geliyolar hep abone gittikleri yerler var mesela 80e gidiyolarmış
ben de alırdım önceden masraflar artınca,alamadım
keşke paraya kıyıp da alabilsem,miss gibi her yer birden temizlenmiş olur benim yaptığımla
ne kadar olacak bu halde...
ihlas,cleanmax diye tem. robotum var benim kızlar elim ayağım resmen
halılarımı bi süpürüyor lekeli falan değilse silmeye hiç gerek kalmıyor

camlarım da az zaten eşimle hallediyoruz
perdeler de sene de 2 kere yıkarım,çok titzlenmemeye çalışıyorum yoksa bazen takınca
kafayı yiyorum resmen

Tabi bunlar iyi zamanlarımız. İyice ağırlaşacağız son aylarda.
Aslında kayınvaliden ya da görümcen bulur onlara söylesen.

ya ben ona soramam çünkü eşim birgün ütü için birini alacağız demiş evime ütüye geldiler bir dünya yoruldum. Birde temizlikçi gidip soramao direk utanırim zamaninda kendisi temizliğe gidiyormuş ayıp olur ben kendim halledeceğim aksi gibi ankara da tanıdığım kimse temizlikçi almıyor. Bir tek tanıdığim var oda moldovya li bir kızı almış yatılı.

Ya bende çok titiz değilim. Tülleri perdeleri yılda 1-2 kere yıkarım..Ev oturulacak gibi olsun, bal dök yala olmasa da olur.
Ben de geçen sene dyson aldım. Bebek olunca antialerjik olduğundan çok işime yarayacak.

Kızlar yaa,saçlarınız ne alemde?
benimki kahve kumral üstüne ,dore balyajlıydı
dibi siimsiyah geldi hamile kalmadan önceki ay boyatmıştım yani 4 ay falan oluyor
ne yapacam ben sarılarımı kaybetmek istemiyorum,yani tüm boya yaptırıp kendi rengime dönmek istemiyorum
gidip dip kahvesini yaptıracam artık 3 ayı atlattım ne diyosunuz?boyatan var mı?

1 kere boyatırım zaten ne yapayım 4 ayda öyle geçer,işte doğumdan sonra bi dahaki boyaya
:26:

Enteresan sana ütüye gelmeleri...Aman boşver sorma ona o zaman...
Benim eşim evlenmeden önce alıyordu temizlikçi. Evlendik kayınvalidem artık almana gerek yok anchusa yapar demeye kalktı. Eşim de anchusa benim hizmetçim değil eşim deyince oturdular yerlerine...

Ben kendi saçımı kullanıyorum. O yüzden boya derdim yok..
Dr una sor istersen..

Merhaba kızlar. Yeni arkadaşlar gelmiş aramıza, hoşgelmişler. İlk sayfadaki tablo için bilgilerinizi verirseniz eklerim.
Ben de akşam arkadaşımda kaldım değişiklik olsun diye. Çarşambadan beri kocam evde yoktu. Yalnız yalnız canım sıkılıyordu iyi oldu değişiklik.
Çok güzel pijama altları buldum pazarda 7,5TL :) Hastanede değiştirmeye lazım oluyormuş diye duydum. Çantama atarım lazım olur diye aldım.
Çarşamba günü Zeynep Kamilde randevum var. Bebeği görmeyi özledim. Bende pek olmazdı ama bu hafta çok tedirginim acaba bebeğin kalbi atıyor mu acaba iyi mi diye. Herhalde yalnız kalınca kafamda kurmaya başlıyorum. Neyse ki çarşambaya az kaldı. Birşey olsa da artık Allahın takdiri diycem ne yapayım.

Ben kendi saçımı kullanıyorum. O yüzden boya derdim yok..
Dr una sor istersen..

Saç boyasının kayıtlara geçen belli bir zararı yokmuş bebekler üzerinde. Sadece kadınlar tedbir amaçlı boyatmıyorlar. Bence bir sakıncası yoktur boyatmanın.

ne olacak kız allah allah ağzını hayırlı aç
aslında bu hafta ben de çok rahatladım sanki hamile değilim
unutuyorum bile bişey kaldırıyorum,çekiyorum müzik çıkınca kızmı güldürmek için dans ediyorum falan
çok rahatım ya,acaba bişey mi oldu niye birden böyle bütün belirtiler gitti demeye başladım
belki seninki de öyle bir olaydır

anchusa dr boyatma demişti de ben kendimi çok kötü hissediyorum:26:

Filiz yarın boş günüm yoksam bi koşu gidip boyatıp kendime mi gelsem
bıyatacam boyatmaya da biraz zaman geçsin sonlarına doğru dayansın 1 kere boyatmış olim diyorum

diyorum ya ilginç benimki ler. Gorumcem çalışıyor ona gitmiyor böyle o ütüye veriyormuş yani. Saç boyası için doktorla konup istersen benim ki kendi rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…